Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karolingen Zeewolde Millwall
Normal Tactiek ATT
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


4e minuut.
Cordero is nu in balbezit. Cordero geeft een lange en hoge pass. Haye heeft problemen om de bal te vangen. Egger rent richting de bal. Egger draait met de bal, schiet en ... Veltman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vermaelen is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Macedo da Silva Rodilla probeert naar een medespeler te passen. Shemtov met een sublieme pass. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger haalt uit met een fantastische trap. Veltman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:1

7e minuut.
Macedo da Silva Rodilla speelt de bal door. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso passt de bal in één keer door. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Macedo da Silva Rodilla passt de bal met de wreef. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft een lange en hoge pass. Egger rent richting de bal. Egger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:2

9e minuut.
Macedo da Silva Rodilla met een sublieme pass. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso passt de bal in één keer door. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Veltman trapt de bal weg van het doel. Cordero kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwiczy de bal. Kwiczy geeft een hoge lob. Egger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veltman trapt de bal weg van het doel. Shemtov kopt de bal weg. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Egger is nu in balbezit. Egger draait met de bal, schiet en ... Veltman bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bakalarz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft een hoge lob. Kwiczy geeft een hoge lob. Egger rent richting de bal. Egger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bijen is nu in balbezit. Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Haye met een harde bal richting middenveld. Macedo da Silva Rodilla kopt de bal weg. Bijen heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. Veltman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Egger is nu in balbezit. Egger schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:3

22e minuut.
de Kruyff rent richting de bal. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Brenninkmeijer geeft een lange en hoge pass. Shemtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemtov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kwiczy de bal. Kwiczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:4

27e minuut.
Macedo da Silva Rodilla passt de bal zonder na te denken. Kwiczy probeert naar een medespeler te passen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger rent richting de bal. Egger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Reynoso rent richting de bal. Mous rent richting de bal. Reynoso onderschept slim de pass. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. Veltman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:5

34e minuut.
ter Beek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Osch komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Reynoso rent richting de bal. Reynoso geeft een hoge lob. Egger rent richting de bal. Egger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:6

39e minuut.
Bakalarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Vermaelen de bal. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy schiet op doel. Haye probeert de bal aan de voet te houden. Veltman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:7

40e minuut.
Brenninkmeijer rent richting de bal. Shemtov onderschept slim de pass. Shemtov passt de bal met de wreef. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bijen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. Veltman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:8

43e minuut.
Brenninkmeijer is nu in balbezit. Bakalarz onderschept slim de pass. Bakalarz speelt de bal door. Egger rent richting de bal. Egger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vermaelen onderschept slim de pass. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso is nu in balbezit. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger draait met de bal, schiet en ... Veltman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karolingen Zeewolde 93%, Millwall 7%.
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:8

47e minuut.
Shemtov onderschept slim de pass. Shemtov geeft een lange en hoge pass. Egger rent richting de bal. Egger haalt uit met een fantastische trap. Veltman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:9

49e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero passt de bal met de wreef. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:10

53e minuut.
Egger geeft een lange en hoge pass. Vermaelen is nu in balbezit. Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:11

54e minuut.
Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:12

59e minuut.
Doeltrap. Rebrača komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. van Osch stond buitenspel. Shemtov neemt vlug de vrije trap. Kwiczy rent richting de bal. Kwiczy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Rebrača passt de bal met de wreef. Cordero rent richting de bal. Cordero speelt de bal door. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:13

68e minuut.
Haye onderschept slim de pass. Daar is Egger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. Veltman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:14

70e minuut.
McCulloch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oost zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Kruyff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Shemtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemtov geeft een lange en hoge pass. Brenninkmeijer heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cordero probeert naar een medespeler te passen. Rebrača geeft een hoge lob. Egger is nu in balbezit. Egger haalt uit met een fantastische trap. Veltman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:15

81e minuut.
Rebrača speelt de bal door. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz passt de bal in één keer door. Egger is nu in balbezit. Egger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Shemtov geeft een hoge lob. Egger springt en kopt de bal. Klungelig pakt Cordero de bal. Cordero geeft een hoge lob. Kwiczy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Mous de bal onder controle te krijgen. Shemtov probeert naar een medespeler te passen. Bakalarz speelt de bal door. Daar is Egger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egger haalt uit met een fantastische trap. Veltman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karolingen Zeewolde 83%, Millwall 17%.
Karolingen Zeewolde - Millwall 0:16