Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal1886 D.K.F.C.
451 Tactiek 5DEF2ATTWING
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 57.5
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Recoba springt en kopt de bal. Daar is Kramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Linge is nu in balbezit. van Linge haalt uit met een fantastische trap. Marsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:1

5e minuut.
Númason onderschept slim de pass. Númason passt de bal in één keer door. van Linge rent richting de bal. van Linge schiet op doel. Marsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:2

10e minuut.
Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García geeft een lange en hoge pass. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar haalt uit met een fantastische trap. Recoba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marsman bokst de bal weg. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba draait met de bal, schiet en ... Marsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:3

12e minuut.
Vis bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc met een sublieme pass. Númason met een sublieme pass. van Linge is nu in balbezit. van Linge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge is nu in balbezit. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc passt de bal met de wreef. Númason met een sublieme pass. van Linge is nu in balbezit. van Linge geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:4

15e minuut.
Melis met een sublieme pass. Meulendijks rent richting de bal. Meulendijks passt de bal in één keer door. van Linge is nu in balbezit. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Coc kopt de bal weg. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge met een sublieme pass. Recoba rent richting de bal. Recoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:5

17e minuut.
Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason passt de bal met de wreef. van Linge is nu in balbezit. van Linge haalt uit met een fantastische trap. Marsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:6

19e minuut.
Númason speelt de bal door. Klungelig pakt van Linge de bal. van Linge speelt de bal door. Bosselaar rent richting de bal. Bosselaar haalt uit met een fantastische trap. Marsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kramer krijgt een gele kaart. Recoba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Linge legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge draait met de bal, schiet en ... Marsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:7

21e minuut.
van Linge onderschept slim de pass. Númason rent richting de bal. Númason passt de bal in één keer door. Recoba rent richting de bal. Recoba schiet op doel. Marsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Recoba rent richting de bal. Recoba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kramer de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Númason probeert naar een medespeler te passen. Zijlstra rent richting de bal. van Linge verovert de bal door een tackle van achteren. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar draait met de bal, schiet en ... Marsman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
de Kat rent richting de bal. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc geeft een lange en hoge pass. van Linge springt en kopt de bal. Marsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:8

24e minuut.
Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar geeft de bal voor. Recoba is nu in balbezit. Recoba haalt uit met een fantastische trap. Marsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:9

26e minuut.
Númason rent richting de bal. Númason passt de bal met de wreef. Bosselaar is nu in balbezit. van Linge rent richting de bal. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Coc geeft een hoge lob. van Linge is nu in balbezit. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Recoba verovert de bal door een tackle van achteren. Recoba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Númason geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Recoba speelt de bal door. Zijlstra heeft problemen om de bal te vangen. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zijlstra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bosselaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coc geeft een lange en hoge pass. van Linge maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Númason neemt de hoekschop. van Linge springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Regeer speelt de bal door. Meulendijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Barda verovert de bal door een tackle van achteren. Barda geeft een hoge lob. van Linge krijgt zijn hoofd ertegen. Marsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Daar is Barda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barda passt de bal zonder na te denken. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba is nu in balbezit. Recoba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bosselaar kopt de bal weg. Daar is van Linge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge verovert de bal door een tackle van achteren. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:10

42e minuut.
Recoba passt de bal met de wreef. Númason rent richting de bal. Númason met een sublieme pass. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:11

43e minuut.
de Kat rent richting de bal. Bosselaar onderschept slim de pass. Bosselaar speelt de bal door. van Linge is nu in balbezit. van Linge schiet op doel. Marsman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Recoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recoba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal1886 92%, D.K.F.C. 8%.
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:12

49e minuut.
Klungelig pakt Númason de bal. Númason geeft een hoge lob. Recoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:13

49e minuut.
Manhoef met een sublieme pass. Klungelig pakt Melis de bal. Heesakkers rent richting de bal. van Linge verovert de bal door een tackle van achteren. van Linge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zijlstra speelt de bal door. Bosselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselaar probeert naar een medespeler te passen. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge draait met de bal, schiet en ... Marsman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Manhoef rent richting de bal. Vis geeft een hoge lob. van Linge rent richting de bal. van Linge geeft een hoge lob. Recoba maakt een snoekduik en kopt de bal. Marsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Recoba rent richting de bal. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason passt de bal zonder na te denken. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:14

55e minuut.
Bosselaar onderschept slim de pass. Bosselaar passt de bal in één keer door. van Linge rent richting de bal. van Linge schiet op doel. Marsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:15

57e minuut.
Vis geeft een hoge lob. Daar is Númason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Númason passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Recoba de bal. Recoba draait met de bal, schiet en ... Marsman bokst de bal weg.

58e minuut.
Barda kopt de bal weg. Daar is Númason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Númason geeft een hoge lob. van Linge springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:16

62e minuut.
Recoba rent richting de bal. Recoba passt de bal met de wreef. Zijlstra heeft problemen om de bal te vangen. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Coc passt de bal met de wreef. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason probeert naar een medespeler te passen. Recoba is nu in balbezit. Recoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:17

66e minuut.
Daar is Vis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vis geeft de bal voor. van Linge is nu in balbezit. van Linge draait met de bal, schiet en ... Marsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:18

67e minuut.
Kurz probeert de bal met de borst te controleren. Kurz geeft een hoge lob. Númason is nu in balbezit. van Linge rent richting de bal. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ruiz García geeft een lange en hoge pass. van Linge kopt de bal weg. Daar is Recoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recoba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:19

75e minuut.
Zijlstra passt de bal in één keer door. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar probeert naar een medespeler te passen. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:20

78e minuut.
Coc passt de bal met de wreef. van Linge is nu in balbezit. Númason rent richting de bal. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Númason geeft een hoge lob. Marsman speelt de bal door. Coc kopt de bal weg. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
de Kat geeft een lange en hoge pass. Daar is Melis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barda rent richting de bal. Barda geeft de bal voor. van Linge springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ruiz García geeft een hoge lob. Vis rent richting de bal. Bosselaar probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Linge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Linge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Marsman met een harde bal richting middenveld. Regeer heeft problemen om de bal te vangen. Coc met een sublieme pass. Recoba rent richting de bal. Recoba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Linge is nu in balbezit. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:21

90e minuut.
Coc met een sublieme pass. Númason speelt de bal door. van Linge heeft problemen om de bal te vangen. van Linge draait met de bal, schiet en ... Marsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal1886 83%, D.K.F.C. 17%.
Arsenal1886 - D.K.F.C. 0:22