Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Cliffeinde The Bellies
Normal Tactiek mooi
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten formidable
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Rutjes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chomentowski rent richting de bal. Chomentowski met een sublieme pass. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Teze is nu in balbezit. Teze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Westerman de bal. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:1

7e minuut.
Zamlata speelt de bal door. Loovens is nu in balbezit. Loovens passt de bal met de wreef. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Teze onderschept slim de pass. Teze geeft de bal voor. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:2

9e minuut.
Heijnen geeft een lange en hoge pass. Chomentowski kopt de bal weg. Voet heeft problemen om de bal te vangen. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Geertruida speelt de bal door. Robert geeft een lange en hoge pass. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:3

11e minuut.
Tebak speelt de bal door. van der Hoorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Neeskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:4

15e minuut.
van Noord geeft de bal voor. Teze is nu in balbezit. Teze speelt de bal door. Klungelig pakt Chomentowski de bal. Chomentowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paal!

16e minuut.
Chomentowski is nu in balbezit. Voet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chomentowski passt de bal zonder na te denken. Moszkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:5

18e minuut.
Klungelig pakt Zwartkruis de bal. van Noord begaat een overtreding. Zwartkruis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moszkiewicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Neeskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
van der Hoorn rent richting de bal. van der Hoorn met een sublieme pass. Teze met een sublieme pass. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:6

22e minuut.
Chomentowski is nu in balbezit. Chomentowski passt de bal in één keer door. Daar is Voet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz schiet op doel. Neeskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
van der Hoorn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robert met de inworp. Zwartkruis rent richting de bal. Zwartkruis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Heijnen speelt de bal door. Moszkiewicz rent richting de bal. Moszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Chomentowski is nu in balbezit. Chomentowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zwartkruis rent richting de bal. Moszkiewicz rent richting de bal. Voet rent richting de bal. Moszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Robert geeft een lange en hoge pass. Loovens geeft een hoge lob. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Chomentowski kan de bal niet met de borst controleren. Rutjes rent richting de bal. Chomentowski maakt een afschuwelijke overtreding. Chomentowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cliffeinde 79%, The Bellies 21%.
SC Cliffeinde - The Bellies 0:6

49e minuut.
Zwartkruis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loovens rent richting de bal. Loovens met een sublieme pass. Chomentowski is nu in balbezit. Chomentowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moszkiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:7

51e minuut.
Chomentowski kopt de bal weg. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz passt de bal met de wreef. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski haalt uit met een fantastische trap. Neeskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:8

56e minuut.
Teze bereikt de bal nog maar net als eerste. Teze passt de bal in één keer door. Chomentowski rent richting de bal. Chomentowski schiet op doel. Neeskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:9

60e minuut.
Robert verovert de bal door een tackle van achteren. Robert geeft de bal voor. Klungelig pakt Moszkiewicz de bal. Moszkiewicz schiet op doel. Neeskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:10

67e minuut.
Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chomentowski is nu in balbezit. Chomentowski haalt uit met een fantastische trap. Neeskens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:11

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmidt met een snelle inworp. Loovens met een sublieme pass. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:12

72e minuut.
Loovens speelt de bal door. Moszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Moszkiewicz passt de bal in één keer door. Chomentowski heeft problemen om de bal te vangen. Chomentowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Teze passt de bal in één keer door. Chomentowski rent richting de bal. Chomentowski speelt de bal door. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Zamlata kopt de bal weg. Teze bereikt de bal nog maar net als eerste. Loovens is nu in balbezit. Loovens schiet op doel. Moszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Loovens passt de bal zonder na te denken. Robert rent richting de bal. Robert speelt de bal door. Teze is nu in balbezit. Teze geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:13

83e minuut.
Heijnen geeft de bal voor. Teze probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chomentowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:14

85e minuut.
Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis speelt de bal door. Chomentowski rent richting de bal. Chomentowski haalt uit met een fantastische trap. Neeskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - The Bellies 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cliffeinde 81%, The Bellies 19%.
SC Cliffeinde - The Bellies 0:15