Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VVA Gein 311
Normal Tactiek lasts
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Mojie rent richting de bal. Mojie met een sublieme pass. Daar is Coerver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojie is nu in balbezit. Mojie schiet op doel. Mansveld bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - 311 0:1

5e minuut.
Vriens onderschept slim de pass. Vriens geeft een hoge lob. Coerver heeft problemen om de bal te vangen. Coerver haalt uit met een fantastische trap. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - 311 0:2

10e minuut.
Viscaal controleert de bal met de borst. Coerver is nu in balbezit. Viscaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver onderschept slim de pass. Coerver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Akkersdijk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vriens rent richting de bal. Vriens geeft de bal voor. Mojie is nu in balbezit. Mojie draait met de bal, schiet en ... Mansveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mansveld met een harde bal richting middenveld. Vriens is nu in balbezit. Vriens speelt de bal door. Akkersdijk geeft een lange en hoge pass. Mojie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dumfries geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wędzyński met de inworp. Göbel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mojie de bal. Mansveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mojie is nu in balbezit. Mojie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - 311 0:3

44e minuut.
Hovenkamp onderschept slim de pass. Vriens onderschept slim de pass. Vriens geeft de bal voor. Coerver is nu in balbezit. Coerver schiet op doel. Mansveld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 74%, 311 26%.
VVA Gein - 311 0:3

46e minuut.
Coerver passt de bal zonder na te denken. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński met een sublieme pass. Mojie rent richting de bal. Mojie draait met de bal, schiet en ... Mansveld bokst de bal weg.

50e minuut.
Göbel onderschept slim de pass. Coerver is nu in balbezit. Viscaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver onderschept slim de pass. Coerver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vriens probeert naar een medespeler te passen. Hovenkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pehlivan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Paauwe kopt de bal weg. Vriens rent richting de bal. Vriens probeert naar een medespeler te passen. Mojie is nu in balbezit. Mojie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Akkersdijk rent richting de bal. Akkersdijk geeft een lange en hoge pass. Dumfries kopt de bal weg. Coerver bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver draait met de bal, schiet en ... Mansveld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - 311 0:4

67e minuut.
Göbel heeft problemen om de bal te vangen. Göbel probeert naar een medespeler te passen. van der Ley is nu in balbezit. Coerver rent richting de bal. Coerver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - 311 0:5

70e minuut.
Wędzyński controleert de bal met de borst. Wędzyński passt de bal in één keer door. Coerver geeft de bal voor. van der Ley kan de bal niet met de borst controleren. Coerver geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
van der Ley geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stichting de bal onder controle te krijgen. Vriens met een sublieme pass. Coerver bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Akkersdijk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vriens geeft een lange en hoge pass. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie onderschept slim de pass. Mojie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 78%, 311 22%.
VVA Gein - 311 0:5