Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOTO Schilderswijk MaJa United
Normal Tactiek Flarextius v9
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 35.7
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Ophof passt de bal zonder na te denken. Sinteur bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijssen begaat een overtreding. Sinteur raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

1e minuut.
Ophof heeft problemen om de bal te vangen. Ophof geeft een hoge lob. Bourne rent richting de bal. Bourne haalt uit met een fantastische trap. Lottin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:1

11e minuut.
Ophof controleert de bal met de borst. Ophof probeert naar een medespeler te passen. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:2

23e minuut.
Ophof geeft een lange en hoge pass. Daar is Bourne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geertruida bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne onderschept slim de pass. Bourne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:3

28e minuut.
Ophof krijgt zijn hoofd ertegen. Roos is nu in balbezit. Bourne onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Kooten zal de hoekschop nemen. Lottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bourne krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:4

30e minuut.
Ophof rent richting de bal. Ophof geeft een hoge lob. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:5

36e minuut.
van Dijke onderschept slim de pass. van Dijke geeft een lange en hoge pass. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne geeft een hoge lob. Ophof springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:6

38e minuut.
van Kooten is nu in balbezit. van Kooten geeft een hoge lob. Bourne rent richting de bal. Ophof rent richting de bal. Ophof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:7

43e minuut.
Gladysz kopt de bal weg. Sergeant rent richting de bal. Sergeant passt de bal in één keer door. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
van Schaik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sinteur met een snelle inworp. van Dijke rent richting de bal. van Dijke geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOTO Schilderswijk 73%, MaJa United 27%.
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:8

48e minuut.
Daar is van Dongen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergeant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeant geeft de bal voor. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
van Kooten is nu in balbezit. van Kooten speelt de bal door. Daar is Bourne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ophof is nu in balbezit. Ophof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Antonisse bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dijke verovert de bal door een tackle van achteren. van Schaik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Schaik krijgt een gele kaart. van Dijke wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
van Kooten met een sublieme pass. Ophof rent richting de bal. Ophof passt de bal met de wreef. Bourne is nu in balbezit. Bourne haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Bourne onderschept slim de pass. Bourne passt de bal met de wreef. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof schiet op doel. Lottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:9

65e minuut.
Sergeant passt de bal met de wreef. van Kooten rent richting de bal. Driessen is nu in balbezit. van Kooten onderschept slim de pass. van Kooten geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
van Dijke rent richting de bal. Ophof rent richting de bal. Ophof geeft de bal voor. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Ophof is nu in balbezit. Ophof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:10

76e minuut.
Antonisse rent richting de bal. Sinteur verovert de bal door een tackle van achteren. Sinteur speelt de bal door. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:11

88e minuut.
Bourne met een sublieme pass. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof haalt uit met een fantastische trap. Bourne probeert de bal aan de voet te houden. Bourne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOTO Schilderswijk 65%, MaJa United 35%.
TOTO Schilderswijk - MaJa United 0:11