Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zudochitakushi FC Humpys
Normal Tactiek hs10
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten weak
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Rybczyński de bal. Odenthal rent richting de bal. Rybczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rybczyński draait met de bal, schiet en ... Krijgh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - FC Humpys 0:1

6e minuut.
Bruni speelt de bal door. De Genaro speelt de bal door. Radonjić is nu in balbezit. Rybczyński is nu in balbezit. Rybczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Odenthal rent richting de bal. Rybczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rybczyński speelt de bal door. Bocchi rent richting de bal. Bocchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bosschaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić is nu in balbezit. Bosschaart maakt een afschuwelijke overtreding. Kalajdžić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalajdžić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Burgos Carrasco onderschept slim de pass. Burgos Carrasco geeft een lange en hoge pass. Odenthal is nu in balbezit. Rybczyński onderschept slim de pass. Rybczyński haalt uit met een fantastische trap. Vurens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Odenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybczyński onderschept slim de pass. Rybczyński passt de bal zonder na te denken. Radonjić rent richting de bal. Radonjić schiet op doel. Vurens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bocchi rent richting de bal. Bocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rybczyński is nu in balbezit. Rybczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Genaro de bal onder controle te krijgen. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zitman geeft een hoge lob. Bruni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nabais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boschker is nu in balbezit. Boschker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zudochitakushi 59%, FC Humpys 41%.
Zudochitakushi - FC Humpys 0:1

52e minuut.
Bocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bocchi passt de bal zonder na te denken. Rybczyński probeert naar een medespeler te passen. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bakboord met de inworp. Bosschaart bereikt de bal nog maar net als eerste. De Genaro maakt een afschuwelijke overtreding. De Genaro krijgt een gele kaart. Bosschaart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Klungelig pakt Bocchi de bal. Rybczyński rent richting de bal. Rybczyński passt de bal met de wreef. Radonjić rent richting de bal. Radonjić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Krijgh rent richting de bal. Radonjić onderschept slim de pass. Radonjić passt de bal zonder na te denken. Bocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bruni passt de bal in één keer door. Daar is Kalajdžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalajdžić probeert naar een medespeler te passen. Rybczyński rent richting de bal. Rybczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bosschaart rent richting de bal. Kalajdžić is nu in balbezit. Kalajdžić geeft de bal voor. Bocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De Genaro rent richting de bal. De Genaro passt de bal zonder na te denken. Odenthal rent richting de bal. Rybczyński rent richting de bal. Rybczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zudochitakushi - FC Humpys 0:2

86e minuut.
Bruni kopt de bal weg. De Genaro rent richting de bal. De Genaro probeert naar een medespeler te passen. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zudochitakushi 72%, FC Humpys 28%.
Zudochitakushi - FC Humpys 0:2