Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Escamp Hulde
Normal Tactiek FINALE
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 71
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 60.2
zwak Schieten formidabel
matig Passen uitmuntend
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
de Wit passt de bal met de wreef. Butrym kan de bal niet met de borst controleren. Butrym geeft een lange en hoge pass. Blind is nu in balbezit. Blind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:1

3e minuut.
Dumfries is nu in balbezit. Butrym onderschept slim de pass. Butrym passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Blind de bal. Blind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:2

5e minuut.
Butrym passt de bal in één keer door. de Wit heeft problemen om de bal te vangen. de Wit geeft de bal voor. Blind controleert de bal met de borst. Blind schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Şık onderschept slim de pass. Şık geeft de bal voor. Butrym kopt de bal weg. Blind rent richting de bal. Blind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:3

7e minuut.
Schenk rent richting de bal. Schenk passt de bal in één keer door. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym schiet op doel. Boateng bokst de bal weg.

8e minuut.
de Wit kopt de bal weg. Şık rent richting de bal. Şık passt de bal zonder na te denken. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cijntje met een harde bal richting middenveld. de Wit probeert naar een medespeler te passen. Butrym is nu in balbezit. Butrym haalt uit met een fantastische trap. Boateng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:4

10e minuut.
Dicá geeft de bal voor. Butrym kopt de bal weg. Daar is Kamminga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blind rent richting de bal. Blind haalt uit met een fantastische trap. Boateng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boateng speelt de bal door. Şık probeert naar een medespeler te passen. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind heeft problemen om de bal te vangen. Blind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:5

14e minuut.
Vervaet rent richting de bal. Vervaet passt de bal zonder na te denken. Butrym rent richting de bal. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Zuiverloon is nu in balbezit. de Wit onderschept slim de pass. de Wit met een sublieme pass. Daar is Butrym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butrym draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
de Wit kopt de bal weg. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym geeft de bal voor. Blind heeft problemen om de bal te vangen. Blind schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boateng trapt de bal weg van het doel. de Wit kopt de bal weg. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Boateng trapt de bal weg van het doel. de Wit kopt de bal weg. Butrym is nu in balbezit. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind draait met de bal, schiet en ... Boateng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
de Wit met een sublieme pass. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym is nu in balbezit. Butrym haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biesbrouck de bal onder controle te krijgen. Boateng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:6

26e minuut.
Cijntje geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vervaet met een snelle inworp. Şık is nu in balbezit. Şık geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
de Leeuw rent richting de bal. de Leeuw geeft de bal voor. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym haalt uit met een fantastische trap. Boateng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:7

29e minuut.
Butrym heeft problemen om de bal te vangen. Butrym draait met de bal, schiet en ... Biesbrouck probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Wit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Butrym de bal. Butrym haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:8

30e minuut.
Dumfries probeert naar een medespeler te passen. Schenk heeft problemen om de bal te vangen. Butrym is nu in balbezit. Butrym schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Vervaet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şık is nu in balbezit. Şık geeft een lange en hoge pass. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:9

32e minuut.
Şık passt de bal zonder na te denken. Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaet passt de bal zonder na te denken. Butrym rent richting de bal. Butrym haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:10

33e minuut.
Dumfries speelt de bal door. Daar is Schenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blind rent richting de bal. Blind draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vervaet is nu in balbezit. Vervaet geeft een lange en hoge pass. Biesbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym onderschept slim de pass. Butrym draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:11

37e minuut.
Butrym heeft problemen om de bal te vangen. Butrym geeft een lange en hoge pass. Blind rent richting de bal. Blind draait met de bal, schiet en ... Boateng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:12

41e minuut.
Biesbrouck geeft de bal voor. Cruijff heeft problemen om de bal te vangen. de Wit rent richting de bal. de Wit geeft een lange en hoge pass. Butrym springt en kopt de bal. Boateng bokst de bal weg. Blind rent richting de bal. Blind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Escamp 87%, Hulde 13%.
SV Escamp - Hulde 0:13

47e minuut.
de Wit probeert naar een medespeler te passen. Cijntje rent richting de bal. Blind verovert de bal door een tackle van achteren. Blind haalt uit met een fantastische trap. Boateng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:14

49e minuut.
Schenk is nu in balbezit. de Leeuw onderschept slim de pass. de Leeuw probeert naar een medespeler te passen. Butrym rent richting de bal. Butrym schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blind is nu in balbezit. Blind schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boateng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boateng met een sublieme pass. Vervaet kopt de bal weg. Blind is nu in balbezit. Blind schiet op doel. Boateng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:15

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Biesbrouck de bal onder controle te krijgen. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym geeft de bal voor. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Boateng trapt de bal weg. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık passt de bal zonder na te denken. Daar is Butrym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butrym schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vervaet met de inworp. Şık kan de bal niet met de borst controleren. Şık geeft een hoge lob. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:16

57e minuut.
Inworp. Vervaet met een snelle inworp. Şık rent richting de bal. Şık geeft een hoge lob. Butrym springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:17

60e minuut.
Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolberg rent richting de bal. Şık speelt de bal door. Vervaet geeft de bal voor. Blind springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Vervaet met de inworp. Şık kan de bal niet met de borst controleren. Şık geeft een hoge lob. Butrym krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vervaet met een snelle inworp. Şık rent richting de bal. Vervaet geeft een lange en hoge pass. Butrym springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:18

64e minuut.
Vervaet geeft de bal voor. Butrym kopt de bal weg. Blind rent richting de bal. Blind draait met de bal, schiet en ... Boateng werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
de Wit passt de bal zonder na te denken. Petrač is nu in balbezit. Petrač geeft de bal voor. Butrym is nu in balbezit. Butrym draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:19

68e minuut.
Doeltrap. Boateng trapt de bal weg van het doel. Zuiverloon kopt de bal weg. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:20

75e minuut.
Vervaet met een sublieme pass. Butrym heeft problemen om de bal te vangen. Butrym met een sublieme pass. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boateng trapt de bal weg. de Wit kopt de bal weg. Butrym is nu in balbezit. Butrym draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boateng trapt de bal weg van het doel. Inworp. de Wit met een snelle inworp. Şık geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
de Wit met de inworp. Şık kan de bal niet met de borst controleren. Şık geeft de bal voor. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:21

80e minuut.
de Leeuw speelt de bal door. Igelmayer speelt de bal door. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Butrym is nu in balbezit. Butrym draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:22

82e minuut.
Petrač geeft de bal voor. Daar is Cruijff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Wit is nu in balbezit. de Wit geeft een hoge lob. Blind krijgt zijn hoofd ertegen. Boateng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cijntje kopt de bal weg. Vervaet rent richting de bal. Vervaet geeft een lange en hoge pass. Blind krijgt zijn hoofd ertegen. Boateng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:23

84e minuut.
Butrym passt de bal in één keer door. Dolberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind onderschept slim de pass. Blind haalt uit met een fantastische trap. Boateng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:24

85e minuut.
Klungelig pakt Dumfries de bal. Engel rent richting de bal. Engel speelt de bal door. Butrym is nu in balbezit. Butrym schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Butrym passt de bal zonder na te denken. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet passt de bal zonder na te denken. Daar is Blind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Blind draait met de bal, schiet en ... Boateng met een sublieme pass. de Wit kopt de bal weg. Butrym rent richting de bal. Butrym schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Blind rent richting de bal. Butrym is nu in balbezit. Blind rent richting de bal. Butrym rent richting de bal. Butrym schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Hulde 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Escamp 87%, Hulde 13%.
SV Escamp - Hulde 0:25