Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fectio `90 buddie
Normal Tactiek defw
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 46
weak Schieten formidable
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Boomsma kopt de bal weg. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée is nu in balbezit. Thomée haalt uit met een fantastische trap. van Jut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:1

4e minuut.
van Dinteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Dinteren passt de bal zonder na te denken. van Dijke rent richting de bal. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Thomée schiet op doel. van Jut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Brom onderschept slim de pass. Brom speelt de bal door. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt heeft problemen om de bal te vangen. Voorintholt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Uneken is nu in balbezit. Thomée onderschept slim de pass. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:2

13e minuut.
Kist rent richting de bal. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:3

15e minuut.
Voorintholt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nuninga de bal. Brom is nu in balbezit. Brom draait met de bal, schiet en ... van Jut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Thomée is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:4

17e minuut.
Thomée kopt de bal weg. Boomsma rent richting de bal. Boomsma geeft de bal voor. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Post de bal. Voorintholt is nu in balbezit. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van Jut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Schoenaker passt de bal zonder na te denken. Brom is nu in balbezit. Brom geeft een lange en hoge pass. Thomée is nu in balbezit. Thomée schiet op doel. van Jut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kist passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brom de bal. Brom passt de bal zonder na te denken. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Brom met een sublieme pass. Thomée is nu in balbezit. Thomée draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uneken de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:5

31e minuut.
Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken speelt de bal door. Brom met een sublieme pass. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:6

32e minuut.
Hasselbaink is nu in balbezit. Hasselbaink probeert naar een medespeler te passen. van den Belt heeft problemen om de bal te vangen. Thomée onderschept slim de pass. Thomée haalt uit met een fantastische trap. van Jut bokst de bal weg.

34e minuut.
Brom speelt de bal door. Kist rent richting de bal. Kist passt de bal zonder na te denken. Brom is nu in balbezit. Brom geeft de bal voor. van Jut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:7

37e minuut.
van den Belt is nu in balbezit. Kist onderschept slim de pass. Kist speelt de bal door. Thomée rent richting de bal. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
van den Belt is nu in balbezit. Brom verovert de bal door een tackle van achteren. Brom speelt de bal door. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:8

40e minuut.
Hentenaar is nu in balbezit. Hentenaar passt de bal zonder na te denken. Daar is van den Belt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomée is nu in balbezit. Thomée schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Brom is nu in balbezit. Brom passt de bal zonder na te denken. Thomée rent richting de bal. Thomée haalt uit met een fantastische trap. van Jut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fectio `90 82%, buddie 18%.
Fectio `90 - buddie 0:9

46e minuut.
Boomsma onderschept slim de pass. Boomsma met een sublieme pass. Kist probeert naar een medespeler te passen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap. van Jut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brom rent richting de bal. Brom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Boomsma probeert naar een medespeler te passen. Thomée is nu in balbezit. Daar is Thomée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
de Vrij rent richting de bal. Schoenaker rent richting de bal. Schoenaker geeft een hoge lob. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée haalt uit met een fantastische trap. van Jut bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boomsma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Voorintholt springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
van Dinteren kopt de bal weg. de Vrij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schoenaker is nu in balbezit. Boomsma geeft de bal voor. Voorintholt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:10

60e minuut.
Hentenaar met een sublieme pass. Klungelig pakt van Dinteren de bal. Thomée verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Thomée de bal. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:11

62e minuut.
Kist is nu in balbezit. Kist passt de bal met de wreef. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:12

64e minuut.
Nuninga met een harde bal richting middenveld. Thomée probeert de bal aan de voet te houden. van Dinteren is nu in balbezit. Thomée onderschept slim de pass. Thomée draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Schoenaker speelt de bal door. de Vrij is nu in balbezit. Heerkens onderschept slim de pass. Boomsma is nu in balbezit. Boomsma geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thomée is nu in balbezit. Thomée draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:13

73e minuut.
Uneken geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schoenaker met de inworp. Boomsma is nu in balbezit. Boomsma geeft een hoge lob. van Jut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:14

75e minuut.
Boomsma probeert naar een medespeler te passen. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist passt de bal in één keer door. Thomée is nu in balbezit. Thomée schiet op doel. van Jut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thomée is nu in balbezit. Thomée schiet op doel. van Jut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:15

78e minuut.
Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist speelt de bal door. Daar is Thomée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - buddie 0:16

83e minuut.
Kist speelt de bal door. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt passt de bal zonder na te denken. Thomée is nu in balbezit. Thomée draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uneken met een harde bal richting middenveld. Brom kopt de bal weg. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Canjels rent richting de bal. Canjels geeft een hoge lob. Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma geeft een lange en hoge pass. Thomée maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fectio `90 85%, buddie 15%.
Fectio `90 - buddie 0:16