Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calcio Sadio Bruine Ster Belgrado
Normal Tactiek 442 diamond
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
van Bruggen kopt de bal weg. Soebagdja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soebagdja speelt de bal door. Sánchez Cipitria rent richting de bal. Sánchez Cipitria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Soebagdja speelt de bal door. Zen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zen passt de bal met de wreef. Sánchez Cipitria is nu in balbezit. Sánchez Cipitria haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:1

19e minuut.
Soebagdja geeft een lange en hoge pass. Sánchez Cipitria is nu in balbezit. Sánchez Cipitria schiet op doel. de Zeeuw werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:2

21e minuut.
Guziałek passt de bal zonder na te denken. van Loenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cipitria draait met de bal, schiet en ... van Loenhout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guziałek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Soebagdja speelt de bal door. Sánchez Cipitria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veldkamp. Sánchez Cipitria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez Cipitria komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Guziałek probeert de bal aan de voet te houden. Soebagdja is nu in balbezit. Soebagdja passt de bal zonder na te denken. Sánchez Cipitria is nu in balbezit. Sánchez Cipitria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zen is nu in balbezit. Sánchez Cipitria rent richting de bal. Zen is nu in balbezit. Zen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ligeon is nu in balbezit. Soebagdja verovert de bal door een tackle van achteren. Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. Zen is nu in balbezit. Zen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Guziałek geeft de bal voor. Sánchez Cipitria is nu in balbezit. Sánchez Cipitria geeft een lange en hoge pass. Zen is nu in balbezit. Zen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calcio Sadio 66%, Bruine Ster Belgrado 34%.
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:2

49e minuut.
Veldkamp is nu in balbezit. Soebagdja verovert de bal door een tackle van achteren. Soebagdja passt de bal in één keer door. Sánchez Cipitria heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Cipitria haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Soebagdja rent richting de bal. Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Cipitria heeft problemen om de bal te vangen. Zen is nu in balbezit. Zen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:3

56e minuut.
van Bruggen geeft de bal voor. Inworp. Gabrian met de inworp. Soebagdja geeft een lange en hoge pass. Hauptmeijer heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
van Loenhout passt de bal zonder na te denken. Sánchez Cipitria is nu in balbezit. Sánchez Cipitria speelt de bal door. Zen rent richting de bal. Zen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is van Loenhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cipitria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:4

70e minuut.
Klungelig pakt Soebagdja de bal. Soebagdja met een sublieme pass. Zen rent richting de bal. Zen haalt uit met een fantastische trap. de Zeeuw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:5

75e minuut.
Zen geeft de bal voor. van Loenhout probeert de bal aan de voet te houden. Soebagdja speelt de bal door. Sánchez Cipitria rent richting de bal. Sánchez Cipitria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:6

76e minuut.
Soebagdja speelt de bal door. Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldkamp rent richting de bal. Sánchez Cipitria verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Cipitria haalt uit met een fantastische trap. de Zeeuw bokst de bal weg.

79e minuut.
van Loenhout geeft een hoge lob. Inworp. Gabrian met een snelle inworp. Klungelig pakt Soebagdja de bal. Soebagdja geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:7

84e minuut.
Kersten probeert de bal met de borst te controleren. Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hauptmeijer de bal. Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cipitria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Stoffelen rent richting de bal. Soebagdja onderschept slim de pass. Soebagdja geeft een hoge lob. Sánchez Cipitria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cipitria geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calcio Sadio 62%, Bruine Ster Belgrado 38%.
Calcio Sadio - Bruine Ster Belgrado 0:7