Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:58
  • Bekerwedstrijd: Toto KNVB Beker
  • Stadion: DFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3031
DFC Dikke Moat`n
Normal Tactiek 2C2W2M1M2F1F
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Hoever rent richting de bal. Pillon onderschept slim de pass. Pillon geeft een lange en hoge pass. Coman heeft problemen om de bal te vangen. Coman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pillon met de inworp. Bruma rent richting de bal. Met opzet legt Bulfone zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bulfone naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Kalocsay verovert de bal door een tackle van achteren. Kalocsay geeft de bal voor. van Breda Kolff kopt de bal weg. Coman is nu in balbezit. Coman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - Dikke Moat`n 0:1

10e minuut.
van Breda Kolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoever tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Breda Kolff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pillon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Regtop maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rep speelt de bal door. Pillon kopt de bal weg. Romeny is nu in balbezit. Romeny geeft een lange en hoge pass. Oosting heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
van der Moot rent richting de bal. van der Moot geeft een hoge lob. Thomée kopt de bal weg. Bruma is nu in balbezit. Bruma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DFC - Dikke Moat`n 1:1

24e minuut.
Pillon passt de bal zonder na te denken. van Breda Kolff is nu in balbezit. Klungelig pakt van Breda Kolff de bal. Romeny rent richting de bal. Romeny speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Karsdorp probeert de bal met de borst te controleren. Romeny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Hanegem. van Hanegem krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Borostyáni geeft een hoge lob. Oosting kopt de bal weg. Regtop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coman rent richting de bal. Coman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pillon is nu in balbezit. Pillon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Oosting de bal onder controle te krijgen. van Breda Kolff is nu in balbezit. van Breda Kolff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Regtop bereikt de bal nog maar net als eerste. Regtop met een sublieme pass. Coman rent richting de bal. Coman passt de bal met de wreef. Daar is van Breda Kolff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFC 63%, Dikke Moat`n 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DFC - Dikke Moat`n 1:1

56e minuut.
Kistemaker onderschept slim de pass. Kistemaker passt de bal in één keer door. van Breda Kolff is nu in balbezit. van Breda Kolff haalt uit met een fantastische trap. Regtop maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Karsdorp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoever rent richting de bal. Pillon onderschept slim de pass. Pillon geeft een hoge lob. Coman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Deprez komt het veld opgelopen. Rəhimzadə komt het veld opgelopen. Pungă komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kalocsay kopt de bal weg. Rəhimzadə met een sublieme pass. Pungă rent richting de bal. Coman is nu in balbezit. Coman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pillon geeft een lange en hoge pass. Deprez is nu in balbezit. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman schiet op doel. Rep maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Couton de bal. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Spătariu rent richting de bal. Spătariu geeft een hoge lob. Pungă is nu in balbezit. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Rep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - Dikke Moat`n 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFC 74%, Dikke Moat`n 26%.
DFC - Dikke Moat`n 1:2