Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tronsa Paletstars
Normal Tactiek rustig
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Santos speelt de bal door. Meszesán probeert de bal met de borst te controleren. Willaarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Klusáček rent richting de bal. Klusáček met een sublieme pass. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mariluan rent richting de bal. Mariluan geeft een hoge lob. Daar is van Nederland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:1

9e minuut.
Ponk speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos speelt de bal door. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:2

11e minuut.
Jongbloed is nu in balbezit. Mariluan verovert de bal door een tackle van achteren. van Nederland maakt een afschuwelijke overtreding. van Nederland krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Burzawa met een snelle inworp. van Nederland bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nederland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xiaowen de bal. Xiaowen draait met de bal, schiet en ... Landaal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:3

14e minuut.
Anh Quyết rent richting de bal. Notten rent richting de bal. Anh Quyết onderschept slim de pass. Anh Quyết geeft de bal voor. Meszesán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:4

20e minuut.
Burzawa passt de bal met de wreef. Santos probeert naar een medespeler te passen. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel. Landaal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:5

22e minuut.
Willaarts rent richting de bal. Inworp. Willaarts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Koolhof rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos speelt de bal door. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Xiaowen met een snelle inworp. Ponk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponk geeft een lange en hoge pass. Klusáček rent richting de bal. Klusáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:6

31e minuut.
Klusáček rent richting de bal. Klusáček passt de bal met de wreef. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:7

36e minuut.
Anh Quyết kopt de bal weg. Burzawa speelt de bal door. Santos geeft de bal voor. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:8

39e minuut.
Xiaowen rent richting de bal. Xiaowen geeft een hoge lob. Klusáček kopt de bal weg. Klungelig pakt Meszesán de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mariluan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariluan met een sublieme pass. van Nederland is nu in balbezit. Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết geeft een lange en hoge pass. Klusáček rent richting de bal. Klusáček draait met de bal, schiet en ... Landaal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:9

42e minuut.
Notten probeert naar een medespeler te passen. Daar is Geel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček draait met de bal, schiet en ... Geertruida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meszesán rent richting de bal. De bal raakt de paal. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronsa 75%, Paletstars 25%.
Tronsa - Paletstars 0:9

52e minuut.
Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manu. Meszesán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xiaowen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klusáček rent richting de bal. Klusáček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Meszesán geeft een hoge lob. Burzawa kopt de bal weg. Jongbloed heeft problemen om de bal te vangen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:10

70e minuut.
Burzawa kopt de bal weg. Klusáček speelt de bal door. Daar is Geertruida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meszesán rent richting de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:11

77e minuut.
Notten kopt de bal weg. Anh Quyết heeft problemen om de bal te vangen. Anh Quyết probeert naar een medespeler te passen. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:12

84e minuut.
Meszesán rent richting de bal. Meszesán passt de bal zonder na te denken. Santos speelt de bal door. Klusáček heeft problemen om de bal te vangen. Klusáček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Meszesán geeft een hoge lob. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Landaal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:13

86e minuut.
Klungelig pakt Klusáček de bal. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal in één keer door. Burzawa heeft problemen om de bal te vangen. Burzawa geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Landaal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:14

88e minuut.
Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal in één keer door. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tronsa - Paletstars 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tronsa 84%, Paletstars 16%.
Tronsa - Paletstars 0:15