Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renum Alblas N.T.V.V.
Normal Tactiek vier4drie3drie3
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.1 gemiddelde waardering 45.6
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Damen is nu in balbezit. Anita rent richting de bal. Damen rent richting de bal. Damen schiet op doel. van Vleuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Vosmaer is nu in balbezit. Vosmaer geeft de bal voor. Daar is Stijger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damen is nu in balbezit. Damen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:1

4e minuut.
Anita is nu in balbezit. Damen is nu in balbezit. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita haalt uit met een fantastische trap. van Vleuten probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:2

6e minuut.
Anita is nu in balbezit. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost passt de bal met de wreef. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
van Vleuten neemt vlug de vrije trap. Gavranić kopt de bal weg. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen geeft een lange en hoge pass. Oost springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Stijger trapt de bal weg van het doel. Damen kopt de bal weg. Anita rent richting de bal. Anita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita haalt uit met een fantastische trap. van Vleuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:3

12e minuut.
Zadra geeft de bal voor. Anita kopt de bal weg. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen schiet op doel. van Vleuten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:4

14e minuut.
Wijler probeert naar een medespeler te passen. Erasmus rent richting de bal. Erasmus passt de bal zonder na te denken. Gavranić geeft een hoge lob. Damen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dekkers passt de bal in één keer door. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost probeert naar een medespeler te passen. Anita is nu in balbezit. Anita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:5

22e minuut.
Wijler met een sublieme pass. Gavranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavranić passt de bal met de wreef. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:6

25e minuut.
Ressel verovert de bal door een tackle van achteren. Ressel passt de bal zonder na te denken. Dekkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita verovert de bal door een tackle van achteren. Anita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vosmaer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erasmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Erasmus geeft een hoge lob. Damen is nu in balbezit. Damen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Erasmus passt de bal in één keer door. Daar is Anita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oost rent richting de bal. Oost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:7

32e minuut.
Wijler passt de bal in één keer door. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost speelt de bal door. Anita is nu in balbezit. Anita schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:8

35e minuut.
Klungelig pakt Damen de bal. Damen met een sublieme pass. Anita is nu in balbezit. Anita schiet op doel. van Vleuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:9

36e minuut.
Gavranić probeert naar een medespeler te passen. Damen rent richting de bal. Rensenbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen onderschept slim de pass. Damen geeft een hoge lob. van Vleuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
van Vleuten probeert naar een medespeler te passen. Erasmus probeert naar een medespeler te passen. Anita rent richting de bal. Anita haalt uit met een fantastische trap. van Vleuten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:10

40e minuut.
Čechanavičius onderschept slim de pass. Čechanavičius geeft een hoge lob. Anita kopt de bal weg. Daar is Damen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:11

41e minuut.
Dekkers rent richting de bal. Anita onderschept slim de pass. Damen heeft problemen om de bal te vangen. Damen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:12

45e minuut.
Anita probeert naar een medespeler te passen. Damen probeert de bal aan de voet te houden. Damen passt de bal in één keer door. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renum Alblas 87%, N.T.V.V. 13%.
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:13

48e minuut.
Wijler kopt de bal weg. Erasmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Erasmus speelt de bal door. Klungelig pakt Oost de bal. Oost draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Powel kopt de bal weg. Klungelig pakt Čechanavičius de bal. Čechanavičius geeft de bal voor. Anita is nu in balbezit. Anita schiet op doel. van Vleuten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:14

50e minuut.
Vosmaer probeert naar een medespeler te passen. Gavranić is nu in balbezit. Gavranić passt de bal met de wreef. Damen rent richting de bal. Damen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Dekkers heeft problemen om de bal te vangen. Gavranić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavranić speelt de bal door. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Čechanavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechanavičius geeft de bal voor. Daar is Stijger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:15

61e minuut.
Anita rent richting de bal. Anita met een sublieme pass. Damen is nu in balbezit. Damen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:16

62e minuut.
Witschge heeft problemen om de bal te vangen. Anita onderschept slim de pass. Anita met een sublieme pass. Damen rent richting de bal. Damen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:17

64e minuut.
Damen kopt de bal weg. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen geeft de bal voor. Anita is nu in balbezit. Anita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Erasmus heeft problemen om de bal te vangen. Erasmus probeert naar een medespeler te passen. Vosmaer is nu in balbezit. Vosmaer geeft de bal voor. Damen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hawkins passt de bal zonder na te denken. Erasmus controleert de bal met de borst. Erasmus passt de bal met de wreef. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:18

74e minuut.
Damen heeft problemen om de bal te vangen. Damen passt de bal zonder na te denken. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost draait met de bal, schiet en ... van Vleuten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Stijger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:19

77e minuut.
Daar is Zadra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadra geeft een hoge lob. Damen kopt de bal weg. Anita rent richting de bal. Anita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:20

79e minuut.
Zadra rent richting de bal. Zadra speelt de bal door. Gavranić probeert naar een medespeler te passen. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gavranić neemt de hoekschop. Damen kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Stijger kan de bal niet met de borst controleren. van Vleuten bokst de bal weg.

80e minuut.
Stijger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavranić met een snelle inworp. Damen rent richting de bal. Damen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Vosmaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosmaer geeft een lange en hoge pass. Damen speelt de bal door. Anita rent richting de bal. Anita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:21

89e minuut.
Wijler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosmaer onderschept slim de pass. Vosmaer geeft een hoge lob. Anita rent richting de bal. Anita haalt uit met een fantastische trap. van Vleuten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:22

90e minuut.
Anita passt de bal in één keer door. Damen rent richting de bal. Anita is nu in balbezit. Anita schiet op doel. van Lingen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vosmaer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oost is nu in balbezit. Oost geeft een hoge lob. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renum Alblas 79%, N.T.V.V. 21%.
Renum Alblas - N.T.V.V. 0:23