Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Venko FC Zwaar Getekend
Normal Tactiek po
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 64.5
average Schieten incredible
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Him Tjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Him Tjiang passt de bal met de wreef. bin Ku Zainol geeft de bal voor. Strelec controleert de bal met de borst. Strelec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec probeert naar een medespeler te passen. Mahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:1

3e minuut.
Bakboord met een sublieme pass. Robben rent richting de bal. Robben geeft een hoge lob. Mahrenholz geeft de bal voor. Zoncada springt en kopt de bal. Bruggink bokst de bal weg. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:2

5e minuut.
Tobar geeft de bal voor. Klungelig pakt Robben de bal. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada rent richting de bal. Zoncada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Robben kopt de bal weg. bin Ku Zainol bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ku Zainol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Strelec de bal. Strelec draait met de bal, schiet en ... Bruggink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Him Tjiang kopt de bal weg. Tobar geeft de bal voor. Zoncada kopt de bal weg. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Strelec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zoncada de bal onder controle te krijgen. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec is nu in balbezit. Strelec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Bruggink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:3

11e minuut.
Zoncada passt de bal zonder na te denken. Teppo speelt de bal door. Mahrenholz met een sublieme pass. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Him Tjiang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zoncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:4

14e minuut.
Bruggink met een sublieme pass. Teppo geeft de bal voor. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel. Bruggink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:5

15e minuut.
Him Tjiang passt de bal met de wreef. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada geeft een lange en hoge pass. Strelec is nu in balbezit. Strelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:6

20e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar speelt de bal door. Him Tjiang met een sublieme pass. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Him Tjiang rent richting de bal. Him Tjiang passt de bal met de wreef. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruggink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Bakboord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ku Zainol geeft een lange en hoge pass. Zoncada rent richting de bal. Zoncada schiet op doel. Bruggink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:7

24e minuut.
Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec passt de bal zonder na te denken. Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz geeft een hoge lob. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruggink bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:8

26e minuut.
Wooter geeft de bal voor. Świst bereikt de bal nog maar net als eerste. Świst geeft een hoge lob. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Ku Zainol met de inworp. Mahrenholz geeft een lange en hoge pass. Daar is Zoncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:9

29e minuut.
Strelec passt de bal met de wreef. Mahrenholz rent richting de bal. Mahrenholz geeft een hoge lob. Zoncada springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:10

32e minuut.
Tobar rent richting de bal. Tobar geeft een hoge lob. Strelec kopt de bal weg. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:11

33e minuut.
bin Ku Zainol probeert naar een medespeler te passen. Tobar geeft een lange en hoge pass. Zoncada is nu in balbezit. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Zoncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoncada geeft een lange en hoge pass. Strelec rent richting de bal. Strelec draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Zoncada de bal onder controle te krijgen. Heus rent richting de bal. Mahrenholz onderschept slim de pass. Mahrenholz geeft een hoge lob. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mahrenholz geeft de bal voor. Strelec is nu in balbezit. Strelec probeert naar een medespeler te passen. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Him Tjiang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zoncada de bal. Zoncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:12

45e minuut.
Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang geeft een lange en hoge pass. Strelec is nu in balbezit. Strelec geeft de bal voor. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruggink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 82%, FC Zwaar Getekend 18%.
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:12

46e minuut.
bin Ku Zainol bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ku Zainol geeft een hoge lob. Strelec rent richting de bal. Robben rent richting de bal. Strelec verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mahrenholz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Him Tjiang probeert de bal met de borst te controleren. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:13

48e minuut.
Him Tjiang verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang geeft een hoge lob. Strelec rent richting de bal. Strelec schiet op doel. Bruggink werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Him Tjiang geeft de bal voor. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:14

51e minuut.
Strelec passt de bal met de wreef. Mahrenholz rent richting de bal. Mahrenholz speelt de bal door. Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:15

55e minuut.
Heus rent richting de bal. Mahrenholz verovert de bal door een tackle van achteren. Mahrenholz speelt de bal door. Daar is Strelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strelec schiet op doel. Bruggink bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:16

57e minuut.
Bruggink trapt de bal weg. Mahrenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Strelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:17

58e minuut.
Mahrenholz is nu in balbezit. Mahrenholz speelt de bal door. Strelec is nu in balbezit. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:18

59e minuut.
Klungelig pakt Gaasbeek de bal. Strelec is nu in balbezit. Zoncada is nu in balbezit. Strelec is nu in balbezit. Strelec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Strelec is nu in balbezit. Zoncada is nu in balbezit. Strelec rent richting de bal. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Bruggink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:19

62e minuut.
Bakboord is nu in balbezit. Zoncada verovert de bal door een tackle van achteren. Zoncada passt de bal in één keer door. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
bin Ku Zainol geeft een lange en hoge pass. Strelec kopt de bal weg. Boot heeft problemen om de bal te vangen. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Bruggink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:20

68e minuut.
bin Ku Zainol kopt de bal weg. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar geeft de bal voor. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar geeft de bal voor. Boot kopt de bal weg. Strelec is nu in balbezit. Strelec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Him Tjiang geeft een lange en hoge pass. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada haalt uit met een fantastische trap. Bruggink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:21

74e minuut.
Him Tjiang verovert de bal door een tackle van achteren. Him Tjiang probeert naar een medespeler te passen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar geeft een hoge lob. Zoncada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:22

75e minuut.
Klungelig pakt van der Val de bal. Gaasbeek is nu in balbezit. Zoncada onderschept slim de pass. Strelec is nu in balbezit. Strelec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
bin Ku Zainol rent richting de bal. bin Ku Zainol passt de bal in één keer door. Mahrenholz geeft een lange en hoge pass. Zoncada krijgt zijn hoofd ertegen. Bruggink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:23

80e minuut.
Strelec verovert de bal door een tackle van achteren. Strelec passt de bal in één keer door. Zoncada is nu in balbezit. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Bruggink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:24

83e minuut.
Tobar kopt de bal weg. Him Tjiang rent richting de bal. Him Tjiang geeft de bal voor. Strelec heeft problemen om de bal te vangen. Strelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:25

87e minuut.
Inworp. Heus met de inworp. bin Ku Zainol bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ku Zainol geeft een lange en hoge pass. Zoncada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Strelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahrenholz geeft een hoge lob. Zoncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoncada draait met de bal, schiet en ... Bruggink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 89%, FC Zwaar Getekend 11%.
FC Venko - FC Zwaar Getekend 0:26