Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUMBLELANDS IAB
523 Tactiek opnieuw
52% Balbezit 48%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
San Sebastián met een sublieme pass. Veeremets bereikt de bal nog maar net als eerste. Veeremets met een sublieme pass. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz haalt uit met een fantastische trap. Lens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó geeft de bal voor. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz draait met de bal, schiet en ... Lens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:1

4e minuut.
Mickiewicz rent richting de bal. Davidov begaat een overtreding. Mickiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martinet met een snel genomen vrije trap. Mickiewicz kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet geeft een lange en hoge pass. Daar is Crăcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Lens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Davidov rent richting de bal. San Sebastián onderschept slim de pass. San Sebastián probeert naar een medespeler te passen. Staszewski rent richting de bal. Staszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Veeremets probeert naar een medespeler te passen. Staszewski heeft problemen om de bal te vangen. Veeremets is nu in balbezit. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski schiet op doel. Lens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kobussen geeft een lange en hoge pass. Staszewski speelt de bal door. Daar is Mickiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mickiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:2

24e minuut.
Lens probeert naar een medespeler te passen. San Sebastián kopt de bal weg. Staszewski is nu in balbezit. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Staszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Martinet neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:3

28e minuut.
Veeremets bereikt de bal nog maar net als eerste. Veeremets passt de bal met de wreef. Martinet rent richting de bal. Martinet haalt uit met een fantastische trap. Lens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:4

29e minuut.
Syarov bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián onderschept slim de pass. San Sebastián probeert naar een medespeler te passen. Staszewski rent richting de bal. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Lens bokst de bal weg. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:5

30e minuut.
Veeremets speelt de bal door. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián passt de bal met de wreef. Staszewski controleert de bal met de borst. Staszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Davidov probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlaicu met een snelle inworp. San Sebastián bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:6

33e minuut.
Davidov passt de bal zonder na te denken. Gaskó geeft een hoge lob. Mickiewicz kopt de bal weg. Staszewski probeert de bal met de borst te controleren. Staszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Veeremets rent richting de bal. Met opzet legt Półtorak zijn tegenspeler op de grond. Veeremets raakt geblesseerd tijdens het duel. Veeremets zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Staszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:7

40e minuut.
Syarov passt de bal met de wreef. Szaj geeft een hoge lob. Daar is Mickiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski schiet op doel. Lens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Staszewski rent richting de bal. Crăcilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Staszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Martinet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 73%, IAB 27%.
HUMBLELANDS - IAB 0:8

47e minuut.
San Sebastián passt de bal in één keer door. Staszewski rent richting de bal. Staszewski passt de bal met de wreef. Mickiewicz is nu in balbezit. Mickiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Inworp. Vlaicu met de inworp. San Sebastián speelt de bal door. Mickiewicz is nu in balbezit. Mickiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
San Sebastián verovert de bal door een tackle van achteren. San Sebastián speelt de bal door. Veeremets rent richting de bal. Veeremets geeft de bal voor. Mickiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Veeremets met de inworp. San Sebastián met een sublieme pass. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:9

57e minuut.
Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet geeft de bal voor. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:10

59e minuut.
Staszewski passt de bal met de wreef. Jędrzejak rent richting de bal. Mickiewicz onderschept slim de pass. Mickiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:11

64e minuut.
Tempels geeft een hoge lob. Vlaicu met een sublieme pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gaskó met een sublieme pass. San Sebastián is nu in balbezit. San Sebastián speelt de bal door. Veeremets heeft problemen om de bal te vangen. Veeremets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Crăcilă heeft problemen om de bal te vangen. Veeremets speelt de bal door. Staszewski rent richting de bal. Staszewski schiet op doel. Lens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:12

73e minuut.
Davidov passt de bal met de wreef. Veeremets rent richting de bal. Veeremets probeert naar een medespeler te passen. Staszewski rent richting de bal. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Staszewski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gaskó neemt vlug de vrije trap. Staszewski rent richting de bal. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Staszewski de bal. Staszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:13

79e minuut.
Veeremets is nu in balbezit. Veeremets met een sublieme pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Lens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:14

81e minuut.
Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonolo. Kobussen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szaj met een snel genomen vrije trap. Mickiewicz rent richting de bal. Martinet is nu in balbezit. Mickiewicz rent richting de bal. Mickiewicz schiet op doel. Lens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kobussen geeft de bal voor. Martinet heeft problemen om de bal te vangen. Martinet geeft een lange en hoge pass. Syarov controleert de bal met de borst. San Sebastián probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lens met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Martinet de bal. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián geeft de bal voor. Mickiewicz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Veeremets met een sublieme pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski speelt de bal door. Daar is Mickiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mickiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:15

89e minuut.
Veeremets onderschept slim de pass. Veeremets speelt de bal door. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Lens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - IAB 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 81%, IAB 19%.
HUMBLELANDS - IAB 0:16