Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteora Pixies
442 Tactiek Rathskeller.C
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 51.6
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vissie neemt de hoekschop. Falkowski kopt de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Vissie geeft een hoge lob. Groenewoud krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Zwojnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:1

4e minuut.
Brobbey geeft een lange en hoge pass. Falkowski rent richting de bal. Falkowski met een sublieme pass. Groenewoud rent richting de bal. Groenewoud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Letschert met een harde bal richting middenveld. Kuipers kopt de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brobbey kan de bal niet met de borst controleren. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenewoud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Letschert met een harde bal richting middenveld. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal met de wreef. Groenewoud rent richting de bal. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:2

10e minuut.
Nellestijn geeft de bal voor. Inworp. Vissie met een snelle inworp. Kuipers geeft een lange en hoge pass. Groenewoud springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letschert trapt de bal weg. Kuipers kopt de bal weg. Klungelig pakt Zwojnica de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Letschert bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Vissie met de inworp. Kuipers rent richting de bal. Kuipers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Groenewoud de bal. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:3

15e minuut.
Letschert trapt de bal weg. Vissie kopt de bal weg. Daar is Vlaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Letschert bokst de bal weg.

16e minuut.
Letschert trapt de bal weg. Kuipers controleert de bal met de borst. Kuipers passt de bal met de wreef. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Letschert bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vissie neemt de hoekschop. Letschert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nellestijn heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:4

19e minuut.
Peruza is nu in balbezit. Peruza geeft de bal voor. Vissie speelt de bal door. Klungelig pakt Zwojnica de bal. Zwojnica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vissie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falkowski is nu in balbezit. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenewoud draait met de bal, schiet en ... Letschert bokst de bal weg.

24e minuut.
Nellestijn geeft de bal voor. Inworp. Vissie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kuipers de bal. Kuipers geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vissie onderschept slim de pass. Vissie geeft een hoge lob. Nellestijn kopt de bal weg. Zwojnica heeft problemen om de bal te vangen. Zwojnica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Falkowski passt de bal in één keer door. Groenewoud heeft problemen om de bal te vangen. Mattheij rent richting de bal. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Letschert met een harde bal richting middenveld. Falkowski geeft een hoge lob. Zwojnica kopt de bal weg. Groenewoud is nu in balbezit. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap. Letschert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vissie probeert de bal met de borst te controleren. Vissie met een sublieme pass. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Vlaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Letschert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nellestijn de bal. Groenewoud is nu in balbezit. Groenewoud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:5

32e minuut.
Groenewoud passt de bal in één keer door. Zwojnica rent richting de bal. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Groenewoud geeft een lange en hoge pass. Vissie is nu in balbezit. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel. Letschert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:6

37e minuut.
Inworp. Vissie met een snelle inworp. Klungelig pakt Kuipers de bal. Kuipers geeft de bal voor. Klungelig pakt Groenewoud de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kuipers speelt de bal door. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie passt de bal in één keer door. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Zwojnica de bal. Vlaar rent richting de bal. Zwojnica onderschept slim de pass. Groenewoud is nu in balbezit. Groenewoud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kuipers is nu in balbezit. Kuipers geeft een lange en hoge pass. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vlaar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteora 90%, Pixies 10%.
Meteora - Pixies 0:6

46e minuut.
Groenewoud heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mattheij speelt de bal door. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenewoud passt de bal in één keer door. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:7

49e minuut.
Zwojnica passt de bal in één keer door. Vissie heeft problemen om de bal te vangen. Kuipers geeft een lange en hoge pass. Zwojnica krijgt zijn hoofd ertegen. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:8

51e minuut.
Vissie heeft problemen om de bal te vangen. Vissie geeft een hoge lob. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Letschert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:9

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Groenewoud de bal onder controle te krijgen. Mattheij is nu in balbezit. Kuipers probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica probeert de bal met de borst te controleren. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Falkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vissie de bal. Vissie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Letschert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vissie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers geeft een hoge lob. Groenewoud springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Vissie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vissie probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vlaar geeft een hoge lob. de Kogel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuipers is nu in balbezit. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Vissie is nu in balbezit. Vissie probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kuipers geeft een hoge lob. Daar is Vlaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Letschert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Daar is Jonker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peruza onderschept slim de pass. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski geeft een lange en hoge pass. Zwojnica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:10

75e minuut.
Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Vissie met een sublieme pass. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Groenewoud schiet op doel. Letschert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Holleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Mattheij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nellestijn is nu in balbezit. Nellestijn passt de bal met de wreef. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert van der Wal de bal onder controle te krijgen. van den Heuvel rent richting de bal. Kuipers rent richting de bal. Kuipers geeft een hoge lob. Groenewoud springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:11

82e minuut.
Klungelig pakt Zwartkruis de bal. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal in één keer door. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:12

85e minuut.
Kuipers met een sublieme pass. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Groenewoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Groenewoud draait met de bal, schiet en ... Letschert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Vissie kopt de bal weg. Klungelig pakt Zwojnica de bal. Mattheij rent richting de bal. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica schiet op doel. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mattheij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Letschert trapt de bal weg. Vissie kopt de bal weg. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Brobbey rent richting de bal. Brobbey geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vissie de bal onder controle te krijgen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Pixies 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteora 88%, Pixies 12%.
Meteora - Pixies 0:13