Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportvereniging Hoogeveen Bram`s army
Normal Tactiek Bram 1
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 48.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bárányos met een sublieme pass. Hanusz is nu in balbezit. Hofman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hofman krijgt een gele kaart. Hanusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gorgos neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Broerse speelt de bal door. Mustaniemi geeft een lange en hoge pass. Hanusz kopt de bal weg. Gorgos rent richting de bal. Gorgos schiet op doel. van Gelderen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fey passt de bal met de wreef. Bárányos probeert naar een medespeler te passen. Peleia speelt de bal door. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz draait met de bal, schiet en ... van Gelderen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Broerse bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gorgos de bal. Gorgos schiet op doel. van Gelderen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:1

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat van Gelderen niet meer kan verder spelen. Kongolo komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Broerse bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse draait met de bal, schiet en ... van der Ven kopt de bal weg. Gorgos rent richting de bal. Gorgos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bárányos met een sublieme pass. Gorgos met een sublieme pass. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
van der Ven passt de bal zonder na te denken. Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos passt de bal zonder na te denken. Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Baas met een harde bal richting middenveld. Broerse bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerse met een sublieme pass. Hanusz heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:2

23e minuut.
Baas rent richting de bal. Gorgos verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz is nu in balbezit. Gorgos rent richting de bal. Gorgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Broerse is nu in balbezit. Broerse met een sublieme pass. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert van der Ven de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:3

28e minuut.
Hanusz speelt de bal door. Gorgos is nu in balbezit. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel. Kongolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:4

31e minuut.
Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos passt de bal zonder na te denken. Baas rent richting de bal. Gorgos onderschept slim de pass. Gorgos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Baas trapt de bal weg. Bárányos kopt de bal weg. Hanusz probeert naar een medespeler te passen. Gorgos rent richting de bal. Gorgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hanusz rent richting de bal. van der Ven verovert de bal door een tackle van achteren. Peleia probeert naar een medespeler te passen. Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos onderschept slim de pass. Gorgos met een sublieme pass. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Kongolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Kongolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:5

44e minuut.
Baas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgos passt de bal zonder na te denken. Hanusz heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportvereniging Hoogeveen 80%, Bram`s army 20%.
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:5

47e minuut.
Bárányos met een snelle inworp. Peleia geeft een hoge lob. Hanusz kopt de bal weg. Gorgos rent richting de bal. Gorgos haalt uit met een fantastische trap. Kongolo bokst de bal weg.

47e minuut.
Hofman geeft een hoge lob. Inworp. Bárányos met de inworp. Peleia is nu in balbezit. Peleia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Abels controleert de bal met de borst. Bárányos onderschept slim de pass. Bárányos met een sublieme pass. Hanusz rent richting de bal. Hanusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos speelt de bal door. Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peleia passt de bal in één keer door. Daar is Hanusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van van der Ven ... Strafschop! van der Ven krijgt een gele kaart. Hanusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorgos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:6

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broerse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peleia rent richting de bal. Peleia geeft een hoge lob. Gorgos krijgt zijn hoofd ertegen. Kongolo bokst de bal weg. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:7

63e minuut.
Broerse speelt de bal door. van der Ven probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lachman de bal onder controle te krijgen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lachman rent richting de bal. Lachman speelt de bal door. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel. Kongolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:8

69e minuut.
van der Ven verovert de bal door een tackle van achteren. van der Ven probeert naar een medespeler te passen. Abels bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Bárányos met een snelle inworp. Peleia is nu in balbezit. Peleia geeft de bal voor. Gorgos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Baas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baas speelt de bal door. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gorgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fey bereikt de bal nog maar net als eerste. Fey speelt de bal door. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Kongolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:9

81e minuut.
Fey rent richting de bal. Fey passt de bal in één keer door. van der Ven rent richting de bal. Gorgos is nu in balbezit. Gorgos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Peleia probeert naar een medespeler te passen. Gorgos is nu in balbezit. Baas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorgos raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorgos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:10

84e minuut.
Peleia met een snelle inworp. Bárányos is nu in balbezit. Bárányos probeert naar een medespeler te passen. Peleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hanusz de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ... van der Ven probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportvereniging Hoogeveen 72%, Bram`s army 28%.
Sportvereniging Hoogeveen - Bram`s army 0:11