Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFC Duckstad United azandy
huehue 2.0 Tactiek att13
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Heutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers maakt een afschuwelijke overtreding. Heutte raakt geblesseerd tijdens het duel. Midas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mendoza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas geeft een hoge lob. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Schepers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:1

8e minuut.
Midas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Radian de bal. Radian probeert naar een medespeler te passen. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Oosterwolde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degrasiński geeft de bal voor. Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Heutte rent richting de bal. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Schepers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Reker de bal. Radian rent richting de bal. Radian passt de bal in één keer door. Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas draait met de bal, schiet en ... Schepers bokst de bal weg.

19e minuut.
Radian kopt de bal weg. Kuijpers heeft problemen om de bal te vangen. Heutte is nu in balbezit. Heutte schiet op doel. Schepers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:2

25e minuut.
Siboiu is nu in balbezit. Siboiu geeft een lange en hoge pass. Midas kopt de bal weg. Daar is Heutte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Schepers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:3

29e minuut.
Heutte is nu in balbezit. Heutte geeft de bal voor. Klungelig pakt Mendoza de bal. Mendoza schiet op doel. Schepers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Schuiteman is nu in balbezit. Heutte onderschept slim de pass. Heutte passt de bal in één keer door. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:4

38e minuut.
Degrasiński heeft problemen om de bal te vangen. Degrasiński geeft een hoge lob. Heutte kan de bal niet met de borst controleren. Mendoza rent richting de bal. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Schepers bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:5

42e minuut.
Zuiverloon passt de bal in één keer door. Reker is nu in balbezit. Met opzet legt Radian zijn tegenspeler op de grond. Radian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFC Duckstad United 54%, azandy 46%.
DFC Duckstad United - azandy 0:5

48e minuut.
Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas passt de bal in één keer door. Heutte rent richting de bal. Heutte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:6

51e minuut.
Oosterwolde rent richting de bal. Midas onderschept slim de pass. Midas geeft een hoge lob. Heutte rent richting de bal. Heutte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Radian passt de bal zonder na te denken. Midas rent richting de bal. Midas geeft de bal voor. Heutte is nu in balbezit. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Schepers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Heutte controleert de bal met de borst. Zuiverloon rent richting de bal. Heutte onderschept slim de pass. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Schepers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:7

61e minuut.
Midas met een snelle inworp. Heutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Kuijpers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendoza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Oosterwolde is nu in balbezit. Midas onderschept slim de pass. Midas geeft de bal voor. Mendoza rent richting de bal. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:8

68e minuut.
Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Reker rent richting de bal. Radian maakt een afschuwelijke overtreding. Radian is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Reker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Midas is nu in balbezit. Midas passt de bal met de wreef. Heutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Heutte de bal. Heutte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Midas probeert naar een medespeler te passen. Siboiu rent richting de bal. Siboiu geeft een hoge lob. Heutte is nu in balbezit. Heutte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Oosterwolde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midas bereikt de bal nog maar net als eerste. Midas geeft de bal voor. Siboiu is nu in balbezit. Siboiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Midas rent richting de bal. Midas passt de bal zonder na te denken. Heutte rent richting de bal. Heutte haalt uit met een fantastische trap. Schepers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:9

85e minuut.
Heutte passt de bal met de wreef. Degrasiński heeft problemen om de bal te vangen. Degrasiński geeft de bal voor. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kuijpers de bal. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Schepers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:10

88e minuut.
Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński geeft een lange en hoge pass. Mendoza kopt de bal weg. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heutte rent richting de bal. Heutte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:11

90e minuut.
Estévès rent richting de bal. Estévès geeft een hoge lob. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Schepers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC Duckstad United - azandy 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFC Duckstad United 71%, azandy 29%.
DFC Duckstad United - azandy 0:12