Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suspensa FC superboeren
Normal Tactiek nieuw
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 51.7
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Manjón rent richting de bal. Bakker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manjón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demiris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grăbaru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón draait met de bal, schiet en ... Bovenberg bokst de bal weg.

3e minuut.
Rogan met een sublieme pass. Daar is Bakker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons is nu in balbezit. Simons geeft de bal voor. Grăbaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Manjón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balkestein de bal. Koutný bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutný haalt uit met een fantastische trap. Manjón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bakers rent richting de bal. Grăbaru onderschept slim de pass. Grăbaru passt de bal zonder na te denken. Manjón is nu in balbezit. Manjón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:1

7e minuut.
Balkestein rent richting de bal. Balkestein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grăbaru de bal. Grăbaru passt de bal in één keer door. Hécquet geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:2

13e minuut.
Demiris geeft een hoge lob. Grăbaru krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Bakers de bal onder controle te krijgen. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:3

16e minuut.
Koutný is nu in balbezit. Koutný geeft een lange en hoge pass. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:4

18e minuut.
Hécquet passt de bal in één keer door. Simons is nu in balbezit. Simons passt de bal zonder na te denken. Manjón rent richting de bal. Manjón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Simons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demiris geeft de bal voor. Grăbaru springt en kopt de bal. Bakers heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Manjón de bal. Manjón passt de bal zonder na te denken. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:5

21e minuut.
Schoop is nu in balbezit. Schoop passt de bal met de wreef. Balkestein heeft problemen om de bal te vangen. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet rent richting de bal. Hécquet passt de bal met de wreef. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:6

23e minuut.
Grăbaru met een sublieme pass. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons probeert naar een medespeler te passen. Manjón rent richting de bal. Manjón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:7

24e minuut.
Schoop heeft problemen om de bal te vangen. Grăbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Grăbaru passt de bal in één keer door. Simons rent richting de bal. Simons geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:8

26e minuut.
de Ligt rent richting de bal. Manjón verovert de bal door een tackle van achteren. Grăbaru is nu in balbezit. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:9

31e minuut.
Manjón verovert de bal door een tackle van achteren. Manjón speelt de bal door. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru schiet op doel. Bovenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:10

33e minuut.
Balkestein is nu in balbezit. Balkestein geeft een hoge lob. Inworp. Koutný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hécquet geeft een hoge lob. Bovenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manjón rent richting de bal. Manjón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:11

35e minuut.
Ebicilio rent richting de bal. Koutný onderschept slim de pass. Koutný geeft een lange en hoge pass. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:12

36e minuut.
Manjón is nu in balbezit. Manjón passt de bal met de wreef. Bakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăbaru onderschept slim de pass. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:13

37e minuut.
de Ligt met een sublieme pass. Schoop heeft problemen om de bal te vangen. Schoop probeert naar een medespeler te passen. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón haalt uit met een fantastische trap. Bovenberg bokst de bal weg.

39e minuut.
Ebicilio geeft een hoge lob. Rogan kopt de bal weg. Demiris geeft een lange en hoge pass. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Simons neemt de hoekschop. Koutný is nu in balbezit. Koutný probeert naar een medespeler te passen. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:14

44e minuut.
Bakker rent richting de bal. Grăbaru onderschept slim de pass. Grăbaru geeft een hoge lob. Manjón is nu in balbezit. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suspensa FC 89%, superboeren 11%.
Suspensa FC - superboeren 0:15

47e minuut.
Simons geeft een hoge lob. Bakers kopt de bal weg. Hécquet rent richting de bal. Hécquet geeft een lange en hoge pass. Manjón is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:16

49e minuut.
Demiris speelt de bal door. Hécquet met een sublieme pass. Bakers onderschept slim de pass. Manjón rent richting de bal. Manjón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
den Edel geeft een lange en hoge pass. Manjón passt de bal in één keer door. Grăbaru heeft problemen om de bal te vangen. Grăbaru schiet op doel. Bovenberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:17

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simons met de inworp. Hécquet probeert de bal met de borst te controleren. Hécquet geeft de bal voor. Bovenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:18

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. den Edel trapt de bal weg van het doel. Simons kopt de bal weg. Manjón is nu in balbezit. Manjón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:19

56e minuut.
Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăbaru passt de bal in één keer door. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Manjón verovert de bal door een tackle van achteren. Manjón passt de bal zonder na te denken. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons geeft de bal voor. Grăbaru krijgt zijn hoofd ertegen. Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:20

61e minuut.
Manjón passt de bal zonder na te denken. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons geeft een lange en hoge pass. Grăbaru controleert de bal met de borst. Grăbaru draait met de bal, schiet en ... Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manjón heeft problemen om de bal te vangen. Manjón haalt uit met een fantastische trap. den Edel probeert de bal aan de voet te houden. Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón probeert naar een medespeler te passen. Bakers is nu in balbezit. Grăbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap. Bovenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grăbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:21

64e minuut.
Bakers geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koutný met een snelle inworp. Hécquet is nu in balbezit. Hécquet geeft een hoge lob. Bovenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bovenberg met een sublieme pass. Demiris kopt de bal weg. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru draait met de bal, schiet en ... Bovenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manjón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Manjón haalt uit met een fantastische trap. den Edel probeert de bal aan de voet te houden. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru draait met de bal, schiet en ... Bovenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Simons is nu in balbezit. Simons probeert naar een medespeler te passen. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:22

70e minuut.
Koutný bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutný geeft de bal voor. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap. Bovenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:23

72e minuut.
Schoop rent richting de bal. Grăbaru onderschept slim de pass. Manjón rent richting de bal. Manjón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:24

74e minuut.
Manjón haalt uit met een fantastische trap. Bovenberg probeert naar een medespeler te passen. Hécquet kopt de bal weg. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bovenberg trapt de bal weg van het doel. Hécquet kopt de bal weg. Grăbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăbaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Bovenberg trapt de bal weg van het doel. Hécquet kopt de bal weg. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:25

77e minuut.
Hécquet speelt de bal door. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons geeft een lange en hoge pass. Grăbaru springt en kopt de bal. Daar is den Edel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:26

79e minuut.
Bakker is nu in balbezit. Bakker probeert naar een medespeler te passen. de Ligt rent richting de bal. Manjón onderschept slim de pass. Manjón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:27

79e minuut.
de Ligt speelt de bal door. Schoop heeft problemen om de bal te vangen. Grăbaru rent richting de bal. Grăbaru schiet op doel. Bovenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ebicilio is nu in balbezit. Honceriu onderschept slim de pass. Honceriu geeft een hoge lob. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap. Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manjón is nu in balbezit. Manjón draait met de bal, schiet en ... Bovenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Simons heeft problemen om de bal te vangen. Simons met een sublieme pass. Grăbaru is nu in balbezit. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hécquet met een sublieme pass. Grăbaru rent richting de bal. Klungelig pakt Grăbaru de bal. Grăbaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suspensa FC - superboeren 0:28

87e minuut.
Schoop probeert naar een medespeler te passen. de Ligt rent richting de bal. Manjón onderschept slim de pass. Grăbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăbaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suspensa FC 83%, superboeren 17%.
Suspensa FC - superboeren 0:28