Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FishVooruit FC Berend Botje
Normal Tactiek 4-4-2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Olmedo de bal. Regeer rent richting de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo geeft een lange en hoge pass. Fofana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:1

7e minuut.
Daar is Fuzileiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci passt de bal zonder na te denken. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tenekeci met de inworp. Olmedo geeft de bal voor. Ayoub controleert de bal met de borst. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:2

13e minuut.
Ostas kopt de bal weg. Džumhur speelt de bal door. Klungelig pakt Olmedo de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:3

16e minuut.
Elbers is nu in balbezit. Elbers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burger met een snelle inworp. Cillessen geeft een lange en hoge pass. van Dijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:4

17e minuut.
Fofana passt de bal met de wreef. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur schiet op doel. Engel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Dijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:5

19e minuut.
Ostas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cillessen is nu in balbezit. Cillessen geeft een lange en hoge pass. Fofana heeft problemen om de bal te vangen. Fofana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:6

21e minuut.
Noordhoff passt de bal zonder na te denken. Ostas rent richting de bal. Ostas probeert naar een medespeler te passen. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap. van Dijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Burger speelt de bal door. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur passt de bal zonder na te denken. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:7

27e minuut.
Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:8

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuzileiro met een snelle inworp. Tenekeci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fofana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana haalt uit met een fantastische trap. van Dijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Elbers is nu in balbezit. Ostas verovert de bal door een tackle van achteren. Ostas met een sublieme pass. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cillessen met een sublieme pass. Ostas rent richting de bal. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. van Dijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:9

35e minuut.
Burger geeft een lange en hoge pass. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur is nu in balbezit. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:10

36e minuut.
Ostas is nu in balbezit. Ostas passt de bal in één keer door. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. Engel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Dijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen onderschept slim de pass. Cillessen geeft een hoge lob. Ostas is nu in balbezit. Ostas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Noordhoff met de inworp. Cillessen rent richting de bal. Cillessen passt de bal zonder na te denken. Ostas is nu in balbezit. Ostas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana passt de bal in één keer door. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas schiet op doel. van Dijk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FishVooruit 83%, FC Berend Botje 17%.
FishVooruit - FC Berend Botje 0:11

46e minuut.
Daar is Regeer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana passt de bal in één keer door. Ostas rent richting de bal. Ostas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana draait met de bal, schiet en ... Vermeulen probeert de bal aan de voet te houden. Olmedo rent richting de bal. Olmedo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Olmedo geeft een lange en hoge pass. Ostas kopt de bal weg. Džumhur rent richting de bal. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
van der Lubbe kopt de bal weg. Perra bereikt de bal nog maar net als eerste. Perra geeft een hoge lob. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. van Dijk bokst de bal weg.

59e minuut.
Tenekeci met een sublieme pass. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Engel de bal onder controle te krijgen. van Dijk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:12

62e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Olmedo geeft een lange en hoge pass. Regeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo geeft een hoge lob. Paal!

64e minuut.
van Dijk met een harde bal richting middenveld. Tenekeci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cillessen geeft een lange en hoge pass. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Okpara onderschept slim de pass. Cillessen is nu in balbezit. Cillessen passt de bal zonder na te denken. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vermeulen passt de bal zonder na te denken. Daniels controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Perra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
van Dijk trapt de bal weg. Tenekeci met een sublieme pass. Džumhur is nu in balbezit. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Olmedo met een sublieme pass. Daar is Fofana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana passt de bal met de wreef. Ostas rent richting de bal. Ostas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Okpara geeft een hoge lob. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo geeft een hoge lob. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Džumhur is nu in balbezit. Džumhur passt de bal zonder na te denken. Fofana heeft problemen om de bal te vangen. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:13

83e minuut.
Engel rent richting de bal. Engel geeft de bal voor. Fuzileiro kopt de bal weg. Cillessen rent richting de bal. Cillessen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tenekeci probeert naar een medespeler te passen. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo passt de bal met de wreef. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Džumhur passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olmedo de bal. Olmedo met een sublieme pass. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FishVooruit - FC Berend Botje 0:14

89e minuut.
Ostas passt de bal zonder na te denken. Cillessen is nu in balbezit. Cillessen geeft een hoge lob. Olmedo rent richting de bal. Olmedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FishVooruit 84%, FC Berend Botje 16%.
FishVooruit - FC Berend Botje 0:14