Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolori F.C Harzan FC
Normal Tactiek HFC1
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 54.1
matig Schieten formidabel
zwak Passen uitmuntend
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kongolo geeft een hoge lob. Inworp. Arany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Peeters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:1

4e minuut.
Mijnans verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnans passt de bal zonder na te denken. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Kongolo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arany zal de hoekschop nemen. Daar is Kantelberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultani is nu in balbezit. Sultani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Arany kan de bal niet met de borst controleren. Arany geeft de bal voor. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel. Peeters werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:2

7e minuut.
Kobussen met een sublieme pass. Mijnans met een sublieme pass. Sultani rent richting de bal. Sultani draait met de bal, schiet en ... Peeters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:3

10e minuut.
Menig probeert naar een medespeler te passen. Mijnans met een sublieme pass. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro schiet op doel. Peeters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:4

13e minuut.
Arany onderschept slim de pass. Arany geeft een lange en hoge pass. Sultani kopt de bal weg. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peeters probeert naar een medespeler te passen. Arany rent richting de bal. Arany met een sublieme pass. Daar is Sultani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultani draait met de bal, schiet en ... Peeters bokst de bal weg.

16e minuut.
Sultani heeft problemen om de bal te vangen. Sultani passt de bal met de wreef. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:5

17e minuut.
Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans is nu in balbezit. Mijnans passt de bal met de wreef. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:6

19e minuut.
Arany passt de bal zonder na te denken. Daar is Paneleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynierse bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro onderschept slim de pass. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:7

22e minuut.
Arany rent richting de bal. Arany passt de bal met de wreef. Kongolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro onderschept slim de pass. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Peeters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Arany probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kongolo de bal onder controle te krijgen. Peeters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:8

27e minuut.
Klungelig pakt Jordan de bal. Jordan passt de bal zonder na te denken. Mijnans speelt de bal door. Sultani rent richting de bal. Sultani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel. Peeters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:9

30e minuut.
Arany geeft een hoge lob. Daar is Kongolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel. Peeters werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Reynierse bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany verovert de bal door een tackle van achteren. Arany geeft de bal voor. Sultani is nu in balbezit. Sultani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sultani is nu in balbezit. Sultani schiet op doel. Daar is Arany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arany geeft de bal voor. Sultani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mijnans speelt de bal door. Daar is Arany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arany passt de bal zonder na te denken. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani schiet op doel. Peeters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:10

39e minuut.
Jordan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani passt de bal met de wreef. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:11

41e minuut.
van Kooten geeft een lange en hoge pass. Mijnans probeert de bal aan de voet te houden. Mijnans passt de bal zonder na te denken. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jordan neemt de hoekschop. Paneleiro springt en kopt de bal. Klungelig pakt van Es de bal. Sultani rent richting de bal. Sultani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:12

43e minuut.
Blokker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kroon de bal. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolori F.C 86%, Harzan FC 14%.
Tricolori F.C - Harzan FC 0:13

46e minuut.
Sultani rent richting de bal. Sultani probeert naar een medespeler te passen. Mijnans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans geeft een lange en hoge pass. Paneleiro krijgt zijn hoofd ertegen. Peeters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:14

47e minuut.
Sultani heeft problemen om de bal te vangen. Sultani geeft een hoge lob. Daar is Kongolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultani rent richting de bal. Sultani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is van Kooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultani met een sublieme pass. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Peeters maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:15

53e minuut.
Kongolo is nu in balbezit. Kongolo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sultani de bal onder controle te krijgen. Arany rent richting de bal. Arany haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Menig de bal onder controle te krijgen. Jordan met een sublieme pass. Sultani is nu in balbezit. Sultani draait met de bal, schiet en ... Peeters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:16

57e minuut.
Paneleiro passt de bal met de wreef. Mijnans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans speelt de bal door. Sultani is nu in balbezit. Sultani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kantelberg heeft problemen om de bal te vangen. Jordan probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Peeters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:17

62e minuut.
van Es trapt de bal weg van het doel. Reynierse kopt de bal weg. Mijnans speelt de bal door. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Peeters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
van Es geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arany met de inworp. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kongolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paneleiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Paneleiro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Peeters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:18

72e minuut.
Brands is nu in balbezit. Arany onderschept slim de pass. Arany speelt de bal door. Sultani rent richting de bal. Sultani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Peeters trapt de bal weg van het doel. Mijnans kopt de bal weg. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Peeters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:19

74e minuut.
Paneleiro onderschept slim de pass. Arany is nu in balbezit. Arany met een sublieme pass. Sultani rent richting de bal. Sultani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:20

77e minuut.
Mijnans met een sublieme pass. Daar is Paneleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kongolo is nu in balbezit. Paneleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Paneleiro schiet op doel. Peeters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Peeters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:21

81e minuut.
Arany onderschept slim de pass. Arany probeert naar een medespeler te passen. Sultani rent richting de bal. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Peeters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:22

85e minuut.
van Kooten heeft problemen om de bal te vangen. Jordan rent richting de bal. Jordan passt de bal in één keer door. Sultani is nu in balbezit. Sultani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Harzan FC 0:23

88e minuut.
van Kooten heeft problemen om de bal te vangen. Jordan is nu in balbezit. Jordan geeft de bal voor. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Mijnans speelt de bal door. van Es rent richting de bal. Sultani verovert de bal door een tackle van achteren. Sultani draait met de bal, schiet en ... Peeters bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolori F.C 79%, Harzan FC 21%.
Tricolori F.C - Harzan FC 0:23