Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best Skupzelek
Fc Best Tactiek thanks:)
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 51.4
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Tătărescu speelt de bal door. Solt is nu in balbezit. Solt probeert naar een medespeler te passen. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch schiet op doel. Gleenewinkel bokst de bal weg.

6e minuut.
Assis geeft de bal voor. Kuchařík kopt de bal weg. Tătărescu kan de bal niet met de borst controleren. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Horoszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zeegelaar met een harde bal richting middenveld. Couderc kopt de bal weg. Daar is Waterreus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Prodan geeft een hoge lob. Stanuch kopt de bal weg. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz schiet op doel. Reijners probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:1

11e minuut.
Gleenewinkel probeert naar een medespeler te passen. Couderc kopt de bal weg. Horoszkiewicz speelt de bal door. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barański verovert de bal door een tackle van achteren. Barański met een sublieme pass. Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kámán kopt de bal weg. Couderc heeft problemen om de bal te vangen. Couderc met een sublieme pass. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Prodan met een sublieme pass. Couderc is nu in balbezit. Couderc speelt de bal door. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tătărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tătărescu geeft een hoge lob. Horoszkiewicz kopt de bal weg. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Solt speelt de bal door. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Stanuch rent richting de bal. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sanjog geeft de bal voor. Kuchařík geeft een lange en hoge pass. Tătărescu speelt de bal door. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Barański geeft de bal voor. Kaufman probeert naar een medespeler te passen. Reijners heeft problemen om de bal te vangen. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz schiet op doel. Gleenewinkel bokst de bal weg. Zeegelaar heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt geeft een lange en hoge pass. Tătărescu is nu in balbezit. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Gleenewinkel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Klungelig pakt Lăpădat de bal. Lăpădat geeft de bal voor. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Horoszkiewicz schiet op doel. Gleenewinkel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
García Juan verovert de bal door een tackle van achteren. García Juan geeft een lange en hoge pass. Stanuch rent richting de bal. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Gleenewinkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:2

37e minuut.
Stanuch probeert naar een medespeler te passen. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reijners de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Solt zal de hoekschop nemen. Stanuch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Couderc geeft een lange en hoge pass. Solt kopt de bal weg. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz schiet op doel. Gleenewinkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:3

44e minuut.
Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Zeegelaar is nu in balbezit. Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch schiet op doel. Gleenewinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 79%, Skupzelek 21%.
FC Best - Skupzelek 0:4

47e minuut.
Kuchařík met een sublieme pass. Paiva kan de bal niet met de borst controleren. Kuchařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchařík geeft de bal voor. Stanuch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:5

49e minuut.
Barański speelt de bal door. Kuchařík rent richting de bal. Kuchařík passt de bal in één keer door. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. van den Bergh komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zeegelaar is nu in balbezit. Horoszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch schiet op doel. Gleenewinkel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:6

59e minuut.
Jonker komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Choluj komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gleenewinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:7

64e minuut.
Paiva rent richting de bal. García Juan verovert de bal door een tackle van achteren. García Juan met een sublieme pass. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gleenewinkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Solt passt de bal in één keer door. Horoszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sanjog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horoszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horoszkiewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gleenewinkel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gleenewinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:8

68e minuut.
Couderc met een sublieme pass. Klungelig pakt Horoszkiewicz de bal. Horoszkiewicz passt de bal met de wreef. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch schiet op doel. Gleenewinkel bokst de bal weg. Stanuch rent richting de bal. Stanuch schiet op doel. Gleenewinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:9

73e minuut.
Tătărescu onderschept slim de pass. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanuch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zeegelaar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat met een sublieme pass. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Gleenewinkel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:10

81e minuut.
Solt met een snelle inworp. Couderc is nu in balbezit. Couderc geeft de bal voor. Stanuch maakt een snoekduik en kopt de bal. Gleenewinkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Skupzelek 0:11

86e minuut.
Kuchařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchařík geeft een hoge lob. Assis rent richting de bal. Stanuch verovert de bal door een tackle van achteren. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Gleenewinkel bokst de bal weg.

87e minuut.
Inworp. Tătărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Couderc geeft de bal voor. Stanuch krijgt zijn hoofd ertegen. Zeegelaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gleenewinkel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Couderc rent richting de bal. Couderc passt de bal zonder na te denken. Solt rent richting de bal. Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz schiet op doel. Gleenewinkel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 76%, Skupzelek 24%.
FC Best - Skupzelek 0:11