Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KingMilkaOreo FC Zaantrappers
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 50.6
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Bach passt de bal zonder na te denken. Albístegui is nu in balbezit. Albístegui passt de bal zonder na te denken. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:1

9e minuut.
Veltman rent richting de bal. Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak speelt de bal door. Calewaert rent richting de bal. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Post verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Post met een harde bal richting middenveld. Wiltos kopt de bal weg. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Post probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:2

12e minuut.
Ewiak rent richting de bal. Wiltos speelt de bal door. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert schiet op doel. Post maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:3

21e minuut.
Veltman geeft een hoge lob. Albístegui kopt de bal weg. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Post werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:4

22e minuut.
Jonk met een sublieme pass. Veldmate heeft problemen om de bal te vangen. Calewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Calewaert schiet op doel. Post verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wiltos is nu in balbezit. Wiltos passt de bal zonder na te denken. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:5

29e minuut.
George geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalan met een snelle inworp. Albístegui is nu in balbezit. Albístegui geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga onderschept slim de pass. Oyuga geeft de bal voor. Calewaert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wiltos is nu in balbezit. Wiltos passt de bal zonder na te denken. Oyuga is nu in balbezit. Oyuga geeft een hoge lob. Calewaert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Post trapt de bal weg van het doel. Bach kopt de bal weg. Calewaert rent richting de bal. Calewaert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Oyuga heeft problemen om de bal te vangen. Veldmate rent richting de bal. Veldmate passt de bal zonder na te denken. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:6

35e minuut.
Wiltos speelt de bal door. Dalan rent richting de bal. Dalan geeft een hoge lob. Ewiak rent richting de bal. Ewiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:7

38e minuut.
Oyuga geeft de bal voor. Calewaert heeft problemen om de bal te vangen. Calewaert speelt de bal door. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Calewaert springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Albístegui met de inworp. Calewaert geeft een lange en hoge pass. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Post werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:8

41e minuut.
Calewaert is nu in balbezit. Wiltos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltos passt de bal zonder na te denken. Albístegui rent richting de bal. Albístegui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Fokker de bal. Calewaert rent richting de bal. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schiet op doel. Post probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KingMilkaOreo 81%, FC Zaantrappers 19%.
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:9

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Jonk de bal onder controle te krijgen. Bach is nu in balbezit. Bach probeert naar een medespeler te passen. Calewaert rent richting de bal. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Post probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Wiltos passt de bal met de wreef. Calewaert rent richting de bal. Calewaert heeft problemen om de bal te vangen. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Post probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Moresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Moresco geeft de bal voor. Albístegui speelt de bal door. Daar is Calewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wiltos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oyuga de bal. Oyuga geeft een hoge lob. Calewaert krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:10

57e minuut.
Veldmate met een sublieme pass. Jonk is nu in balbezit. Jonk passt de bal in één keer door. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Post probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Albístegui met een sublieme pass. Wiltos speelt de bal door. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:11

63e minuut.
Ewiak draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt George de bal. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:12

64e minuut.
van Loo is nu in balbezit. Albístegui onderschept slim de pass. Albístegui speelt de bal door. Daar is Calewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Albístegui heeft problemen om de bal te vangen. Albístegui passt de bal met de wreef. Wiltos met een sublieme pass. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:13

70e minuut.
Albístegui geeft een lange en hoge pass. George heeft problemen om de bal te vangen. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Post probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:14

78e minuut.
Jonk passt de bal met de wreef. Moresco speelt de bal door. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fokker de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:15

80e minuut.
Jochemsen rent richting de bal. Ewiak rent richting de bal. Wiltos probeert naar een medespeler te passen. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:16

84e minuut.
Oyuga geeft de bal voor. Calewaert kopt de bal weg. Albístegui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calewaert de bal. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:17

90e minuut.
Dalan met een sublieme pass. Calewaert rent richting de bal. George begaat een overtreding. Calewaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albístegui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Post probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KingMilkaOreo 78%, FC Zaantrappers 22%.
KingMilkaOreo - FC Zaantrappers 0:18