Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vitesse Arnhem Quibus
Aanvallend Tactiek 5D
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
36.9 gemiddelde waardering 54.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Białas rent richting de bal. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Svartzmann de bal. Svartzmann schiet op doel. Loois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:1

6e minuut.
Niculescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vlaswinkel komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Buitenweg met een sublieme pass. van der Zeeuw geeft een lange en hoge pass. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Loois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
van der Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibum rent richting de bal. van der Zeeuw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Zeeuw krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Camela kopt de bal weg. Opasek kan de bal niet met de borst controleren. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Svartzmann de bal. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Loois bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Vlaswinkel de bal. Białas is nu in balbezit. Kourkoulos met een sublieme pass. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas schiet op doel. Loois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Radwan geeft een hoge lob. Inworp. Buitenweg met de inworp. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sibum rent richting de bal. Opasek is nu in balbezit. Opasek met een sublieme pass. Alblas rent richting de bal. Alblas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg geeft de bal voor. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann schiet op doel. Loois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:2

35e minuut.
Dini geeft een lange en hoge pass. Białas kan de bal niet met de borst controleren. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann schiet op doel. Loois probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Białas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:3

37e minuut.
Angenent raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boerrigter komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Alblas rent richting de bal. Białas onderschept slim de pass. Kourkoulos begaat een overtreding. Białas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Białas kan niet meer verder spelen. van der Kuil komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Teodorovici speelt de bal door. Vlaswinkel rent richting de bal. Vlaswinkel geeft een hoge lob. van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap. Loois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Svartzmann heeft problemen om de bal te vangen. Svartzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:4

41e minuut.
Rottman verovert de bal door een tackle van achteren. Rottman passt de bal met de wreef. van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil schiet op doel. Loois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:5

43e minuut.
Klungelig pakt Ferdomo de bal. van der Kuil rent richting de bal. Ferdomo begaat een overtreding. Ferdomo krijgt een gele kaart. van der Kuil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlaswinkel komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitesse Arnhem 57%, Quibus 43%.
Vitesse Arnhem - Quibus 0:5

49e minuut.
Alblas onderschept slim de pass. Rottman onderschept slim de pass. Rottman geeft een hoge lob. Svartzmann is nu in balbezit. Svartzmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Buitenweg geeft de bal voor. van der Kuil kopt de bal weg. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Loois probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:6

55e minuut.
Boerrigter rent richting de bal. Boerrigter passt de bal met de wreef. Vlaswinkel rent richting de bal. Vlaswinkel geeft de bal voor. Svartzmann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:7

75e minuut.
Nolano is nu in balbezit. Vlaswinkel onderschept slim de pass. Vlaswinkel passt de bal zonder na te denken. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
van der Zeeuw geeft een hoge lob. Svartzmann kopt de bal weg. Kourkoulos heeft problemen om de bal te vangen. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil schiet op doel. Loois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
van der Kuil rent richting de bal. Kourkoulos is nu in balbezit. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil schiet op doel. Loois maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Loois maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:8

86e minuut.
Rottman is nu in balbezit. Rottman met een sublieme pass. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil schiet op doel. Loois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Arnhem - Quibus 0:9

88e minuut.
Lisień is nu in balbezit. Lisień geeft de bal voor. Vlaswinkel kopt de bal weg. van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Loois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitesse Arnhem 60%, Quibus 40%.
Vitesse Arnhem - Quibus 0:9