Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Lions Club magical team
Normal Tactiek beker2
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov passt de bal in één keer door. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Patlar kopt de bal weg. Araujo probeert de bal met de borst te controleren. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Rosado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:1

6e minuut.
Kropek rent richting de bal. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek rent richting de bal. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Patlar is nu in balbezit. Patlar geeft de bal voor. Kropek kopt de bal weg. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
van den Pol heeft problemen om de bal te vangen. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov geeft de bal voor. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Patlar geeft een lange en hoge pass. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek is nu in balbezit. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
MacLugash probeert naar een medespeler te passen. Hunlu is nu in balbezit. Kropek is nu in balbezit. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Araujo onderschept slim de pass. Araujo speelt de bal door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Rosado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:2

16e minuut.
Brobbey onderschept slim de pass. Vavilov onderschept slim de pass. Vavilov speelt de bal door. Klungelig pakt Hunlu de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Rosado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vavilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adrian rent richting de bal. Adrian geeft een hoge lob. Kropek kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mazurkiewicz is nu in balbezit. Vavilov onderschept slim de pass. Met opzet legt Weber zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Weber moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Weber schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Daar is Schippers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft de bal voor. Kropek rent richting de bal. Kropek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:4

29e minuut.
Kmieciak kopt de bal weg. Vavilov is nu in balbezit. Vavilov geeft de bal voor. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Patlar rent richting de bal. Patlar passt de bal zonder na te denken. Hunlu heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Rosado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:5

35e minuut.
Weißbach is nu in balbezit. Weißbach geeft een lange en hoge pass. Rosado met een sublieme pass. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kropek probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. Rosado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:6

38e minuut.
Hunlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kmieciak. Hunlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patlar met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hunlu de bal. Hunlu schiet op doel. Rosado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:7

43e minuut.
Vavilov verovert de bal door een tackle van achteren. Vavilov met een sublieme pass. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kropek de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:8

44e minuut.
Araujo passt de bal zonder na te denken. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu passt de bal met de wreef. Kropek rent richting de bal. Kropek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lions Club 82%, magical team 18%.
Blue Lions Club - magical team 0:8

46e minuut.
Klungelig pakt Hunlu de bal. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov passt de bal met de wreef. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vavilov speelt de bal door. Patlar rent richting de bal. Patlar probeert naar een medespeler te passen. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar met een sublieme pass. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vriesde de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Patlar met een sublieme pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo speelt de bal door. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:9

60e minuut.
Vriesde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araujo met een sublieme pass. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek schiet op doel. Rosado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rosado speelt de bal door. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov speelt de bal door. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek draait met de bal, schiet en ... Rosado bokst de bal weg. Hunlu rent richting de bal. Hunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:10

63e minuut.
Klungelig pakt Patlar de bal. Patlar speelt de bal door. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel. Vriesde probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araujo neemt de hoekschop. Hunlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kropek rent richting de bal. Kropek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:11

65e minuut.
Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu is nu in balbezit. Kropek rent richting de bal. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavilov passt de bal zonder na te denken. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. Kropek springt en kopt de bal. Rosado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hunlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kropek de bal. Hunlu rent richting de bal. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:12

74e minuut.
Weißbach verovert de bal door een tackle van achteren. Patlar rent richting de bal. Patlar passt de bal in één keer door. Araujo rent richting de bal. Araujo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kropek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kropek probeert de bal aan de voet te houden. Hunlu is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Kropek rent richting de bal. Kropek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:13

76e minuut.
Schippers bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo onderschept slim de pass. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Hunlu is nu in balbezit. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:14

78e minuut.
Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar geeft de bal voor. Daar is Kropek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert van Eijk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo geeft de bal voor. Kropek rent richting de bal. Kropek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:15

81e minuut.
Schippers kopt de bal weg. Patlar is nu in balbezit. Patlar passt de bal zonder na te denken. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropek haalt uit met een fantastische trap. Rosado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:16

83e minuut.
Vavilov onderschept slim de pass. Vavilov geeft een lange en hoge pass. Kropek heeft problemen om de bal te vangen. Kropek haalt uit met een fantastische trap. Rosado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - magical team 0:17

89e minuut.
Patlar geeft een hoge lob. Daar is van den Pol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schippers speelt de bal door. Hunlu rent richting de bal. Hunlu draait met de bal, schiet en ... Rosado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lions Club 81%, magical team 19%.
Blue Lions Club - magical team 0:17