Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganpati United Zombies go Schiedam
532 Tactiek FcVVdsT3
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 32.3
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Velland onderschept slim de pass. Velland probeert naar een medespeler te passen. Buimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarus is nu in balbezit. Lazarus geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Rouwendaal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:1

7e minuut.
Rutgers met een sublieme pass. Lazarus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarus probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Dumfries kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Musampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musampa geeft een lange en hoge pass. van Rouwendaal kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:2

12e minuut.
Lazarus rent richting de bal. Lazarus probeert naar een medespeler te passen. van Rouwendaal rent richting de bal. van Rouwendaal schiet op doel. Dumfries probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:3

14e minuut.
Schendelaar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sassanguie. Schendelaar raakt geblesseerd tijdens het duel. Lubbers met een snel genomen vrije trap. Musampa kopt de bal weg. Sassanguie met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Michels met een sublieme pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:4

22e minuut.
Mendes onderschept slim de pass. Mendes passt de bal met de wreef. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal draait met de bal, schiet en ... Dumfries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:5

26e minuut.
Musampa is nu in balbezit. Musampa passt de bal met de wreef. Mendes is nu in balbezit. van Rouwendaal rent richting de bal. van Rouwendaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:6

29e minuut.
Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mendes de bal. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... Paal! Dumfries verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:7

31e minuut.
Lubbers rent richting de bal. Musampa is nu in balbezit. Lazarus speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie speelt de bal door. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Foor probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lubbers is nu in balbezit. Sassanguie onderschept slim de pass. Sassanguie passt de bal in één keer door. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:8

38e minuut.
Dávila onderschept slim de pass. Lubbers verovert de bal door een tackle van achteren. Lubbers passt de bal zonder na te denken. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganpati United 76%, Zombies go Schiedam 24%.
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:8

47e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Mendes passt de bal met de wreef. Musampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musampa geeft een lange en hoge pass. Dávila springt en kopt de bal. Dumfries verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Michels met een sublieme pass. Rutgers rent richting de bal. Rutgers probeert naar een medespeler te passen. van Rouwendaal rent richting de bal. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:9

54e minuut.
Lazarus passt de bal zonder na te denken. Mendes rent richting de bal. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:10

55e minuut.
Buimer geeft een lange en hoge pass. Daar is Lubbers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassanguie met een sublieme pass. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Botman is nu in balbezit. Michels geeft een lange en hoge pass. Daar is Vondel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cruden geeft de bal voor. Inworp. Lazarus met de inworp. Musampa is nu in balbezit. Musampa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lazarus probeert de bal aan de voet te houden. Lazarus met een sublieme pass. van Rouwendaal rent richting de bal. van Rouwendaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:11

69e minuut.
Botman geeft een lange en hoge pass. Lazarus rent richting de bal. Lazarus passt de bal in één keer door. van Rouwendaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rouwendaal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt van Rouwendaal de bal. Mendes is nu in balbezit. Mendes passt de bal in één keer door. van Rouwendaal heeft problemen om de bal te vangen. van Rouwendaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:12

78e minuut.
Orta geeft de bal voor. Daar is Vondel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassanguie speelt de bal door. van Rouwendaal is nu in balbezit. van Rouwendaal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lubbers verovert de bal door een tackle van achteren. Sassanguie verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Foor de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lubbers geeft een lange en hoge pass. Michels rent richting de bal. Michels geeft de bal voor. Lazarus kopt de bal weg. Daar is van Rouwendaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Orta passt de bal zonder na te denken. Mendes is nu in balbezit. Mendes passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganpati United 76%, Zombies go Schiedam 24%.
Ganpati United - Zombies go Schiedam 0:12