Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Iconic Atlas Lions
352 Tactiek 4-2-1-3
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.5 gemiddelde waardering 47.4
zwak Schieten solide
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert passt de bal met de wreef. Nieves rent richting de bal. Nieves schiet op doel. Weening maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nijhuis speelt de bal door. Daar is Janczar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczar draait met de bal, schiet en ... Leezer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:1

9e minuut.
Weening probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noppert de bal. Noppert probeert naar een medespeler te passen. Nijhuis is nu in balbezit. Nijhuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:2

10e minuut.
Janczar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lang. Janczar raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlemmings met een snel genomen vrije trap. Nijhuis maakt een snoekduik en kopt de bal. Weening probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klungelig pakt Lang de bal. Noppert rent richting de bal. Noppert met een sublieme pass. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Nieves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Weening trapt de bal weg. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert passt de bal in één keer door. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Noppert is nu in balbezit. Noppert geeft de bal voor. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ... Weening probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:3

14e minuut.
Nijhuis rent richting de bal. Beenhakker onderschept slim de pass. Noppert speelt de bal door. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves draait met de bal, schiet en ... Weening verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:4

17e minuut.
Gakpo rent richting de bal. Vlemmings onderschept slim de pass. Vlemmings passt de bal in één keer door. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Weening trapt de bal weg van het doel. Noppert kopt de bal weg. Janczar rent richting de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis schiet op doel. Weening werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:5

24e minuut.
Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Leezer is nu in balbezit. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:6

24e minuut.
Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar passt de bal zonder na te denken. Nieves rent richting de bal. Daar is Nieves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieves schiet op doel. Weening verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:7

25e minuut.
Gakpo passt de bal in één keer door. Bergsma rent richting de bal. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:8

28e minuut.
Weening trapt de bal weg. Noppert probeert de bal met de borst te controleren. Noppert passt de bal met de wreef. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Nieves haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Noppert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beenhakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar is nu in balbezit. Janczar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vlemmings geeft de bal voor. Bergsma kopt de bal weg. Klungelig pakt Noppert de bal. Noppert geeft een hoge lob. Janczar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bergsma rent richting de bal. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nieves rent richting de bal. Nieves draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:9

36e minuut.
Nijhuis geeft een hoge lob. Leezer verovert de bal door een tackle van achteren. Bergsma kan de bal niet met de borst controleren. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Weening werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Leezer de bal. Nijhuis is nu in balbezit. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... Weening bokst de bal weg.

37e minuut.
Nijhuis is nu in balbezit. Nijhuis passt de bal met de wreef. Nieves heeft problemen om de bal te vangen. Janczar rent richting de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:10

40e minuut.
Weening speelt de bal door. Noppert kopt de bal weg. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves schiet op doel. Weening maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:11

42e minuut.
Noppert met een snelle inworp. Nieves controleert de bal met de borst. Beenhakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Noppert onderschept slim de pass. Noppert passt de bal in één keer door. Nieves rent richting de bal. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Iconic 93%, Atlas Lions 7%.
FC Iconic - Atlas Lions 0:12

48e minuut.
Nieves onderschept slim de pass. Nieves passt de bal in één keer door. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel. Weening probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:13

49e minuut.
Hauptmeijer is nu in balbezit. Hauptmeijer geeft de bal voor. Gakpo heeft problemen om de bal te vangen. Vlemmings verovert de bal door een tackle van achteren. Vlemmings geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nijhuis speelt de bal door. Nieves is nu in balbezit. Bergsma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergsma krijgt een gele kaart. Nieves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nijhuis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Weening bokst de bal weg. Janczar rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Voges met een snelle inworp. Luckassen rent richting de bal. Nieves onderschept slim de pass. Daar is Nieves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieves schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Osman geeft een lange en hoge pass. Nieves kopt de bal weg. Janczar is nu in balbezit. Janczar draait met de bal, schiet en ... Weening werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:14

59e minuut.
Beenhakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings verovert de bal door een tackle van achteren. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Nieves is nu in balbezit. Nieves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar is nu in balbezit. Nieves is nu in balbezit. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:15

63e minuut.
Vlemmings met een snelle inworp. Noppert probeert naar een medespeler te passen. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar is nu in balbezit. Janczar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:16

69e minuut.
Beenhakker probeert naar een medespeler te passen. Noppert geeft een hoge lob. Janczar is nu in balbezit. Janczar schiet op doel. Weening werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:17

69e minuut.
Daar is Demouge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demouge speelt de bal door. Luckassen rent richting de bal. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves schiet op doel. Weening bokst de bal weg. Janczar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iconic - Atlas Lions 0:18

77e minuut.
Nijhuis kopt de bal weg. Noppert rent richting de bal. Noppert passt de bal met de wreef. Daar is Janczar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nieves rent richting de bal. Nieves draait met de bal, schiet en ... Weening bokst de bal weg.

82e minuut.
Nieves is nu in balbezit. Janczar is nu in balbezit. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar heeft problemen om de bal te vangen. Janczar schiet op doel. Weening probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves haalt uit met een fantastische trap. Paal! Weening kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Canita geeft een lange en hoge pass. Beenhakker is nu in balbezit. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Nieves rent richting de bal. Nieves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Iconic 83%, Atlas Lions 17%.
FC Iconic - Atlas Lions 0:18