Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Delft Quickies
Normal Tactiek GERT10
32% Balbezit 68%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 53.4
redelijk Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Apró met een harde bal richting middenveld. Orel kopt de bal weg. Robbemond heeft problemen om de bal te vangen. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:1

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orel zal de hoekschop nemen. Narbona heeft problemen om de bal te vangen. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Karanović passt de bal met de wreef. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Atteveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
van der Hoorn kan de bal niet met de borst controleren. Mazza is nu in balbezit. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... Punt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:2

16e minuut.
Narbona passt de bal in één keer door. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović passt de bal in één keer door. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:3

19e minuut.
Mazza onderschept slim de pass. Mazza heeft problemen om de bal te vangen. Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas schiet op doel. Punt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:4

21e minuut.
Inworp. de Ligt met de inworp. Daar is Robbemond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Punt trapt de bal weg. Karanović speelt de bal door. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:5

24e minuut.
Karanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gleenewinkel speelt de bal door. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Mazza is nu in balbezit. Mazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Musampa passt de bal met de wreef. Karanović probeert naar een medespeler te passen. Orel rent richting de bal. Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel schiet op doel. Punt bokst de bal weg.

28e minuut.
Orel heeft problemen om de bal te vangen. Pernas Tortas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:6

33e minuut.
van der Hoorn geeft een lange en hoge pass. Mazza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Narbona probeert naar een medespeler te passen. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza passt de bal met de wreef. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:7

36e minuut.
Karelse onderschept slim de pass. Pernas Tortas speelt de bal door. Orel rent richting de bal. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel schiet op doel. Punt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Narbona met een sublieme pass. Mazza is nu in balbezit. Mazza passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Punt bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Hoorn is nu in balbezit. Orel onderschept slim de pass. Orel schiet op doel. Punt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:8

44e minuut.
Klungelig pakt Robbemond de bal. Orel rent richting de bal. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delft 70%, Quickies 30%.
FC Delft - Quickies 0:9

48e minuut.
Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel met een sublieme pass. Alberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza onderschept slim de pass. Mazza schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Orel schiet op doel. van der Hoorn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karanović rent richting de bal. Karanović geeft een hoge lob. Pernas Tortas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Orel kopt de bal weg. Alberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza onderschept slim de pass. Mazza schiet op doel. Punt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:10

58e minuut.
Pernas Tortas met een sublieme pass. van Beek met een sublieme pass. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... Punt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:11

59e minuut.
Alberts rent richting de bal. Inworp. Mazza met een snelle inworp. Narbona rent richting de bal. Narbona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:12

63e minuut.
Karanović met een sublieme pass. Narbona bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbona passt de bal zonder na te denken. Mazza is nu in balbezit. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Orel is nu in balbezit. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas passt de bal zonder na te denken. Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza draait met de bal, schiet en ... Punt bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Orel passt de bal zonder na te denken. Karanović rent richting de bal. Karanović passt de bal met de wreef. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Punt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alberts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Narbona met een snelle inworp. Mazza controleert de bal met de borst. Mazza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:13

67e minuut.
Uneken met een sublieme pass. Robbemond is nu in balbezit. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza draait met de bal, schiet en ... Alberts probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Narbona met een sublieme pass. Pernas Tortas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blijdorp. Pernas Tortas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernas Tortas komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel met een sublieme pass. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:14

75e minuut.
Atteveld geeft een lange en hoge pass. Karanović kopt de bal weg. Daar is Blijdorp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Alberts geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narbona met een snelle inworp. Mazza is nu in balbezit. Mazza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Blijdorp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Robbemond rent richting de bal. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas passt de bal in één keer door. Mazza rent richting de bal. Mazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel passt de bal zonder na te denken. Alberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza onderschept slim de pass. Mazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:15

90e minuut.
Inworp. Gleenewinkel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karanović speelt de bal door. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Quickies 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delft 82%, Quickies 18%.
FC Delft - Quickies 0:16