Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
v.v. Fiasco Geuzenboys
Normal Tactiek mijn
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 69
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 56.1
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Koning is nu in balbezit. Braafheid verovert de bal door een tackle van achteren. Braafheid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goossens de bal. Goossens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Abels met de inworp. Ancelotti rent richting de bal. Ancelotti geeft een lange en hoge pass. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:1

5e minuut.
Goossens onderschept slim de pass. Goossens speelt de bal door. Fährmann rent richting de bal. Fährmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuneman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Goossens is nu in balbezit. Goossens passt de bal zonder na te denken. Fährmann rent richting de bal. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Busscher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:2

7e minuut.
Wagenaar met een sublieme pass. Aerts heeft problemen om de bal te vangen. Meijer rent richting de bal. Goossens onderschept slim de pass. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:3

8e minuut.
Braafheid passt de bal zonder na te denken. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens passt de bal met de wreef. Daar is Fährmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Busscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ancelotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abels geeft een lange en hoge pass. Fährmann springt en kopt de bal. Busscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:4

12e minuut.
Inworp. Ancelotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abels geeft de bal voor. Fährmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Busscher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:5

13e minuut.
Aerts is nu in balbezit. Aerts passt de bal met de wreef. Meijer is nu in balbezit. Goossens onderschept slim de pass. Goossens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ancelotti geeft een lange en hoge pass. Kuneman kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Braafheid zal de hoekschop nemen. Fährmann springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:6

17e minuut.
Braafheid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ancelotti rent richting de bal. Ancelotti geeft een lange en hoge pass. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Braafheid zal de hoekschop nemen. Fährmann springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Goossens is nu in balbezit. Goossens passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fährmann de bal. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuneman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:7

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuneman trapt de bal weg. Abels kopt de bal weg. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. Busscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:8

23e minuut.
Braafheid met een snelle inworp. Ancelotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid geeft een lange en hoge pass. Fährmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Busscher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:9

24e minuut.
Mascareño rent richting de bal. Mascareño geeft een lange en hoge pass. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann rent richting de bal. Fährmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuneman trapt de bal weg van het doel. Braafheid speelt de bal door. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:10

26e minuut.
Abels bereikt de bal nog maar net als eerste. Abels passt de bal met de wreef. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann draait met de bal, schiet en ... Busscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:11

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braafheid met een snelle inworp. Ancelotti rent richting de bal. Ancelotti geeft de bal voor. Fährmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kuperus speelt de bal door. Koevermans probeert naar een medespeler te passen. Braafheid met een sublieme pass. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Abels met een snelle inworp. Ancelotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancelotti geeft een lange en hoge pass. Fährmann krijgt zijn hoofd ertegen. Busscher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:12

36e minuut.
Koning geeft de bal voor. Braafheid is nu in balbezit. Braafheid speelt de bal door. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:13

37e minuut.
Abels is nu in balbezit. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann passt de bal met de wreef. Goossens rent richting de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Abels probeert naar een medespeler te passen. Fährmann rent richting de bal. Fährmann passt de bal zonder na te denken. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Kuneman geeft een hoge lob. Abels rent richting de bal. Abels geeft een lange en hoge pass. Fährmann rent richting de bal. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:14

41e minuut.
Abels bereikt de bal nog maar net als eerste. Abels passt de bal in één keer door. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:15

43e minuut.
Ancelotti rent richting de bal. Wagenaar onderschept slim de pass. Wagenaar met een sublieme pass. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Abels speelt de bal door. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Goossens passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fährmann de bal. Fährmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.v. Fiasco 90%, Geuzenboys 10%.
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:16

47e minuut.
Braafheid is nu in balbezit. Braafheid passt de bal met de wreef. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Busscher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:17

49e minuut.
Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid passt de bal met de wreef. Ancelotti geeft de bal voor. Daar is Fährmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fährmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kuneman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann draait met de bal, schiet en ... Busscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:18

52e minuut.
Abels geeft een hoge lob. Schöne kopt de bal weg. Klungelig pakt Kreijermaat de bal. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Busscher met een harde bal richting middenveld. Braafheid kopt de bal weg. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:19

55e minuut.
Klungelig pakt Fährmann de bal. Goossens rent richting de bal. Fährmann rent richting de bal. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:20

55e minuut.
Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens is nu in balbezit. Fährmann rent richting de bal. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fährmann heeft problemen om de bal te vangen. Kuneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann onderschept slim de pass. Fährmann schiet op doel. Busscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:21

57e minuut.
Ancelotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancelotti geeft de bal voor. Goossens kopt de bal weg. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Busscher trapt de bal weg van het doel. Koevermans kopt de bal weg. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Braafheid passt de bal met de wreef. Koevermans rent richting de bal. Koevermans geeft een lange en hoge pass. Braafheid geeft een hoge lob. Goossens maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Schöne is nu in balbezit. Schöne passt de bal zonder na te denken. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goossens is nu in balbezit. Goossens schiet op doel. Busscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Melis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:22

67e minuut.
Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Fährmann heeft problemen om de bal te vangen. Goossens rent richting de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ancelotti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abels de bal. Abels passt de bal met de wreef. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:23

70e minuut.
Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens passt de bal in één keer door. Fährmann rent richting de bal. Fährmann draait met de bal, schiet en ... Busscher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:24

72e minuut.
Abels met de inworp. Ancelotti kan de bal niet met de borst controleren. Ancelotti geeft de bal voor. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:25

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braafheid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ancelotti rent richting de bal. Ancelotti geeft een hoge lob. Fährmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Braafheid met een sublieme pass. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Goossens speelt de bal door. Fährmann rent richting de bal. Fährmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:26

77e minuut.
Abels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat rent richting de bal. Abels verovert de bal door een tackle van achteren. Abels geeft een hoge lob. Goossens maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:27

79e minuut.
Klungelig pakt Braafheid de bal. Braafheid geeft de bal voor. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Kuneman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Busscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:28

80e minuut.
Fährmann onderschept slim de pass. Fährmann passt de bal met de wreef. Goossens rent richting de bal. Goossens schiet op doel. Busscher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:29

82e minuut.
Koevermans geeft een lange en hoge pass. Goossens kopt de bal weg. Fährmann heeft problemen om de bal te vangen. Fährmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:30

83e minuut.
Ancelotti rent richting de bal. Ancelotti met een sublieme pass. Abels met een sublieme pass. Fährmann heeft problemen om de bal te vangen. Fährmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mascareño heeft problemen om de bal te vangen. Mascareño geeft de bal voor. Goossens kopt de bal weg. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:31

87e minuut.
Koevermans probeert naar een medespeler te passen. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid passt de bal met de wreef. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ancelotti kopt de bal weg. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann passt de bal zonder na te denken. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens schiet op doel. Busscher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:32

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.v. Fiasco 82%, Geuzenboys 18%.
v.v. Fiasco - Geuzenboys 0:32