Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deers fc FC Venlo
Normal Tactiek Nowa1
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 31
weak Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Prifti bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Ouweland is nu in balbezit. Jochemsen rent richting de bal. Jochemsen draait met de bal, schiet en ... Zonderland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - FC Venlo 0:1

19e minuut.
van der Heijden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greene controleert de bal met de borst. Tarka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tarka krijgt een gele kaart.

33e minuut.
van der Zeeuw probeert naar een medespeler te passen. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid geeft de bal voor. van den Ouweland maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - FC Venlo 0:2

41e minuut.
Daar is van der Heijden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braafheid onderschept slim de pass. Braafheid met een sublieme pass. Prifti bereikt de bal nog maar net als eerste. Prifti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - FC Venlo 0:3

43e minuut.
Tarka bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Ouweland is nu in balbezit. Jochemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochemsen schiet op doel. Zonderland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
deers fc - FC Venlo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deers fc 68%, FC Venlo 32%.
deers fc - FC Venlo 0:4

70e minuut.
Tarka rent richting de bal. Tarka passt de bal zonder na te denken. Jochemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochemsen schiet op doel. Roos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Braafheid met een sublieme pass. Tarka rent richting de bal. Tarka passt de bal met de wreef. Prifti rent richting de bal. Prifti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jochemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarka is nu in balbezit. Tarka passt de bal zonder na te denken. van den Ouweland bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Ouweland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deers fc 77%, FC Venlo 23%.
deers fc - FC Venlo 0:4