Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waterland VV FC Utrecht
Normal Tactiek Tactiek 4132.1 S
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 40.9
zwak Schieten redelijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Klungelig pakt Klijnjan de bal. Lodewijks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klijnjan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Veen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valke rent richting de bal. Valke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:1

7e minuut.
Götze probeert naar een medespeler te passen. Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klijnjan probeert naar een medespeler te passen. Breukers is nu in balbezit. Breukers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:2

9e minuut.
Klijnjan passt de bal zonder na te denken. Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit speelt de bal door. Klijnjan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valke heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:3

11e minuut.
Henriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wotte rent richting de bal. Breukers onderschept slim de pass. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke haalt uit met een fantastische trap. Veldmate bokst de bal weg.

12e minuut.
Petit geeft de bal voor. Klungelig pakt Moniz de bal. Valke is nu in balbezit. Valke haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:4

13e minuut.
Henriksen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valke onderschept slim de pass. Valke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Renders speelt de bal door. van Veen speelt de bal door. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers rent richting de bal. Breukers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:5

20e minuut.
Veldmate trapt de bal weg. Klijnjan kan de bal niet met de borst controleren. Klijnjan passt de bal zonder na te denken. Daar is Breukers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breukers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:6

25e minuut.
Schouwstra verovert de bal door een tackle van achteren. Schouwstra met een sublieme pass. Valke rent richting de bal. Valke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:7

28e minuut.
Inworp. Renders met de inworp. Klijnjan geeft een hoge lob. Breukers kopt de bal weg. Breukers heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Veldmate met een sublieme pass. Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klijnjan geeft de bal voor. Valke is nu in balbezit. Valke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klijnjan verovert de bal door een tackle van achteren. Klijnjan geeft een lange en hoge pass. Valke is nu in balbezit. Valke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:8

41e minuut.
Petit geeft een lange en hoge pass. Breukers kopt de bal weg. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:9

41e minuut.
Wotte met een sublieme pass. Henriksen is nu in balbezit. Breukers onderschept slim de pass. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
van Veen speelt de bal door. Schouwstra is nu in balbezit. Schouwstra geeft de bal voor. Breukers rent richting de bal. Breukers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterland VV 73%, FC Utrecht 27%.
Waterland VV - FC Utrecht 0:9

47e minuut.
Breukers kopt de bal weg. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniz rent richting de bal. Valke verovert de bal door een tackle van achteren. Valke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:10

51e minuut.
Koopmeiners bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra verovert de bal door een tackle van achteren. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke draait met de bal, schiet en ... Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Valke kopt de bal weg. van Hemert heeft problemen om de bal te vangen. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke is nu in balbezit. Valke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
van Veen geeft een lange en hoge pass. Valke kopt de bal weg. Götze controleert de bal met de borst. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Petit passt de bal in één keer door. Valke is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Moniz ... Strafschop! Moniz krijgt een gele kaart. Valke raakt geblesseerd tijdens het duel. Breukers neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:11

64e minuut.
van Hemert verovert de bal door een tackle van achteren. van Veen verovert de bal door een tackle van achteren. van Veen met een sublieme pass. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Petit rent richting de bal. Petit passt de bal met de wreef. Breukers is nu in balbezit. Breukers haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:12

74e minuut.
Moniz is nu in balbezit. Moniz geeft de bal voor. Schouwstra probeert naar een medespeler te passen. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:13

78e minuut.
Koopmeiners is nu in balbezit. Schouwstra verovert de bal door een tackle van achteren. Schouwstra geeft een hoge lob. Breukers rent richting de bal. Breukers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Schouwstra onderschept slim de pass. Schouwstra met een sublieme pass. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers haalt uit met een fantastische trap. Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schouwstra neemt de hoekschop. Daar is Menzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breukers rent richting de bal. Breukers schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers haalt uit met een fantastische trap. Schouwstra rent richting de bal. Valke is nu in balbezit. Valke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Moniz onderschept slim de pass. Breukers rent richting de bal. Breukers geeft een hoge lob. Valke rent richting de bal. Valke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - FC Utrecht 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterland VV 75%, FC Utrecht 25%.
Waterland VV - FC Utrecht 0:14