Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IKEA EINDHOVEN Shikke F.C.
Attack Tactiek fuck
33% Balbezit 67%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 57.8
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Maestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestre passt de bal in één keer door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Özyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Maestre geeft een lange en hoge pass. Schijvenaar kopt de bal weg. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... Özyiğit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:1

6e minuut.
Maestre probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart passt de bal zonder na te denken. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Otağ is nu in balbezit. Otağ geeft een lange en hoge pass. Schijvenaar kopt de bal weg. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Makulec rent richting de bal. Maestre verovert de bal door een tackle van achteren. Maestre geeft de bal voor. Schijvenaar heeft problemen om de bal te vangen. Schijvenaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:2

11e minuut.
Özdeğirmenci probeert naar een medespeler te passen. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar passt de bal met de wreef. Daar is Muñoz Llompart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Llompart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:3

12e minuut.
Maestre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pérez komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Slootmaeckers rent richting de bal. Slootmaeckers geeft de bal voor. Özdeğirmenci met een sublieme pass. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:4

18e minuut.
Pérez met een sublieme pass. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart geeft een hoge lob. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Sheppard de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Özdeğirmenci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schijvenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schijvenaar passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Makulec kan de bal niet met de borst controleren. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een lange en hoge pass. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zasyad’vovk passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sheppard met een harde bal richting middenveld. Zasyad’vovk probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Otağ met een sublieme pass. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart passt de bal zonder na te denken. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Özyiğit trapt de bal weg. Zasyad’vovk kopt de bal weg. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Schijvenaar speelt de bal door. Zasyad’vovk probeert naar een medespeler te passen. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muñoz Llompart de bal. Muñoz Llompart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:5

32e minuut.
Klungelig pakt Zwijacz de bal. Romaszkiewicz met een sublieme pass. Trzmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar onderschept slim de pass. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Otağ is nu in balbezit. Otağ passt de bal in één keer door. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:6

39e minuut.
Otağ speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Schijvenaar geeft de bal voor. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart schiet op doel. Özyiğit probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Özşener met een sublieme pass. Otağ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez speelt de bal door. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit bokst de bal weg. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:7

45e minuut.
Trzmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Trzmielewski met een sublieme pass. Makulec rent richting de bal. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKEA EINDHOVEN 91%, Shikke F.C. 9%.
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:8

48e minuut.
Muñoz Llompart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Früh komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Zasyad’vovk met de inworp. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:9

51e minuut.
Daar is Früh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Früh probeert naar een medespeler te passen. Pérez is nu in balbezit. Klungelig pakt Pérez de bal. Pérez geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:10

54e minuut.
Özdeğirmenci met een sublieme pass. Zasyad’vovk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasyad’vovk probeert naar een medespeler te passen. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:11

56e minuut.
Wąs kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Giordo de bal onder controle te krijgen. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:12

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Slootmaeckers de bal onder controle te krijgen. Früh rent richting de bal. Schijvenaar is nu in balbezit. Früh is nu in balbezit. Früh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Schijvenaar geeft een lange en hoge pass. Özyiğit probeert naar een medespeler te passen. Özdeğirmenci kopt de bal weg. Klungelig pakt Schijvenaar de bal. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:13

65e minuut.
Özşener verovert de bal door een tackle van achteren. Özşener speelt de bal door. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Früh rent richting de bal. Früh schiet op doel. Özyiğit bokst de bal weg. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:14

68e minuut.
Schijvenaar passt de bal met de wreef. Zasyad’vovk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasyad’vovk speelt de bal door. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Otağ probeert naar een medespeler te passen. Pérez speelt de bal door. Klungelig pakt Giordo de bal. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Slootmaeckers geeft de bal voor. Özdeğirmenci is nu in balbezit. Özdeğirmenci passt de bal met de wreef. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özyiğit bokst de bal weg.

74e minuut.
Özyiğit met een harde bal richting middenveld. Zasyad’vovk kopt de bal weg. Giordo is nu in balbezit. Schijvenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Özdeğirmenci kopt de bal weg. Früh is nu in balbezit. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:15

78e minuut.
Szewczyk geeft een hoge lob. Pérez kopt de bal weg. Früh met een sublieme pass. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit bokst de bal weg.

88e minuut.
Sheppard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez met een snelle inworp. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKEA EINDHOVEN 87%, Shikke F.C. 13%.
IKEA EINDHOVEN - Shikke F.C. 0:16