Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoot Hoot YUNUSLAR FC
Normal Tactiek 3-5-2 BENIM
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Valočík passt de bal in één keer door. Domlátil rent richting de bal. Domlátil passt de bal in één keer door. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:1

8e minuut.
Domlátil speelt de bal door. García Gomis rent richting de bal. García Gomis passt de bal in één keer door. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:2

11e minuut.
Fer trapt de bal weg van het doel. Valočík kopt de bal weg. Pryadko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Gomis de bal. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:3

20e minuut.
van Stee is nu in balbezit. Pryadko rent richting de bal. Pryadko geeft de bal voor. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
van Gelderen onderschept slim de pass. van Gelderen geeft een hoge lob. Inworp. Kuliberta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pryadko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kościński kopt de bal weg. Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko passt de bal met de wreef. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Kościński de bal. Kościński probeert naar een medespeler te passen. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ... Fer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kościński met een sublieme pass. Domlátil rent richting de bal. Domlátil passt de bal zonder na te denken. García Gomis rent richting de bal. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pryadko geeft een hoge lob. van Gelderen kopt de bal weg. Domlátil probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Gomis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Domlátil kopt de bal weg. Klungelig pakt Everse de bal. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:4

38e minuut.
Everse rent richting de bal. Kuliberta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuliberta speelt de bal door. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:5

43e minuut.
Valočík probeert naar een medespeler te passen. Kościński is nu in balbezit. Kościński passt de bal met de wreef. García Gomis heeft problemen om de bal te vangen. García Gomis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kościński geeft de bal voor. García Gomis rent richting de bal. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. van Gelderen probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoot Hoot 83%, YUNUSLAR FC 17%.
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:5

47e minuut.
Klungelig pakt van Gelderen de bal. García Gomis rent richting de bal. García Gomis passt de bal met de wreef. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:6

50e minuut.
Valočík probeert naar een medespeler te passen. Pryadko speelt de bal door. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ... Fer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:7

52e minuut.
Domlátil geeft de bal voor. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík passt de bal zonder na te denken. García Gomis rent richting de bal. García Gomis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kościński kopt de bal weg. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli geeft een lange en hoge pass. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis schiet op doel. Fer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ... Fer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:8

62e minuut.
Kościński geeft een hoge lob. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta geeft een lange en hoge pass. Daar is Scarpelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:9

67e minuut.
Karelse bereikt de bal nog maar net als eerste. Karelse geeft een hoge lob. Kościński heeft problemen om de bal te vangen. Kościński geeft de bal voor. García Gomis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Domlátil geeft de bal voor. García Gomis probeert de bal met de borst te controleren. van Gelderen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Gelderen krijgt een gele kaart.

75e minuut.
van Stee heeft problemen om de bal te vangen. Karelse rent richting de bal. Pryadko speelt de bal door. Valočík probeert naar een medespeler te passen. Kościński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
van Gelderen trapt de bal weg. Klungelig pakt Kościński de bal. Kościński passt de bal in één keer door. Scarpelli heeft problemen om de bal te vangen. Scarpelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Valočík probeert de bal met de borst te controleren. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko begaat een overtreding. Pryadko krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Doeltrap. Fer met een harde bal richting middenveld. Kościński kopt de bal weg. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Valočík passt de bal zonder na te denken. Kościński rent richting de bal. Kościński passt de bal in één keer door. Domlátil is nu in balbezit. Domlátil passt de bal in één keer door. Fer bokst de bal weg. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:10

84e minuut.
García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli passt de bal met de wreef. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:11

85e minuut.
García Gomis passt de bal zonder na te denken. Catarina bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarina geeft een lange en hoge pass. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Catarina rent richting de bal. Catarina geeft de bal voor. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ... Fer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Domlátil rent richting de bal. Domlátil passt de bal in één keer door. García Gomis heeft problemen om de bal te vangen. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Scarpelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pryadko kopt de bal weg. García Gomis is nu in balbezit. van Gelderen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Gomis raakt geblesseerd tijdens het duel. Valočík kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík haalt uit met een fantastische trap. Fer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoot Hoot 87%, YUNUSLAR FC 13%.
Hoot Hoot - YUNUSLAR FC 0:12