Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greenwhitewarriors United Generations Sittard
Normal Tactiek 4132Attack
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 51.6
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoetebier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Heitinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitinga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:1

3e minuut.
Schouwstra geeft een hoge lob. Zoetemelk probeert de bal aan de voet te houden. Zoetemelk geeft de bal voor. Kohn rent richting de bal. Kohn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Schouwstra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zoetebier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heitinga heeft problemen om de bal te vangen. Heitinga speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Schouwstra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoetebier met de inworp. Klungelig pakt Kohn de bal. Kohn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moniz trapt de bal weg van het doel. Swart rent richting de bal. Kohn onderschept slim de pass. Kohn schiet op doel. Paal! Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... Moniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Heitinga speelt de bal door. Terpstra is nu in balbezit. Terpstra geeft een lange en hoge pass. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zoetebier is nu in balbezit. Kohn rent richting de bal. Kohn draait met de bal, schiet en ... Dumoulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:2

15e minuut.
Kohn verovert de bal door een tackle van achteren. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Zoetebier rent richting de bal. Zoetebier draait met de bal, schiet en ... Moniz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kemper rent richting de bal. Heitinga verovert de bal door een tackle van achteren. Heitinga geeft een lange en hoge pass. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn draait met de bal, schiet en ... Moniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Moniz met een harde bal richting middenveld. Heitinga kopt de bal weg. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn haalt uit met een fantastische trap. Moniz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:3

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moniz niet meer kan verder spelen. Rekik komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Heitinga probeert naar een medespeler te passen. Terpstra rent richting de bal. Terpstra geeft een hoge lob. Schreurs is nu in balbezit. Schreurs schiet op doel. Rekik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:4

23e minuut.
Heitinga verovert de bal door een tackle van achteren. Schreurs is nu in balbezit. Heitinga probeert naar een medespeler te passen. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:5

26e minuut.
Peters passt de bal met de wreef. Heitinga is nu in balbezit. Heitinga passt de bal in één keer door. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zoetemelk probeert naar een medespeler te passen. Terpstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rekik trapt de bal weg. Terpstra kopt de bal weg. Daar is Duin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rekik trapt de bal weg. Daar is Duin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terpstra speelt de bal door. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Rekik trapt de bal weg van het doel. Zoetebier kopt de bal weg. Kohn is nu in balbezit. Kohn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters passt de bal zonder na te denken. Kohn is nu in balbezit. Kohn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dumoulin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Heitinga kopt de bal weg. Kohn rent richting de bal. Schouwstra is nu in balbezit. Kohn onderschept slim de pass. Kohn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:6

34e minuut.
Klungelig pakt Heitinga de bal. Kemper is nu in balbezit. Heitinga verovert de bal door een tackle van achteren. Heitinga geeft een hoge lob. Kohn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Schreurs heeft problemen om de bal te vangen. Swart rent richting de bal. Swart met een sublieme pass. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Terpstra kopt de bal weg. Dumoulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn verovert de bal door een tackle van achteren. Kohn draait met de bal, schiet en ... Rekik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:7

45e minuut.
Schouwstra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoetebier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kohn is nu in balbezit. Kohn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenwhitewarriors 82%, United Generations Sittard 18%.
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:8

48e minuut.
Schreurs rent richting de bal. Heitinga rent richting de bal. Heitinga met een sublieme pass. Kohn is nu in balbezit. Kohn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:9

49e minuut.
Peters passt de bal zonder na te denken. Daar is Terpstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terpstra geeft een hoge lob. Schreurs krijgt zijn hoofd ertegen. Kohn springt en kopt de bal. Paal! Rekik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Dumoulin kopt de bal weg. Klungelig pakt Swart de bal. Kohn is nu in balbezit. Kohn haalt uit met een fantastische trap. Rekik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:10

56e minuut.
Kohn rent richting de bal. Kohn passt de bal met de wreef. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Roord probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... Rekik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kohn de bal. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Schreurs rent richting de bal. Schreurs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Kohn. Goede buitenspelval van de verdediging. Vinokur komt het veld opgelopen. Gustamarzo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gustamarzo met de inworp. Heitinga geeft de bal voor. Duin controleert de bal met de borst. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Henny passt de bal in één keer door. Terpstra rent richting de bal. Terpstra passt de bal in één keer door. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gustamarzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heitinga heeft problemen om de bal te vangen. Heitinga speelt de bal door. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap. Rekik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Heitinga is nu in balbezit. Swart rent richting de bal. Swart probeert naar een medespeler te passen. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters passt de bal met de wreef. Terpstra geeft een hoge lob. Kohn springt en kopt de bal. Rekik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:11

82e minuut.
Kemper bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitinga onderschept slim de pass. Heitinga probeert naar een medespeler te passen. Schreurs is nu in balbezit. Schreurs haalt uit met een fantastische trap. Rekik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rekik trapt de bal weg. Heitinga is nu in balbezit. Heitinga probeert naar een medespeler te passen. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gustamarzo speelt de bal door. Kohn is nu in balbezit. Kohn passt de bal met de wreef. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Peters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Swart is nu in balbezit. Kohn verovert de bal door een tackle van achteren. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. Rekik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenwhitewarriors 85%, United Generations Sittard 15%.
Greenwhitewarriors - United Generations Sittard 0:12