Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Den Haag Noad Advendo Combinatie
Normal Tactiek CVU
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Inworp. Mikayıllı met de inworp. Odenthal rent richting de bal. Zubiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zubiaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
de Ruijter passt de bal met de wreef. Mikayıllı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıllı met een sublieme pass. Zubiaga rent richting de bal. Zubiaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Reeman verovert de bal door een tackle van achteren. Zubiaga rent richting de bal. Zubiaga haalt uit met een fantastische trap. Lansbergen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nieuwpoort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mikayıllı neemt de hoekschop. Zubiaga springt en kopt de bal. Nieuwpoort kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sajdak kopt de bal weg. Zubiaga is nu in balbezit. Lansbergen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zubiaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reeman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Den Haag - Noad Advendo Combinatie 0:1

23e minuut.
Biseswar probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Dragoun met een snelle inworp. Klungelig pakt Mikayıllı de bal. Mikayıllı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga passt de bal met de wreef. Reeman met een sublieme pass. Sajdak rent richting de bal. Sajdak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
de Ruijter passt de bal met de wreef. Dragoun is nu in balbezit. Dragoun passt de bal zonder na te denken. Reeman heeft problemen om de bal te vangen. Reeman schiet op doel. Nieuwpoort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Den Haag 87%, Noad Advendo Combinatie 13%.
SV Den Haag - Noad Advendo Combinatie 0:1

48e minuut.
Dragoun rent richting de bal. Dragoun passt de bal in één keer door. Sajdak rent richting de bal. Reeman rent richting de bal. Reeman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Den Haag - Noad Advendo Combinatie 0:2

50e minuut.
Suvrijn probeert de bal aan de voet te houden. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvrijn met een sublieme pass. Reeman rent richting de bal. Reeman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rep probeert naar een medespeler te passen. Sajdak bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ruijter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Ruijter krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Odenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıllı onderschept slim de pass. Mikayıllı geeft een lange en hoge pass. Reeman springt en kopt de bal. Zubiaga probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Dragoun passt de bal in één keer door. Mikayıllı is nu in balbezit. Mikayıllı passt de bal zonder na te denken. Reeman is nu in balbezit. Reeman haalt uit met een fantastische trap. Nieuwpoort bokst de bal weg.

67e minuut.
de Vroet controleert de bal met de borst. Dragoun rent richting de bal. Dragoun speelt de bal door. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dragoun passt de bal zonder na te denken. Reeman rent richting de bal. Zubiaga rent richting de bal. Zubiaga schiet op doel. Nieuwpoort maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Den Haag - Noad Advendo Combinatie 0:3

73e minuut.
Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun passt de bal zonder na te denken. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga draait met de bal, schiet en ... Lansbergen probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dragoun probeert naar een medespeler te passen. Zubiaga is nu in balbezit. Zubiaga passt de bal in één keer door. Reeman rent richting de bal. Reeman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Suvrijn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sajdak rent richting de bal. Sajdak schiet op doel. Odenthal probeert de bal aan de voet te houden. Nieuwpoort verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Suvrijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvrijn met een sublieme pass. Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun geeft een lange en hoge pass. Reeman springt en kopt de bal. Nieuwpoort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Zubiaga de bal. Reeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajdak rent richting de bal. Reeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Den Haag - Noad Advendo Combinatie 0:4

90e minuut.
Reeman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lansbergen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mikayıllı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zubiaga krijgt zijn hoofd ertegen. Nieuwpoort bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Den Haag 87%, Noad Advendo Combinatie 13%.
SV Den Haag - Noad Advendo Combinatie 0:4