Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TVC Zeist FC Bloki Dukla
Normal Tactiek Piter16
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 53.2
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Mbodj rent richting de bal. Mbodj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:1

4e minuut.
Voinea speelt de bal door. Révfi is nu in balbezit. Révfi passt de bal met de wreef. Altıncıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Altıncıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:2

9e minuut.
Keizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi onderschept slim de pass. Révfi met een sublieme pass. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sułowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu passt de bal in één keer door. Révfi is nu in balbezit. Révfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Altıncıoğlu passt de bal met de wreef. Voinea rent richting de bal. Voinea geeft een hoge lob. Mbodj krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt van der Leegte de bal. Ouderland bokst de bal weg.

16e minuut.
Voinea geeft een hoge lob. van der Leegte heeft problemen om de bal te vangen. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj schiet op doel. Ouderland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:3

19e minuut.
Antonescu kopt de bal weg. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Mbodj probeert naar een medespeler te passen. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
van Male met de inworp. Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea passt de bal in één keer door. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ouderland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
van Male heeft problemen om de bal te vangen. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi passt de bal zonder na te denken. Mbodj rent richting de bal. Mbodj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:4

26e minuut.
Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu speelt de bal door. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... Ouderland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:5

29e minuut.
Mbodj is nu in balbezit. Mbodj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stol de bal. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi geeft een lange en hoge pass. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj geeft een hoge lob. Altıncıoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:6

35e minuut.
Stol is nu in balbezit. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu passt de bal in één keer door. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cebula kopt de bal weg. Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski geeft de bal voor. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Révfi onderschept slim de pass. van Male is nu in balbezit. Révfi verovert de bal door een tackle van achteren. Révfi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hermans heeft problemen om de bal te vangen. Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Altıncıoğlu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Braam de bal. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski met een sublieme pass. Altıncıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:7

45e minuut.
Sułowski geeft een lange en hoge pass. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Male. Altıncıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Voinea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVC Zeist 87%, FC Bloki Dukla 13%.
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:7

46e minuut.
Quintana komt het veld opgelopen. Kasowski komt het veld opgelopen. Sagginelli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Trusiak is nu in balbezit. Trusiak geeft de bal voor. van Male kan de bal niet met de borst controleren. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:8

53e minuut.
Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... Berden probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voinea neemt de hoekschop. Kasowski krijgt zijn hoofd ertegen. Ouderland bokst de bal weg.

55e minuut.
Voinea met de inworp. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keizer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altıncıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:9

55e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berden de bal. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... Ouderland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Inworp. Sułowski met de inworp. Yépez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yépez geeft de bal voor. Kasowski krijgt zijn hoofd ertegen. Ouderland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu passt de bal in één keer door. van der Leegte rent richting de bal. Kasowski onderschept slim de pass. Kasowski haalt uit met een fantastische trap. Ouderland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:10

65e minuut.
Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berden de bal. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... Ouderland bokst de bal weg. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu schiet op doel. Ouderland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:11

67e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana met een sublieme pass. Révfi rent richting de bal. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu schiet op doel. Ouderland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:12

70e minuut.
Inworp. Sułowski met de inworp. Quintana met een sublieme pass. Révfi rent richting de bal. Révfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:13

71e minuut.
Sułowski geeft de bal voor. Altıncıoğlu kopt de bal weg. Sułowski probeert de bal aan de voet te houden. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Altıncıoğlu schiet op doel. Berden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voinea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kasowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hermans heeft problemen om de bal te vangen. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Altıncıoğlu passt de bal zonder na te denken. Voinea met een sublieme pass. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ouderland met een harde bal richting middenveld. Sułowski kopt de bal weg. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski schiet op doel. Ouderland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:14

79e minuut.
Révfi rent richting de bal. Révfi probeert naar een medespeler te passen. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu schiet op doel. Ouderland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:15

86e minuut.
Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz passt de bal in één keer door. Voinea geeft de bal voor. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:16

89e minuut.
Altıncıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Révfi rent richting de bal. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVC Zeist 81%, FC Bloki Dukla 19%.
TVC Zeist - FC Bloki Dukla 0:17