Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aburgnili Gnomi Buggy Nerds
Normal Tactiek 352-swan-left
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Isakadze geeft een hoge lob. Sanikidze is nu in balbezit. Sanikidze geeft een lange en hoge pass. Tool controleert de bal met de borst. Tool haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zakariadze trapt de bal weg. Sanikidze heeft problemen om de bal te vangen. Végh speelt de bal door. Tool rent richting de bal. Tool schiet op doel. Zakariadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gurgenidze onderschept slim de pass. Gurgenidze met een sublieme pass. Tool probeert naar een medespeler te passen. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gurgenidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khukhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khukhia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voordeckers de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Voordeckers passt de bal in één keer door. Khukhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khukhia met een sublieme pass. Tool is nu in balbezit. Tool schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:1

18e minuut.
Gurgenidze rent richting de bal. Gurgenidze passt de bal met de wreef. Végh rent richting de bal. Végh geeft een lange en hoge pass. Tool maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:2

24e minuut.
Voordeckers onderschept slim de pass. Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Tool rent richting de bal. Tool haalt uit met een fantastische trap. Zakariadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:3

27e minuut.
Khukhia met een sublieme pass. Tool is nu in balbezit. Tordinava is nu in balbezit. Tool bereikt de bal nog maar net als eerste. Tool draait met de bal, schiet en ... Zakariadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Végh probeert naar een medespeler te passen. Khukhia is nu in balbezit. Khukhia probeert naar een medespeler te passen. Tool rent richting de bal. Tool draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tool krijgt zijn hoofd ertegen. Isakadze probeert naar een medespeler te passen. Végh speelt de bal door. Tool rent richting de bal. Tool schiet op doel. Zakariadze bokst de bal weg.

40e minuut.
Aladashvili onderschept slim de pass. Mejía is nu in balbezit. Mejía passt de bal zonder na te denken. Khukhia is nu in balbezit. Khukhia draait met de bal, schiet en ... Zakariadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Végh is nu in balbezit. Végh geeft een lange en hoge pass. Daar is Mosidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tool rent richting de bal. Tool haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aburgnili Gnomi 72%, Buggy Nerds 28%.
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:4

48e minuut.
Tool rent richting de bal. Tool geeft een hoge lob. Khukhia heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:5

50e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft de bal voor. Tool kopt de bal weg. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Zakariadze speelt de bal door. Végh rent richting de bal. Végh geeft de bal voor. Klungelig pakt Tool de bal. Tool schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:6

59e minuut.
Mejía probeert naar een medespeler te passen. Khukhia met een sublieme pass. Klungelig pakt Tool de bal. Khukhia rent richting de bal. Khukhia draait met de bal, schiet en ... Zakariadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:7

62e minuut.
Végh is nu in balbezit. Végh geeft een hoge lob. Tool controleert de bal met de borst. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Zakariadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:8

72e minuut.
Inworp. Bakhturidze komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bakhturidze rent richting de bal. Bakhturidze geeft de bal voor. Mosidze probeert de bal met de borst te controleren. Tool bereikt de bal nog maar net als eerste. Tool draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zakariadze met een harde bal richting middenveld. Végh rent richting de bal. Végh passt de bal met de wreef. Tool rent richting de bal. Tool draait met de bal, schiet en ... Zakariadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Tool kopt de bal weg. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers geeft een hoge lob. Tool heeft problemen om de bal te vangen. Tool schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bakhturidze rent richting de bal. Bakhturidze draait met de bal, schiet en ... Jishkariani probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aburgnili Gnomi 68%, Buggy Nerds 32%.
Aburgnili Gnomi - Buggy Nerds 0:9