Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apple Beanes La Sombra
442 Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
24.1 gemiddelde waardering 38.2
matig Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
van der Meyde kopt de bal weg. Maas is nu in balbezit. Drost legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heesakkers zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Heesakkers schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Radliński passt de bal met de wreef. Târlea rent richting de bal. Târlea probeert naar een medespeler te passen. Catone is nu in balbezit. Catone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Maas met een sublieme pass. Radliński geeft de bal voor. Schapendonk rent richting de bal. Zitman onderschept slim de pass. Zitman draait met de bal, schiet en ... Eshuijs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Křístek met een snelle inworp. Le Fevre rent richting de bal. Buter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buter krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Reekers heeft problemen om de bal te vangen. Le Fevre verovert de bal door een tackle van achteren. Le Fevre met een sublieme pass. Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Catone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eshuijs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Schapendonk is nu in balbezit. Catone onderschept slim de pass. Catone met een sublieme pass. Zitman rent richting de bal. Zitman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Radliński verovert de bal door een tackle van achteren. Radliński passt de bal in één keer door. Křístek bereikt de bal nog maar net als eerste. Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Catone met een sublieme pass. Eshuijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Catone geeft een hoge lob. Daar is Zitman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs probeert wanhopig de bal te grijpen. Schapendonk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - La Sombra 0:1

39e minuut.
Sno rent richting de bal. Zitman onderschept slim de pass. Catone is nu in balbezit. Zitman rent richting de bal. Zitman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Catone geeft een lange en hoge pass. Zitman rent richting de bal. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Reekers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Eshuijs probeert naar een medespeler te passen. Křístek rent richting de bal. Křístek passt de bal met de wreef. Catone is nu in balbezit. Catone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apple Beanes 74%, La Sombra 26%.
Apple Beanes - La Sombra 0:1

47e minuut.
Le Fevre rent richting de bal. Le Fevre geeft een hoge lob. Křístek is nu in balbezit. Catone is nu in balbezit. Catone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zitman probeert naar een medespeler te passen. Reekers rent richting de bal. Catone onderschept slim de pass. Catone haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schapendonk de bal onder controle te krijgen. Eshuijs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Schaken geeft een hoge lob. Zitman is nu in balbezit. Schapendonk speelt de bal door. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Le Fevre probeert de bal met de borst te controleren. Le Fevre geeft de bal voor. Catone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schouten met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Křístek de bal. Radliński geeft een lange en hoge pass. Zitman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wolff geeft een lange en hoge pass. Catone kopt de bal weg. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - La Sombra 0:2

66e minuut.
Reekers passt de bal in één keer door. van der Meyde is nu in balbezit. van der Meyde passt de bal in één keer door. Radliński geeft een hoge lob. Catone springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Le Fevre passt de bal in één keer door. Křístek is nu in balbezit. Křístek probeert naar een medespeler te passen. Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Catone haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - La Sombra 0:3

75e minuut.
Reekers is nu in balbezit. Křístek verovert de bal door een tackle van achteren. Křístek met een sublieme pass. Le Fevre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Fevre geeft de bal voor. Eshuijs bokst de bal weg. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - La Sombra 0:4

76e minuut.
Reekers rent richting de bal. Zitman onderschept slim de pass. Catone is nu in balbezit. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sno verovert de bal door een tackle van achteren. Catone onderschept slim de pass. Catone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apple Beanes - La Sombra 0:5

85e minuut.
Křístek rent richting de bal. Křístek probeert naar een medespeler te passen. Zitman rent richting de bal. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Eshuijs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apple Beanes 78%, La Sombra 22%.
Apple Beanes - La Sombra 0:5