Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVZ F.C. Knudde
SVZ Tactiek Knudde FC
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
average Verdedigen solid


9e minuut.
Daar is Wijler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymshin verovert de bal door een tackle van achteren. Koopal is nu in balbezit. Rymshin verovert de bal door een tackle van achteren. Rymshin schiet op doel. Lodewijks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
van Hasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopal probeert naar een medespeler te passen. van Polen is nu in balbezit. van Polen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 0:1

16e minuut.
Talan onderschept slim de pass. Talan heeft problemen om de bal te vangen. Talan met een sublieme pass. van Polen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rymshin is nu in balbezit. Gullit rent richting de bal. Rymshin onderschept slim de pass. Rymshin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SVZ - F.C. Knudde 1:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heindl met een snelle inworp. Egyed geeft de bal voor. Rymshin maakt een snoekduik en kopt de bal. Lodewijks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 2:1

25e minuut.
Koopal speelt de bal door. Steur rent richting de bal. van Hasselt onderschept slim de pass. van Hasselt geeft een lange en hoge pass. van Polen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

28e minuut.
Pacileo met een sublieme pass. Frasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasi passt de bal zonder na te denken. Talan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Notermans passt de bal met de wreef. Koopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopal probeert naar een medespeler te passen. van Polen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Beukers met een sublieme pass. Talan rent richting de bal. Talan speelt de bal door. van Polen rent richting de bal. van Polen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gvasalia met een harde bal richting middenveld. Egyed kopt de bal weg. Rymshin rent richting de bal. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Vis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Frasi geeft de bal voor. Koopal kopt de bal weg. Daar is Beukers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Polen rent richting de bal. van Polen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beukers is nu in balbezit. Beukers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rymshin rent richting de bal. Vis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rymshin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taylor met een snel genomen vrije trap. Vis speelt de bal door. Klungelig pakt Wijler de bal. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 3:1

41e minuut.
Talan met een sublieme pass. Daar is Beukers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeszenszky is nu in balbezit. Beukers verovert de bal door een tackle van achteren. Beukers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gvasalia met een sublieme pass. Koopal kopt de bal weg. van Hasselt is nu in balbezit. van Hasselt geeft een hoge lob. van Polen springt en kopt de bal. Gvasalia bokst de bal weg. Beukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVZ 52%, F.C. Knudde 48%.
SVZ - F.C. Knudde 3:2

47e minuut.
Pacileo met een sublieme pass. Notermans probeert naar een medespeler te passen. Beukers is nu in balbezit. Beukers haalt uit met een fantastische trap. Gvasalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SVZ - F.C. Knudde 3:3

47e minuut.
Jeszenszky passt de bal in één keer door. Talan is nu in balbezit. Talan met een sublieme pass. van Polen rent richting de bal. van Polen haalt uit met een fantastische trap. Gvasalia bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talan zal de hoekschop nemen. van Polen krijgt zijn hoofd ertegen. Gvasalia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 3:4

56e minuut.
Pacileo kopt de bal weg. Talan is nu in balbezit. Talan passt de bal zonder na te denken. van Polen rent richting de bal. van Polen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 3:5

57e minuut.
Notermans is nu in balbezit. Notermans geeft een lange en hoge pass. Daar is Shai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beukers rent richting de bal. Beukers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 3:6

57e minuut.
Egyed heeft problemen om de bal te vangen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor passt de bal in één keer door. van Polen rent richting de bal. van Polen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Pacileo is nu in balbezit. Pacileo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Talan de bal onder controle te krijgen. Rymshin is nu in balbezit. Rymshin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Koopal kopt de bal weg. Beukers heeft problemen om de bal te vangen. Beukers geeft de bal voor. van Polen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen haalt uit met een fantastische trap. Gvasalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
van Hasselt speelt de bal door. Koopal speelt de bal door. Beukers rent richting de bal. Beukers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 3:7

73e minuut.
Koopal speelt de bal door. Remie probeert naar een medespeler te passen. Egyed rent richting de bal. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymshin draait met de bal, schiet en ... Lodewijks bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is van Hasselt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hasselt probeert naar een medespeler te passen. van Polen heeft problemen om de bal te vangen. van Polen schiet op doel. Gvasalia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 3:8

77e minuut.
Egyed geeft de bal voor. Remie bereikt de bal nog maar net als eerste. Remie geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Heindl neemt de hoekschop. Lodewijks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vis kopt de bal weg. Jeszenszky is nu in balbezit. Jeszenszky geeft een lange en hoge pass. Rymshin rent richting de bal. Rymshin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 4:8

78e minuut.
Heindl is nu in balbezit. Heindl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shai de bal. Beukers rent richting de bal. Beukers schiet op doel. Gvasalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 4:9

81e minuut.
Vis probeert de bal met de borst te controleren. Rymshin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vis. Vis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Beukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukers speelt de bal door. Notermans speelt de bal door. van Polen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Polen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Frasi kopt de bal weg. Klungelig pakt Taylor de bal. Beukers rent richting de bal. Beukers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - F.C. Knudde 4:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVZ 61%, F.C. Knudde 39%.
SVZ - F.C. Knudde 4:10