Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lech poznan 23232 Victoria SV
Normal Tactiek O-sided
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Sabat verovert de bal door een tackle van achteren. Sabat met een sublieme pass. Douksas heeft problemen om de bal te vangen. Douksas schiet op doel. Schreurs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:1

7e minuut.
Wuytens geeft een hoge lob. Sarafov geeft de bal voor. Ticháček heeft problemen om de bal te vangen. Douksas rent richting de bal. Douksas draait met de bal, schiet en ... Schreurs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:2

10e minuut.
Skoneczny met een harde bal richting middenveld. Mrożek kopt de bal weg. Ticháček probeert de bal aan de voet te houden. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Ticháček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrożek geeft een hoge lob. Kosecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:3

14e minuut.
Mrożek rent richting de bal. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki geeft een hoge lob. Douksas heeft problemen om de bal te vangen. Douksas haalt uit met een fantastische trap. Schreurs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:4

16e minuut.
Mrożek geeft een lange en hoge pass. Daar is van de Kerkhof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kerkhof verovert de bal door een tackle van achteren. Douksas rent richting de bal. Douksas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabat met de inworp. Mrożek geeft een hoge lob. Ticháček maakt een snoekduik en kopt de bal. Schreurs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:5

20e minuut.
Mrożek is nu in balbezit. Mrożek passt de bal zonder na te denken. Ticháček probeert naar een medespeler te passen. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Dellaferrera is nu in balbezit. Dellaferrera geeft een lange en hoge pass. Sabat kopt de bal weg. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mrożek met een sublieme pass. Inworp. Hateboer met een snelle inworp. Pappot rent richting de bal. Pappot geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mrożek geeft een hoge lob. Vrede heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki rent richting de bal. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. Vrede probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sarafov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mrożek de bal. Mrożek met een sublieme pass. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hateboer heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki rent richting de bal. Hateboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki onderschept slim de pass. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Drommel heeft problemen om de bal te vangen. Sabat is nu in balbezit. Sabat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Douksas de bal. Douksas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mrożek met een snelle inworp. Sabat heeft problemen om de bal te vangen. Drommel rent richting de bal. Sabat verovert de bal door een tackle van achteren. Sabat geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ticháček is nu in balbezit. Ticháček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:6

45e minuut.
Szafrański komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Sabat kopt de bal weg. van de Kerkhof rent richting de bal. Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Schreurs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lech poznan 23232 77%, Victoria SV 23%.
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:7

46e minuut.
Dellaferrera met een sublieme pass. Rauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauter speelt de bal door. Douksas rent richting de bal. Douksas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mrożek rent richting de bal. Douksas rent richting de bal. Douksas passt de bal met de wreef. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ticháček probeert naar een medespeler te passen. Douksas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douksas geeft een lange en hoge pass. Kosecki rent richting de bal. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:8

64e minuut.
Mrożek verovert de bal door een tackle van achteren. Douksas rent richting de bal. Mrożek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kosecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Schreurs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:9

70e minuut.
Bijen rent richting de bal. Bijen geeft een hoge lob. Inworp. Ticháček met een snelle inworp. Douksas geeft een hoge lob. Paal! Schreurs probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Kosecki de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bijen rent richting de bal. Ticháček onderschept slim de pass. Ticháček passt de bal met de wreef. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wuytens speelt de bal door. Douksas bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kerkhof is nu in balbezit. Douksas verovert de bal door een tackle van achteren. Douksas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sabat passt de bal zonder na te denken. Douksas rent richting de bal. Douksas schiet op doel. Vrede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schreurs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schreurs probeert naar een medespeler te passen. Mrożek kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrede de bal. Douksas is nu in balbezit. Douksas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mrożek is nu in balbezit. Mrożek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vrede de bal. Ticháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticháček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lech poznan 23232 79%, Victoria SV 21%.
lech poznan 23232 - Victoria SV 0:10