Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAFA United Maggie “Q”
Normal Tactiek Attack
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 52.8
weak Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


5e minuut.
Vreman bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide verovert de bal door een tackle van achteren. Muide probeert naar een medespeler te passen. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:1

7e minuut.
Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee passt de bal met de wreef. Statu speelt de bal door. Esajas rent richting de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vreman passt de bal in één keer door. de Waal rent richting de bal. Sané tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sané krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Esajas speelt de bal door. Heerkes is nu in balbezit. Statu onderschept slim de pass. Statu draait met de bal, schiet en ... Boëtius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:2

12e minuut.
Foster speelt de bal door. Daar is Tol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ... Boëtius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:3

13e minuut.
Spee rent richting de bal. Spee met een sublieme pass. Statu probeert naar een medespeler te passen. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Boeve is nu in balbezit. Muide verovert de bal door een tackle van achteren. Muide geeft een lange en hoge pass. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:4

23e minuut.
Sané probeert naar een medespeler te passen. Esajas is nu in balbezit. Esajas speelt de bal door. Statu is nu in balbezit. Statu draait met de bal, schiet en ... Boëtius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Statu heeft problemen om de bal te vangen. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:5

25e minuut.
Sáenz speelt de bal door. Statu is nu in balbezit. Statu speelt de bal door. Esajas is nu in balbezit. Esajas schiet op doel. Boëtius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spee is nu in balbezit. Heerkes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heerkes krijgt een gele kaart. Spee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muide zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:6

29e minuut.
Foster met een sublieme pass. Sané heeft problemen om de bal te vangen. Sané geeft een lange en hoge pass. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap. Boëtius bokst de bal weg.

29e minuut.
Sané neemt de hoekschop. Statu kopt de bal weg. Daar is Esajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muide rent richting de bal. Muide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:7

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heerkes trapt de bal weg. Spee kopt de bal weg. Statu geeft een hoge lob. Esajas maakt een snoekduik en kopt de bal. Boëtius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:8

32e minuut.
Statu onderschept slim de pass. Statu passt de bal met de wreef. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide rent richting de bal. Muide draait met de bal, schiet en ... Boëtius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Boëtius trapt de bal weg. Spee is nu in balbezit. Spee passt de bal in één keer door. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Boëtius bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spee speelt de bal door. Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Esajas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heerkes trapt de bal weg. Klamczyński kopt de bal weg. Esajas is nu in balbezit. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAFA United 75%, Maggie “Q” 25%.
SAFA United - Maggie “Q” 0:8

46e minuut.
Statu speelt de bal door. Esajas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubbers. Lubbers krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Klungelig pakt Muide de bal. Statu met een sublieme pass. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster met een sublieme pass. Sané probeert naar een medespeler te passen. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Muide kopt de bal weg. Boëtius speelt de bal door. Klamczyński met een sublieme pass. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nuytinck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prins komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Muide is nu in balbezit. Muide schiet op doel. Statu probeert de bal aan de voet te houden. Esajas is nu in balbezit. Esajas geeft een lange en hoge pass. Boëtius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Esajas geeft een hoge lob. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee geeft een lange en hoge pass. Esajas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:9

72e minuut.
Sané passt de bal zonder na te denken. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal in één keer door. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Libregts de bal. Statu rent richting de bal. Statu met een sublieme pass. Klungelig pakt Esajas de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:10

83e minuut.
Muide verovert de bal door een tackle van achteren. Muide passt de bal met de wreef. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muide rent richting de bal. Muide haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Heerkes trapt de bal weg. Foster kopt de bal weg. Statu heeft problemen om de bal te vangen. Statu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:11

85e minuut.
Sáenz met de inworp. Foster met een sublieme pass. Muide rent richting de bal. Muide schiet op doel. Boëtius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Boëtius trapt de bal weg. Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee draait met de bal, schiet en ... Boëtius bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:12

89e minuut.
Sané geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Statu de bal. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Boëtius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAFA United - Maggie “Q” 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAFA United 68%, Maggie “Q” 32%.
SAFA United - Maggie “Q” 0:13