Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcl Aruba Falcons
Normal Tactiek 5D23 updated
45% Balbezit 55%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 59.6
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vloet verovert de bal door een tackle van achteren. de Haas rent richting de bal. Öztek verovert de bal door een tackle van achteren. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:1

4e minuut.
Wijndal rent richting de bal. Defrancq onderschept slim de pass. Defrancq passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bożałek de bal. Bożałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:2

6e minuut.
Vermaelen heeft problemen om de bal te vangen. Vermaelen met een sublieme pass. Bożałek heeft problemen om de bal te vangen. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Robben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:3

7e minuut.
Büttner is nu in balbezit. Bożałek onderschept slim de pass. Bożałek passt de bal met de wreef. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wooter met een harde bal richting middenveld. Wijndal kopt de bal weg. Minnema speelt de bal door. Bożałek rent richting de bal. Bożałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Öztek passt de bal met de wreef. Vloet is nu in balbezit. Bożałek verovert de bal door een tackle van achteren. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:4

13e minuut.
Minnema probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bożałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Bladeren is nu in balbezit. Bożałek rent richting de bal. Bożałek haalt uit met een fantastische trap. Robben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Feith geeft een lange en hoge pass. Vermaelen met een sublieme pass. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:5

17e minuut.
van Bladeren verovert de bal door een tackle van achteren. van Bladeren passt de bal in één keer door. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:6

19e minuut.
Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek geeft de bal voor. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Robben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:7

20e minuut.
Öztek onderschept slim de pass. Öztek geeft een lange en hoge pass. Daar is van Bladeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schiet op doel. Robben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:8

23e minuut.
Minnema is nu in balbezit. Defrancq is nu in balbezit. Defrancq passt de bal met de wreef. van Bladeren heeft problemen om de bal te vangen. van Bladeren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
de Haas is nu in balbezit. Minnema verovert de bal door een tackle van achteren. Minnema probeert naar een medespeler te passen. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:9

28e minuut.
Minnema onderschept slim de pass. Minnema geeft een lange en hoge pass. van Bladeren probeert naar een medespeler te passen. Bożałek rent richting de bal. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:10

29e minuut.
Wijndal passt de bal met de wreef. Inworp. Gerets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minnema is nu in balbezit. Minnema geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bożałek rent richting de bal. Bożałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:11

30e minuut.
Strootman rent richting de bal. van Bladeren onderschept slim de pass. Mijnals rent richting de bal. Minnema bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnema geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:12

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Öztek zal de hoekschop nemen. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Vloet probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:13

35e minuut.
Vermaelen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Bladeren de bal. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Minnema geeft een hoge lob. Daar is Vloet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:14

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minnema met een snelle inworp. Defrancq is nu in balbezit. Defrancq geeft de bal voor. Bożałek springt en kopt de bal. Robben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bożałek is nu in balbezit. Öztek rent richting de bal. Öztek met een sublieme pass. Bożałek rent richting de bal. Bożałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:15

42e minuut.
Daar is Gerets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerets geeft een lange en hoge pass. Öztek is nu in balbezit. Öztek haalt uit met een fantastische trap. Robben probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Öztek speelt de bal door. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren passt de bal met de wreef. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcl 88%, Aruba Falcons 12%.
fc barcl - Aruba Falcons 0:16

46e minuut.
de Haas met een sublieme pass. Minnema rent richting de bal. Minnema passt de bal met de wreef. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vermaelen probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Bladeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Bladeren speelt de bal door. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:17

50e minuut.
Bożałek is nu in balbezit. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek passt de bal met de wreef. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:18

51e minuut.
Minnema bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnema passt de bal in één keer door. Öztek rent richting de bal. Öztek draait met de bal, schiet en ... Robben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:19

52e minuut.
Feunekes passt de bal in één keer door. de Haas is nu in balbezit. de Haas speelt de bal door. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bożałek is nu in balbezit. Bożałek passt de bal met de wreef. Öztek rent richting de bal. Öztek draait met de bal, schiet en ... Robben werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:20

54e minuut.
Daar is Büttner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vermaelen rent richting de bal. Vermaelen met een sublieme pass. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek probeert naar een medespeler te passen. Wooter rent richting de bal. Bożałek verovert de bal door een tackle van achteren. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Robben bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:21

57e minuut.
Bożałek passt de bal met de wreef. Vermaelen heeft problemen om de bal te vangen. Vermaelen geeft een hoge lob. van Bladeren rent richting de bal. van Bladeren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Robben trapt de bal weg van het doel. Minnema rent richting de bal. Minnema geeft een hoge lob. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:22

60e minuut.
Bożałek is nu in balbezit. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren passt de bal zonder na te denken. Öztek rent richting de bal. Öztek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Vermaelen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Defrancq is nu in balbezit. Defrancq passt de bal zonder na te denken. van Bladeren rent richting de bal. van Bladeren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Robben trapt de bal weg van het doel. Minnema met een sublieme pass. Vloet is nu in balbezit. van Bladeren onderschept slim de pass. van Bladeren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:23

65e minuut.
Feith passt de bal zonder na te denken. de Haas probeert de bal aan de voet te houden. Vermaelen met een sublieme pass. Daar is Bożałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Robben trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minnema met de inworp. Defrancq is nu in balbezit. Defrancq geeft een lange en hoge pass. Robben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bożałek controleert de bal met de borst. Bożałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:24

67e minuut.
Klungelig pakt Wooter de bal. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek probeert naar een medespeler te passen. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek haalt uit met een fantastische trap. Robben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
van Bladeren geeft een hoge lob. Vloet heeft problemen om de bal te vangen. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schiet op doel. Robben probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:25

70e minuut.
Bożałek kopt de bal weg. Daar is Wooter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztek is nu in balbezit. Öztek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:26

71e minuut.
Minnema rent richting de bal. Minnema passt de bal in één keer door. Wooter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Robben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Öztek onderschept slim de pass. Öztek geeft een hoge lob. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Robben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:27

77e minuut.
Robben speelt de bal door. van Bladeren rent richting de bal. van Bladeren geeft een hoge lob. Öztek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożałek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:28

80e minuut.
Gerets probeert naar een medespeler te passen. Bożałek speelt de bal door. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek haalt uit met een fantastische trap. Robben maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. van Bladeren rent richting de bal. van Bladeren geeft een lange en hoge pass. Wooter kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Mijnals speelt de bal door. Inworp. van Bladeren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minnema geeft de bal voor. Bożałek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:29

83e minuut.
Minnema bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnema passt de bal met de wreef. Bożałek rent richting de bal. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Budimir geeft een lange en hoge pass. van Bladeren kopt de bal weg. Bożałek rent richting de bal. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:30

86e minuut.
Minnema met een snelle inworp. Defrancq bereikt de bal nog maar net als eerste. Defrancq geeft een lange en hoge pass. Bożałek rent richting de bal. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Robben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Öztek rent richting de bal. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek schiet op doel. Robben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bożałek rent richting de bal. Öztek rent richting de bal. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Robben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcl - Aruba Falcons 0:31

88e minuut.
Defrancq passt de bal zonder na te denken. Öztek controleert de bal met de borst. Öztek speelt de bal door. Bożałek rent richting de bal. Bożałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcl 93%, Aruba Falcons 7%.
fc barcl - Aruba Falcons 0:31