Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nylondelux Space star
Normal Tactiek Iets nieuws
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 31.2
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
de Zeeuw probeert naar een medespeler te passen. van Koesveld bereikt de bal nog maar net als eerste. van Koesveld probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Zeeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Zeeuw draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Guerrero met de inworp. Quispe is nu in balbezit. Quispe passt de bal met de wreef. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. Pinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Michel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Koesveld is nu in balbezit. van Koesveld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - Space star 0:1

20e minuut.
Daar is Brokamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiremitçi rent richting de bal. Brokamp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brokamp is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nylondelux 64%, Space star 36%.
nylondelux - Space star 0:1

48e minuut.
Kiremitçi probeert naar een medespeler te passen. van Koesveld is nu in balbezit. van Koesveld speelt de bal door. de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - Space star 0:2

53e minuut.
Kiremitçi geeft een lange en hoge pass. Daar is Michel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Koesveld bereikt de bal nog maar net als eerste. van Koesveld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - Space star 0:3

68e minuut.
Kiremitçi rent richting de bal. Kiremitçi geeft de bal voor. Quispe kopt de bal weg. Daar is de Zeeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Zeeuw schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
van der Molen probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski met een sublieme pass. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nylondelux 71%, Space star 29%.
nylondelux - Space star 0:3