Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juveforever Twukkers
343 Tactiek Fee
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 60.1
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Mendil de bal. Mendil passt de bal met de wreef. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Schilder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:1

5e minuut.
Sa is nu in balbezit. Boëtius verovert de bal door een tackle van achteren. Boëtius probeert naar een medespeler te passen. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Yilmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sa met een snelle inworp. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sáiz speelt de bal door. Best rent richting de bal. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:2

11e minuut.
Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz met een sublieme pass. van Hooijdonk probeert de bal aan de voet te houden. Best rent richting de bal. Best haalt uit met een fantastische trap. Schilder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Schilder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Doodeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:3

14e minuut.
Boëtius bereikt de bal nog maar net als eerste. Boëtius geeft een lange en hoge pass. Lonardo speelt de bal door. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:4

15e minuut.
Mendil probeert naar een medespeler te passen. Best rent richting de bal. Doodeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Best rent richting de bal. Best draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:5

19e minuut.
van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. Best kan de bal niet met de borst controleren. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yilmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sa met de inworp. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Goertz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van den Belt de bal. Havekotte rent richting de bal. Havekotte draait met de bal, schiet en ... Schilder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:6

24e minuut.
Sáiz is nu in balbezit. Sáiz geeft een hoge lob. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Schilder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:7

25e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen met een sublieme pass. Doodeman bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk verovert de bal door een tackle van achteren. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Schilder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Warulik met een snelle inworp. Mendil heeft problemen om de bal te vangen. Mendil probeert naar een medespeler te passen. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Mendil is nu in balbezit. Mendil passt de bal in één keer door. Best is nu in balbezit. Best schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:8

29e minuut.
Lonardo onderschept slim de pass. Warulik rent richting de bal. Warulik speelt de bal door. Best rent richting de bal. Best draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Warulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Warulik passt de bal met de wreef. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best passt de bal in één keer door. Havekotte speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:9

33e minuut.
Sa is nu in balbezit. Sáiz rent richting de bal. Sáiz probeert naar een medespeler te passen. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Best rent richting de bal. Best schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:10

34e minuut.
Sa passt de bal zonder na te denken. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz passt de bal in één keer door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:11

36e minuut.
Doodeman probeert naar een medespeler te passen. Best rent richting de bal. Best passt de bal met de wreef. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sáiz is nu in balbezit. Sáiz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Hooijdonk de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Boëtius is nu in balbezit. Sa verovert de bal door een tackle van achteren. Sa met een sublieme pass. Sáiz rent richting de bal. Sáiz schiet op doel. Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Best de bal. Best draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:12

41e minuut.
Mendil rent richting de bal. Mendil geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáiz rent richting de bal. Sáiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stegeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáiz passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Yilmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Schilder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:13

44e minuut.
Best is nu in balbezit. Best passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:14

45e minuut.
Condori komt het veld opgelopen. Havriciuc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juveforever 84%, Twukkers 16%.
Juveforever - Twukkers 0:14

46e minuut.
Condori speelt de bal door. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz passt de bal met de wreef. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
van Hooijdonk rent richting de bal. Best rent richting de bal. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:15

52e minuut.
Mendil passt de bal zonder na te denken. Best is nu in balbezit. Best passt de bal met de wreef. Sáiz rent richting de bal. Sáiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:16

54e minuut.
Vierklau speelt de bal door. Condori is nu in balbezit. Condori passt de bal zonder na te denken. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Warulik speelt de bal door. Daar is Mendil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendil speelt de bal door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Condori rent richting de bal. Condori probeert naar een medespeler te passen. Sáiz rent richting de bal. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Schilder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:17

59e minuut.
Sa onderschept slim de pass. Sa speelt de bal door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk schiet op doel. Schilder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:18

60e minuut.
Certowicz passt de bal in één keer door. Best is nu in balbezit. Best passt de bal met de wreef. Sáiz rent richting de bal. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Boëtius geeft een hoge lob. Marturana bereikt de bal nog maar net als eerste. Marturana geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:19

63e minuut.
Hansen met een sublieme pass. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen passt de bal met de wreef. van Hooijdonk heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:20

65e minuut.
van Hooijdonk is nu in balbezit. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel. Schilder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:21

68e minuut.
Mendil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Best is nu in balbezit. Best geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:22

69e minuut.
Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz passt de bal met de wreef. Doodeman rent richting de bal. van Hooijdonk verovert de bal door een tackle van achteren. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Condori rent richting de bal. Condori passt de bal met de wreef. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Schilder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:23

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sa met een snelle inworp. Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:24

75e minuut.
Sa passt de bal met de wreef. Sáiz heeft problemen om de bal te vangen. Sáiz passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:25

78e minuut.
Sáiz speelt de bal door. Sa is nu in balbezit. Sa passt de bal in één keer door. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel. Schilder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Best rent richting de bal. Best draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:26

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dayak met een harde bal richting middenveld. Sáiz kopt de bal weg. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:27

82e minuut.
Condori geeft een lange en hoge pass. Best kopt de bal weg. Sáiz rent richting de bal. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:28

88e minuut.
Best probeert de bal aan de voet te houden. Mendil rent richting de bal. Mendil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sáiz de bal. Sáiz schiet op doel. Schilder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáiz passt de bal zonder na te denken. Best rent richting de bal. van Hooijdonk heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yilmaz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - Twukkers 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juveforever 82%, Twukkers 18%.
Juveforever - Twukkers 0:29