Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Coma VV Ermelo
Normal Tactiek 442 ASYM 2.0
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 60.1
weak Schieten formidable
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


6e minuut.
Villerius is nu in balbezit. Friðgeirsson onderschept slim de pass. Andersen rent richting de bal. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Korbas probeert de bal aan de voet te houden. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz passt de bal met de wreef. Friðgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Friðgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 0:1

14e minuut.
Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy rent richting de bal. Blom verovert de bal door een tackle van achteren. Charłampowicz onderschept slim de pass. Charłampowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Charłampowicz neemt de hoekschop. Andersen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Korbas probeert naar een medespeler te passen. Andersen speelt de bal door. Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... van Linge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 0:2

17e minuut.
Boers probeert naar een medespeler te passen. van Eck rent richting de bal. Friðgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Friðgeirsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Korbas met een snelle inworp. Charłampowicz heeft problemen om de bal te vangen. Charłampowicz geeft een hoge lob. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 0:3

22e minuut.
Untersee probeert naar een medespeler te passen. Andersen rent richting de bal. Andersen passt de bal in één keer door. Daar is Friðgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 0:4

23e minuut.
Boers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Jonge komt het veld opgelopen.

23e minuut.
de Jonge heeft problemen om de bal te vangen. Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson passt de bal in één keer door. Andersen rent richting de bal. Andersen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Barendregt de bal. Charłampowicz rent richting de bal. Charłampowicz passt de bal zonder na te denken. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Knézy rent richting de bal. Knézy passt de bal met de wreef. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 0:5

29e minuut.
Friðgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Charłampowicz met een sublieme pass. Knézy heeft problemen om de bal te vangen. Friðgeirsson is nu in balbezit. Friðgeirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dörtler kopt de bal weg. Friðgeirsson is nu in balbezit. Friðgeirsson passt de bal in één keer door. Andersen probeert de bal aan de voet te houden. Andersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lamey rent richting de bal. Lamey geeft de bal voor. Klungelig pakt van Eck de bal. de Jonge is nu in balbezit. de Jonge schiet op doel. Oltun bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:5

34e minuut.
Charłampowicz met een sublieme pass. Andersen rent richting de bal. Andersen probeert naar een medespeler te passen. Friðgeirsson probeert de bal met de borst te controleren. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Andersen speelt de bal door. Friðgeirsson probeert de bal met de borst te controleren. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Untersee geeft de bal voor. Daar is van Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen geeft een hoge lob. Friðgeirsson krijgt zijn hoofd ertegen. van Linge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Friðgeirsson rent richting de bal. Andersen speelt de bal door. Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
de Jonge kopt de bal weg. Untersee bereikt de bal nog maar net als eerste. Untersee geeft de bal voor. Andersen kan de bal niet met de borst controleren. Andersen schiet op doel. van Linge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Coma 81%, VV Ermelo 19%.
AS Coma - VV Ermelo 1:6

47e minuut.
van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere geeft de bal voor. Korbas kopt de bal weg. Knézy probeert naar een medespeler te passen. Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:7

51e minuut.
Bronkowski geeft een lange en hoge pass. Blom rent richting de bal. Friðgeirsson onderschept slim de pass. Friðgeirsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:8

52e minuut.
Untersee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dukai komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Korbas de bal. Korbas geeft de bal voor. Friðgeirsson kopt de bal weg. Andersen is nu in balbezit. Andersen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dukai geeft een lange en hoge pass. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen passt de bal met de wreef. Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:9

62e minuut.
Daar is Charłampowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friðgeirsson is nu in balbezit. Blom begaat een overtreding. Friðgeirsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Friðgeirsson kan niet meer verder spelen. Kuffner komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Korbas is nu in balbezit. Korbas geeft een hoge lob. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:10

66e minuut.
Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen passt de bal in één keer door. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. van Linge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:11

70e minuut.
Andersen heeft problemen om de bal te vangen. Andersen probeert naar een medespeler te passen. Kuffner rent richting de bal. Kuffner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:12

70e minuut.
van Eck rent richting de bal. van Eck probeert naar een medespeler te passen. Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner onderschept slim de pass. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. van Linge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner geeft een lange en hoge pass. van Linge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuffner geeft de bal voor. van Linge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Charłampowicz met de inworp. Korbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz geeft een hoge lob. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal. Villerius probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Knézy neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Charłampowicz passt de bal met de wreef. Andersen rent richting de bal. Andersen passt de bal met de wreef. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Charłampowicz speelt de bal door. Andersen probeert naar een medespeler te passen. Kuffner rent richting de bal. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. van Linge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:13

77e minuut.
Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz passt de bal in één keer door. Kuffner met een sublieme pass. Andersen is nu in balbezit. Andersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom is nu in balbezit. Kuffner onderschept slim de pass. Kuffner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:14

85e minuut.
Charłampowicz onderschept slim de pass. Charłampowicz geeft een lange en hoge pass. Kuffner heeft problemen om de bal te vangen. Kuffner draait met de bal, schiet en ... van Linge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:15

86e minuut.
Charłampowicz speelt de bal door. Andersen met een sublieme pass. Daar is Bronkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronkowski geeft een hoge lob. Kuffner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kuffner heeft problemen om de bal te vangen. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Coma - VV Ermelo 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Coma 76%, VV Ermelo 24%.
AS Coma - VV Ermelo 1:16