Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SigmaFC Tommie Forever
Normal Tactiek Indy
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Duin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries is nu in balbezit. Dumfries passt de bal in één keer door. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dumfries is nu in balbezit. Dumfries met een sublieme pass. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap. van Beurden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - Tommie Forever 0:1

13e minuut.
van Laere rent richting de bal. Dumfries onderschept slim de pass. Dumfries passt de bal in één keer door. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Sanders de bal. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries met een sublieme pass. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - Tommie Forever 0:2

20e minuut.
Verlangen speelt de bal door. van de Laak is nu in balbezit. van de Laak geeft de bal voor. Daar is Kwaśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is van Loen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders rent richting de bal. van Loen onderschept slim de pass. Grobbe geeft een hoge lob. Kwaśnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rots bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobbe is nu in balbezit. Grobbe geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwaśnik de bal. Kwaśnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
van Beurden trapt de bal weg van het doel. Grobbe kopt de bal weg. Daar is van Hooijdonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rots rent richting de bal. van Loen verovert de bal door een tackle van achteren. van Loen geeft een lange en hoge pass. Duin is nu in balbezit. Duin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Heerings probeert de bal aan de voet te houden. Dumfries is nu in balbezit. Dumfries passt de bal in één keer door. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Grobbe met een sublieme pass. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwaśnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwaśnik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SigmaFC 79%, Tommie Forever 21%.
SigmaFC - Tommie Forever 0:2

52e minuut.
van Loen geeft een lange en hoge pass. Verlangen is nu in balbezit. Boogers begaat een overtreding. Verlangen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Dumfries met een sublieme pass. Duin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Hooijdonk. van Hooijdonk krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Nee met de inworp. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Daar is Wijler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
van Loen rent richting de bal. Dumfries is nu in balbezit. Dumfries passt de bal zonder na te denken. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Duin is nu in balbezit. Dumfries is nu in balbezit. Dumfries passt de bal zonder na te denken. Duin rent richting de bal. Duin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
van Loen passt de bal met de wreef. Grobbe probeert naar een medespeler te passen. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik draait met de bal, schiet en ... van Beurden probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
van Loen rent richting de bal. van Loen geeft een lange en hoge pass. van Laere heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - Tommie Forever 0:3

87e minuut.
Kwaśnik is nu in balbezit. Grobbe rent richting de bal. Grobbe speelt de bal door. Dumfries rent richting de bal. Dumfries draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SigmaFC - Tommie Forever 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SigmaFC 69%, Tommie Forever 31%.
SigmaFC - Tommie Forever 0:4