Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Boschelero UDMUR
433 Tactiek Maggie Q
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 55.1
average Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Kaktus probeert naar een medespeler te passen. Matusewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matusewicz passt de bal in één keer door. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes probeert naar een medespeler te passen. Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. Wehking bokst de bal weg.

6e minuut.
Schiavone verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponzio. Schiavone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaktus met een snel genomen vrije trap. Enculescu springt en kopt de bal. Wehking probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kuipers rent richting de bal. Enculescu onderschept slim de pass. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:1

7e minuut.
Syrjäkallio probeert naar een medespeler te passen. Kuipers heeft problemen om de bal te vangen. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Wehking werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matusewicz met de inworp. Syrjäkallio probeert de bal met de borst te controleren. Enculescu onderschept slim de pass. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Prestes is nu in balbezit. Prestes geeft een lange en hoge pass. Daar is Syrjäkallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enculescu rent richting de bal. Enculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Enculescu de bal. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. Wehking probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:4

33e minuut.
Prestes is nu in balbezit. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes rent richting de bal. Enculescu rent richting de bal. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Matusewicz kopt de bal weg. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes passt de bal met de wreef. Daar is Enculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enculescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prestes rent richting de bal. Prestes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prestes rent richting de bal. Prestes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:5

42e minuut.
Wehking probeert naar een medespeler te passen. Kaktus heeft problemen om de bal te vangen. Kaktus met een sublieme pass. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ling-Bum speelt de bal door. Kaktus rent richting de bal. Kaktus geeft de bal voor. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Wehking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prestes rent richting de bal. Prestes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boschelero 89%, UDMUR 11%.
FC Boschelero - UDMUR 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Tas de bal. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus passt de bal zonder na te denken. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Wehking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kuipers de bal. Prestes is nu in balbezit. Prestes draait met de bal, schiet en ... Wehking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:7

48e minuut.
Klungelig pakt Lefter de bal. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu met een sublieme pass. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes schiet op doel. Wehking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:8

51e minuut.
Enculescu rent richting de bal. Enculescu passt de bal met de wreef. Matusewicz probeert naar een medespeler te passen. Prestes rent richting de bal. Prestes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Prestes passt de bal in één keer door. Kaktus met een sublieme pass. Prestes kan de bal niet met de borst controleren. Prestes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuipers de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:9

56e minuut.
Syrjäkallio is nu in balbezit. Enculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu rent richting de bal. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kaktus heeft problemen om de bal te vangen. Kaktus passt de bal met de wreef. Matusewicz met een sublieme pass. Prestes is nu in balbezit. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:10

59e minuut.
van der Meulen rent richting de bal. Enculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Matusewicz de bal. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ling-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusewicz geeft de bal voor. Prestes is nu in balbezit. Prestes draait met de bal, schiet en ... Wehking werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:11

67e minuut.
Kaktus probeert naar een medespeler te passen. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone geeft de bal voor. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu schiet op doel. Wehking bokst de bal weg. Klungelig pakt Syrjäkallio de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matusewicz neemt de hoekschop. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone passt de bal in één keer door. Kaktus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Matusewicz passt de bal in één keer door. Prestes rent richting de bal. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Wehking maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tas is nu in balbezit. Schiavone onderschept slim de pass. Schiavone geeft een lange en hoge pass. Enculescu krijgt zijn hoofd ertegen. Wehking probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Syrjäkallio verovert de bal door een tackle van achteren. Matusewicz is nu in balbezit. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. Wehking maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Srdić passt de bal met de wreef. Kaktus rent richting de bal. Kaktus passt de bal zonder na te denken. Prestes heeft problemen om de bal te vangen. Prestes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı passt de bal in één keer door. Prestes is nu in balbezit. Prestes schiet op doel. Wehking probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - UDMUR 0:12

85e minuut.
Matusewicz speelt de bal door. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu passt de bal in één keer door. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes schiet op doel. Wehking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boschelero 78%, UDMUR 22%.
FC Boschelero - UDMUR 0:12