Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Slayer Roosendaal 05
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Fonfara rent richting de bal. Alemanni rent richting de bal. Alemanni geeft een hoge lob. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:1

4e minuut.
Minello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Veen de bal. van Veen speelt de bal door. Klungelig pakt Soliwoda de bal. Soliwoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Peijnenburg rent richting de bal. Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Minello is nu in balbezit. Minello geeft de bal voor. van Veen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Soliwoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonfara is nu in balbezit. Fonfara passt de bal zonder na te denken. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:2

21e minuut.
Szut kopt de bal weg. Soliwoda rent richting de bal. van der Maarel rent richting de bal. Soliwoda onderschept slim de pass. Soliwoda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Geesink rent richting de bal. Petrusewicz met een sublieme pass. Alemanni probeert naar een medespeler te passen. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alemanni is nu in balbezit. Alemanni heeft problemen om de bal te vangen. Alemanni probeert naar een medespeler te passen. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:3

32e minuut.
Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrusewicz met een snelle inworp. Fonfara geeft een lange en hoge pass. Paal! Soliwoda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:4

35e minuut.
Klungelig pakt van Veen de bal. van Veen met een sublieme pass. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni draait met de bal, schiet en ... Kerkum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:5

39e minuut.
Klungelig pakt Geesink de bal. Geesink probeert naar een medespeler te passen. Petrusewicz probeert naar een medespeler te passen. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:6

43e minuut.
Alemanni is nu in balbezit. Alemanni geeft een lange en hoge pass. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Kerkum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:7

44e minuut.
Alemanni speelt de bal door. Daar is Soliwoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokhoff rent richting de bal. Soliwoda onderschept slim de pass. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Slayer 77%, Roosendaal 05 23%.
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:7

46e minuut.
Zitman is nu in balbezit. Soliwoda onderschept slim de pass. Soliwoda passt de bal met de wreef. van Veen rent richting de bal. van Veen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Alemanni is nu in balbezit. Alemanni geeft een lange en hoge pass. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:8

50e minuut.
Minello geeft een hoge lob. Lokhoff heeft problemen om de bal te vangen. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda geeft een lange en hoge pass. Alemanni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Szut rent richting de bal. Szut geeft de bal voor. Alemanni is nu in balbezit. Alemanni draait met de bal, schiet en ... Kerkum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:9

52e minuut.
Fonfara passt de bal zonder na te denken. Alemanni rent richting de bal. Alemanni passt de bal zonder na te denken. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:10

54e minuut.
Petrusewicz probeert naar een medespeler te passen. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara met een sublieme pass. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Alemanni de bal. Staring rent richting de bal. Staring passt de bal met de wreef. Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrusewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Petrusewicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Fonfara de bal. Fonfara geeft de bal voor. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:11

70e minuut.
Geesink met een sublieme pass. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda speelt de bal door. Klungelig pakt Alemanni de bal. Alemanni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Geesink passt de bal met de wreef. van Veen met een sublieme pass. Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello geeft de bal voor. Alemanni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Staring bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara rent richting de bal. Fonfara passt de bal in één keer door. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fonfara rent richting de bal. Fonfara geeft een lange en hoge pass. Alemanni rent richting de bal. Alemanni haalt uit met een fantastische trap. Kerkum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:12

78e minuut.
Petrusewicz met een sublieme pass. Fonfara met een sublieme pass. Soliwoda is nu in balbezit. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Kerkum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:13

80e minuut.
Daar is Alemanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonfara probeert naar een medespeler te passen. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lokhoff de bal onder controle te krijgen. Kerkum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:14

81e minuut.
van Beveren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beveren passt de bal zonder na te denken. Staring probeert de bal aan de voet te houden. Alemanni is nu in balbezit. Alemanni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrusewicz zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soliwoda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:15

84e minuut.
Lokhoff kopt de bal weg. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg geeft een hoge lob. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lentz kopt de bal weg. Minello bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello met een sublieme pass. van Veen rent richting de bal. van Veen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Kerkum trapt de bal weg van het doel. Minello kopt de bal weg. Daar is Soliwoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Soliwoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schweickert komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrusewicz met een sublieme pass. Fonfara probeert naar een medespeler te passen. Alemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Slayer 77%, Roosendaal 05 23%.
AFC Slayer - Roosendaal 05 0:15