Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icardi fc pilsener
Normal Tactiek 3-4-3goed
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Havekotte met de inworp. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers met een sublieme pass. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
van Lare met een sublieme pass. Klungelig pakt Warmerdam de bal. Puska met een sublieme pass. Titmos is nu in balbezit. Titmos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wijnstekers onderschept slim de pass. Wijnstekers passt de bal in één keer door. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - fc pilsener 0:1

6e minuut.
van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempelman bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering verovert de bal door een tackle van achteren. van Beukering geeft de bal voor. Titmos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - fc pilsener 0:2

7e minuut.
Lindenbergh heeft problemen om de bal te vangen. Wolters onderschept slim de pass. Titmos rent richting de bal. Wolters rent richting de bal. Wolters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Havekotte met een snelle inworp. Bulthuis is nu in balbezit. Titmos verovert de bal door een tackle van achteren. Titmos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - fc pilsener 0:3

23e minuut.
Wolters passt de bal zonder na te denken. Bulthuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos onderschept slim de pass. Titmos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Wolters de bal. Wolters passt de bal zonder na te denken. Titmos rent richting de bal. Titmos draait met de bal, schiet en ... Tas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Beukering kan de bal niet met de borst controleren. van Beukering geeft een lange en hoge pass. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - fc pilsener 0:4

33e minuut.
Lindenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers onderschept slim de pass. Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Vanghelie geeft de bal voor. Hupperts heeft problemen om de bal te vangen. van Beukering rent richting de bal. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - fc pilsener 0:5

40e minuut.
Daar is Wolters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters passt de bal zonder na te denken. van Beukering speelt de bal door. Titmos is nu in balbezit. Titmos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icardi 78%, fc pilsener 22%.
Icardi - fc pilsener 0:5

51e minuut.
Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie passt de bal zonder na te denken. Titmos rent richting de bal. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vanghelie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

55e minuut.
Havekotte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos draait met de bal, schiet en ... Tas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Havekotte de bal. Havekotte geeft een lange en hoge pass. Wolters rent richting de bal. Titmos is nu in balbezit. Titmos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Havekotte onderschept slim de pass. Havekotte probeert naar een medespeler te passen. Wolters is nu in balbezit. Wolters passt de bal met de wreef. Daar is Titmos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering passt de bal zonder na te denken. Titmos rent richting de bal. Titmos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - fc pilsener 0:6

71e minuut.
Inworp. van Beukering met een snelle inworp. Puska met een sublieme pass. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Havekotte passt de bal met de wreef. Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wolters de bal. Wolters draait met de bal, schiet en ... Paal! Tas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Titmos heeft problemen om de bal te vangen. Titmos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. Wolters rent richting de bal. Wolters passt de bal met de wreef. Titmos rent richting de bal. Titmos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Titmos speelt de bal door. Hupperts heeft problemen om de bal te vangen. van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering haalt uit met een fantastische trap. Tas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - fc pilsener 0:7

89e minuut.
Puska rent richting de bal. Puska geeft een lange en hoge pass. Titmos rent richting de bal. Wolters is nu in balbezit. Wolters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icardi 70%, fc pilsener 30%.
Icardi - fc pilsener 0:7