Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Awesome United The Usefulones
Normal Tactiek trspot1
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Verhulst met een sublieme pass. Radaelli rent richting de bal. Radaelli speelt de bal door. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. de Meersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Doeltrap. Brokmann trapt de bal weg van het doel. Widacha kopt de bal weg. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... de Meersman bokst de bal weg. Radaelli rent richting de bal. Radaelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:1

10e minuut.
de Korver kopt de bal weg. Olguín is nu in balbezit. Olguín passt de bal met de wreef. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel. de Meersman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:2

18e minuut.
Bouma verovert de bal door een tackle van achteren. Bouma geeft een lange en hoge pass. Poepon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Verhulst de bal. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muyters. Muyters krijgt een gele kaart. Widacha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Widacha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Poepon geeft een lange en hoge pass. Krtolica rent richting de bal. Krtolica geeft de bal voor. Freese heeft problemen om de bal te vangen. Radaelli geeft de bal voor. de Meersman bokst de bal weg. Vlahuţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:4

27e minuut.
Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Brokmann de bal. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:5

34e minuut.
de Korver is nu in balbezit. Radaelli onderschept slim de pass. Radaelli met een sublieme pass. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Poepon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krtolica met de inworp. Verhulst rent richting de bal. Verhulst geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Verhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Verhulst speelt de bal door. Vlahuţă kan de bal niet met de borst controleren. Vlahuţă schiet op doel. de Meersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 76%, The Usefulones 24%.
Awesome United - The Usefulones 0:5

46e minuut.
Krtolica passt de bal zonder na te denken. Hardeveld rent richting de bal. Widacha rent richting de bal. Muyters is nu in balbezit. Muyters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Gesink rent richting de bal. Gesink geeft een hoge lob. Poepon is nu in balbezit. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă schiet op doel. de Meersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Klaiber geeft een hoge lob. Vlahuţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olguín geeft een lange en hoge pass. Daar is Radaelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Olguín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verhulst is nu in balbezit. Verhulst probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:6

51e minuut.
Radaelli is nu in balbezit. Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:7

53e minuut.
Verhulst rent richting de bal. Verhulst passt de bal met de wreef. Olguín rent richting de bal. Olguín geeft een hoge lob. Vlahuţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Brokmann trapt de bal weg. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín geeft de bal voor. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín passt de bal zonder na te denken. Radaelli met een sublieme pass. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Meersman probeert naar een medespeler te passen. Olguín geeft een lange en hoge pass. Freese is nu in balbezit. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:8

63e minuut.
Brokmann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verhulst met een snelle inworp. Radaelli geeft een hoge lob. de Korver heeft problemen om de bal te vangen. de Meersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:9

66e minuut.
Gesink onderschept slim de pass. Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. Widacha passt de bal in één keer door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Muyters kopt de bal weg. Olguín is nu in balbezit. Olguín geeft een hoge lob. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Schuurs kan de bal niet met de borst controleren. Bouma bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schuurs krijgt een gele kaart. Bouma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouma met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Radaelli springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:10

78e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă probeert naar een medespeler te passen. Radaelli rent richting de bal. Radaelli draait met de bal, schiet en ... de Meersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:11

82e minuut.
Brokmann geeft een lange en hoge pass. Olguín probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... de Meersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:12

86e minuut.
Olguín rent richting de bal. Olguín met een sublieme pass. Brokmann is nu in balbezit. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă schiet op doel. de Meersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Krtolica kan de bal niet met de borst controleren. Krtolica speelt de bal door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. de Meersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - The Usefulones 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 87%, The Usefulones 13%.
Awesome United - The Usefulones 0:13