Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians FC Rotterdam Apeltown FC
433spr Tactiek 532WA
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
29.5 gemiddelde waardering 44.6
zwak Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Bol is nu in balbezit. Femah onderschept slim de pass. Femah speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Veldkamp speelt de bal door. van der Vinne bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vinne geeft de bal voor. Monteiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Mijnals probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Femah speelt de bal door. Klungelig pakt Monteiro de bal. van der Kust is nu in balbezit. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Veldkamp rent richting de bal. Veldkamp passt de bal met de wreef. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Mijnals probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah speelt de bal door. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel. Mijnals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Apeltown FC 0:1

25e minuut.
Lodeweges probeert naar een medespeler te passen. Bol heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bieshaar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Vinne met een snelle inworp. van der Kust kan de bal niet met de borst controleren. van der Kust haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Idzes geeft een lange en hoge pass. Biber probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel. Paal! Lagerwaard heeft problemen om de bal te vangen. van der Kust rent richting de bal. van der Kust draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Apeltown FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FC Rotterdam 77%, Apeltown FC 23%.
Corinthians FC Rotterdam - Apeltown FC 0:2

49e minuut.
Femah kopt de bal weg. Veldkamp is nu in balbezit. Met opzet legt Lagerwaard zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lagerwaard moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lagerwaard schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Veldkamp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Femah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Apeltown FC 0:3

50e minuut.
Bol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Huistra de bal. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zimmermann passt de bal in één keer door. van der Kust is nu in balbezit. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Mijnals probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Apeltown FC 0:4

58e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal met de wreef. Paauwe is nu in balbezit. Femah verovert de bal door een tackle van achteren. Femah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Monteiro stond buitenspel. van Breukelen komt het veld opgelopen. van Nee komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Monteiro rent richting de bal. van der Kust rent richting de bal. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel. Paal! Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
van Breukelen geeft een lange en hoge pass. Bol kopt de bal weg. Idzes bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kust onderschept slim de pass. van der Kust haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Roosken komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Poortvliet speelt de bal door. van der Kust is nu in balbezit. Idzes rent richting de bal. van der Kust onderschept slim de pass. van der Kust haalt uit met een fantastische trap. Mijnals bokst de bal weg. van der Kust probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peters komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bottinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottinelli geeft een lange en hoge pass. van der Kust bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kust haalt uit met een fantastische trap. Mijnals probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Femah speelt de bal door. van der Vinne bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vinne speelt de bal door. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Biber geeft een lange en hoge pass. van der Vinne kan de bal niet met de borst controleren. van der Vinne speelt de bal door. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians FC Rotterdam - Apeltown FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians FC Rotterdam 65%, Apeltown FC 35%.
Corinthians FC Rotterdam - Apeltown FC 0:5